Dota2 The International
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Årets største og mest ekstravagante Dota 2 turnering, The International 2017, er kun en uge væk i skrivende stund, og hele Dota 2 verden skælver af spænding. Sidste år lød præmiepuljen på over 130.000 millioner danske kroner – denne er allerede overgået og tæller endnu. The International 2017 spilles i Seattle d. 2. august – d. 12. august, hvor verdens bedst Dota 2 hold kæmper om den absolut største ære.

Odds på The International 2017:

Med kun en uge til, at The International 2017 starter er der en lang række odds at finde hos bookmakerne på turneringen. Vi har samlet Danske Spils vindermarked til turneringen. Du bliver direkte dirigeret til Danske Spils side, hvis du trykker på de pågældende odds herunder:

Turneringsvinder:

Team Liquid: 5,25
Virtus.Pro: 5,40
Evil Geniuses: 6,25
OG: 7,50
Newbee: 9,50
LGD Gaming: 12,50
LGD Forever Young: 12,50
Team Secret: 13,00
Invictus Gaming: 15,00
TnC: 17,00
Team NP: 19,00
IG Vitality: 23,00
Fnatic: 23,00
Execration: 30,00
Team Empire: 40,00
Digital Chaos: 40,00
InFamous: 40,00
HellRaisers: 85,00

Dette er blot et marked blandt flere, der er til at finde hos Danske Spil. Desuden vil det være muligt at følge alle kampene live hos Danske Spil, da samtlige kampe til The International 2017 er åbne for liveodds.

Tips til betting til The International 2017:

I denne optakt til The International 2017 er der udarbejdet et spilforslag, der omhandler de forskellige regioner, som deltager i turneringen. Spilforslaget kan findes hos Bet365.

Konkurrencen til dette års udgave af The International ser tættere ud end aldrig før. Ser man på bookmakernes odds, er det også tydeligt, at det øverste felt i turneringen er utrolig tæt. Der er en lang række hold til turneringen, der har været på de største scener før, og endda løbet med sejren til turneringer af samme kaliber som denne før. Ser man altså på de 18 hold enkeltvis, så er tæt på umuligt at forudse, hvem der løber med sejren i sidste ende. Det samme er dog ikke helt gældende i samme grad, hvis man i stedet fokuserer på de fire regioner, der deltager i turneringen; Europa & CIS, Amerika, Kina og Sydøst Asien.

Hos Bet365 er det muligt at oddse på hvilken region, der vinder The International 2017. Her er der én region, der ser betydeligt stærkere ud end de resterende regioner. Den kombinerede region, Europa & CIS, tæller storhold som OG, Virtus.Pro og Team Liquid, der alle er blandt de største favoritter til at vinde turneringen. Team Liquid og Virtus.Pro sidder på nuværende tidspunkt på henholdsvis første- og andenpladsen på verdensranglisten. Derudover er OG til at finde på en sjetteplads.

Udover de tre store favorithold i form af OG, Virtus.Pro og Team Liquid, så indeholder regionen også hold som Team Secret, HellRaisers og Team Empire, hvor særligt Team Secret ikke er et hold, der bør undervurderes.

Den største konkurrent i regionsræset for Europa & CIS regionen er klart den kinesiske region. Især kinesiske Newbee har været et frygtindgydende hold i sommersæsonen af 2017. Newbee sikrede sig selv to titler i løbet af juni måned. Dog er det vigtigt at pointere, at mange hold sørger for at holde deres kort tæt til kroppen i tiden op til The International, da alle ved hvor meget, der er på spil i turneringen. Det samme gør sig gældende til andre Dota 2 Major-turneringer. Den sidste af disse var The Kiev Major 2017, der blev spillet i april måned. Her var det endnu engang OG, som viste det bedste spil og sikrede deres fjerde Major-sejr.

Tip: Europa & CIS regionen vinder TI17 til odds 1,90 hos Bet365 – SPIL HER >>

Optakt: The International 2017:

The International er den årlige kerneturnering, når der er tale om Dota 2. Det er en Valve sponsoreret turnering, hvilket betyder, at den første del af præmiepuljen bestående af 1,6 millioner dollars kommer fra spillets egne udviklere, altså Valve. Alligevel er The International historisk set den turnering, der de seneste tre år i streg har slået ALLE andre eSport-turneringer i verden målt på samlet pengepræmiepulje. Valve starter i månederne op til turneringens start en fundraiserpulje, der øges ved at spillere tilkøber særlige ydelser og funktioner til deres personlige Dota 2 profil. Denne ordning kaldes for “The International Battle Pass” og koster alt fra 10 til 37 dollars, hvoraf 25% af disse går direkte til turneringens præmiepulje. Årets pulje er allerede en ny rekord, da den har ramt 22 millioner dollars, og er fortsat stigende.

Formatet til turneringen er en smule anderledes, da der i år er 18 deltagende hold fremfor de sædvanlige 16 hold. Holdene inddeles i to grupper á 9 hold. Fire hold går direkte videre til slutspillets upper bracket, hvor holdene har én ekstra chance, da de kun ryger i slutspillets lower bracket fremfor at blive elimineret fra turneringen. Femte- til ottendepladsen i grupperne ender i slutspillets lower bracket. Det niende og sidste hold i hver gruppe elimineres fra turneringen.

I gruppespillet er kampene bedst af to maps. En sejr giver to point, uafgjort et point og et nederlag 0 point. I slutspillet er alle kampe bedst af tre maps med undtagelse af den første kamp i lower bracket og den endelige finale, der er henholdsvis bedst af et map og bedst af fem maps.

De 18 deltagende hold er listet herunder og opdelt efter regioner.

EU & CIS:
OG
Virtus.Pro
Team Secret
HellRaisers
Team Empire
Team Liquid

Amerika:
Evil Geniuses
Digital Chaos
Cloud9
Infamous

Kina:
Invictus Gaming.Vitality
LGD Gaming
LGD Forever Young
Invictus Gaming
Newbee

Sydøstasien:
Fnatic
TNC Gaming
Execration

Selvom der kun er to danske spillere til turneringen, så er det ikke helt umuligt med danske hænder på trofæet – Aegis of Champions. To af favoritholdene, OG og Evil Geniuses, er nemlig dybt afhængige af deres danske stjerner Andreas ’Cr1t-’ Nielsen fra OG og Johan ’N0tail’ Sundstein fra Evil Geniuses. Lodtrækningen til de indledende kampe er endnu ikke afgjort, og det er der ikke til at sige, hvornår de to danske stjerner skal i aktion.

Live-stream: Se The International 2017 live kvit og frit:

Der er ingen undskyldning for at misse en turnering af denne kaliber, hvis man er interesseret i odds og betting på Dota 2 eller bare eSport generelt! Det er den absolut største Dota 2 turnering på året. Kulisserne er kæmpe, holdene er kæmpe, presset er kæmpe og ikke mindst pengene er kæmpe. Den samlede præmiepulje er i skrivende stund på lidt over 22 millioner dollars, og den tæller stadig.

Den gode nyhed er, at det er muligt at live-stream alle kampene til TI17 helt gratis. The International har sin egen Twitch-kanal, hvor hele turneringen bliver sendt live. Du finder et link til kanalen herunder:

https://www.twitch.tv/dota2ti