Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

StarCraft II – odds / betting

StarCraft (forkortes SC2) er en af de eSports, der har været med til at danne grundstenene for eSport. De første turneringer i StarCraft blev afholdt helt tilbage i 1999. Siden da har StarCraft kun været i fremgang. Det har i dag udviklet sig til at være en af verdens største og mest professionelle eSports.

Især i Korea har StarCraft været en succes. Man siger, at StarCraft er Sydkoreas uofficielle nationalsport. Størstedelen af de professionelle spillere stammer også fra Sydkorea.

Vi har udarbejdet en betting guide, der klæder dig på til StarCraft II odds.

ODDS PÅ STARCRAFT II

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SPIL PÅ STARCRAFT II

StarCraft II er en af de største og ældste eSports. Det gør også, at bookmakerne er yderst interesserede i at følge eSporten. Vi har samlet nogle af de mest populære spilmuligheder hos bookmakerne.

Vinder af kampen

Den klassiske kampvinder spilmulighed er klart den mest populære, når det kommer til StarCraft II. Hvor mange kort, man spiller, varierer en del i StarCraft. Det mest almindelige er bedst af fem eller syv kort. Det vil sige, at den spiller, der først vinder henholdsvis tre eller fire kort, er vinderen af kampen. Når en spiller vinder et kort, vil spillerne efterfølgende starte på et nyt kort.

Vinder af kortet

Hos flere bookmakere er det muligt at spille på vinderen af de enkelte kort. Odds på vinderen af de enkelte kort vil typisk være en smule højere end selve kampen. I tilfælde af liveodds er det også mest almindeligt at oddse på vinderen af de enkelte kort.

Handicap odds

Handicap odds er en relativt ny spilmulighed for StarCraft II. Det er dog en spilmulighed, der giver god mening i mange tilfælde. Du har muligheden for at tildele en spiller et handicap før kampens begyndelse. Det kan enten være i form af en fordel eller en ulempe af kort.

Antal kort over/under

StarCraft II er en af de få eSports, hvor der i fleste tilfælde vil være flere forskellige mængder af kort, som man kan spille over / under på. I en bedst af syv kamp vil det typisk være muligt at spille over eller under 5,5 kort og 6,5 kort.

Korrekt score

Den korrekte score af en StarCraft II kamp kan være ekstremt svær at forudsige. Særligt når der spilles bedst af syv. Dette reflekteres også i de odds, der bliver tilbudt fra bookmakerne. De er typisk meget høje, da usikkerheden også er forholdsvis høj.

TURNERINGER OG LIGAER

IEMIEM
Intel Extreme Masters er en række af turneringer, der afholdes rundt omkring i verden af ESL. Den første IEM turnering, der blev afholdt med StarCraft på programmet, var i 2010. Siden da er der blevet afholdt IEM tuneringer fire til seks gange årligt. Niveauet til IEM’s StarCraft turneringer er noget af det højeste, som man kan finde til en StarCraft turnering.

DreamHackDreamHack
DreamHack er et eSports brand, der år efter år udvikler sig eminent. DreamHack er verdens mest populære eSport festival. Der afholdes mange forskellige DreamHack turneringer i løbet af året. Den første DreamHack turnering, som StarCraft var en del af, var i 2010. Siden 2010 har der været mindst fire årlige DreamHack turneringer, hvor StarCraft har været en del af programmet.

StarCraft II StarLeague (SSL)StarCraft II StarLeague (SSL)
StarCraft II StarLeague er en stor turneringsbaseret liga. Der afholdes flere turneringer på årlig basis. StarLeague turneringerne er enormt vigtige for de professionelle StarCraft spillere, da de kan sikre dem adgang til årets mest betydningsfulde StarCraft turnering, StarCraft WCS. Der bliver forklaret mere om WCS senere i artiklen.

Global StarCraft II League (GSL)Global StarCraft II League (GSL)
GSL er endnu en StarCraft II liga, der spilles over en række turneringer. Der afholdes tre GSL sæsoner om året. Ligesom SSL er GSL en turnering, der giver adgang til årets største StarCraft II begivenhed, WCS. Det er altså en virkelig vigtig liga for de deltagende spillere.

WCS Circuit ChampionshipWCS Circuit Championship
World Championship Series Circuit Championship er i alt tre turneringer, der er opdelt i Winter Championship, Spring Championship og Summer Championship. De spillere, der vinder de respektive mesterskaber, sikrer sig en plads til globale WCS finale. Udover det vil fem andre spillere i løbet af turneringen indsamle point, der i sidste ende også kan kvalificere sig til den store globale WCS finale.

WCS Circuit ChampionshipWorld Championship Series (WCS)
Årets største StarCraft 2 begivenhed er Blizzards egen World Champion Series. 16 spillere har i løbet af året kvalificeret igennem de to koreanske ligaer SSL og GSL og yderligere fra det globale WCS Circuit Championship. Vinderen af WCS kan kalde sig årets bedste StarCraft 2 spiller.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Betfair 600 startbonus

LÆR AT BETTE PÅ SC2

Vi har udarbejdet en betting guide med nogle gode råd, der skal forbedre dine chancer for at vinde på StarCraft 2 betting.

1. Kend de forskellige spillere

Der er mange forskellige topspillere indenfor StarCraft II eliten. StarCraft er også en af de få eSports, hvor spillerne er individuelle. Spillerne har hver især deres forcer og svagheder. Nogle er gode til de hurtige og eksplosive strategier, hvor andre fokuserer mere på at udvikle deres base og enheder så meget som muligt. Derudover er hver spiller specialiseret i en af de tre racer. Hvis man kender godt til de forskellige spillere, vil man allerede have bedre forudsætninger for sine odds.

2. Racer og match-ups

De tre racer kan spilles på flere forskellige måder. Men alligevel er der stadig bestemte race match-ups, der rent statistisk har en større tendens til visse udfald. Eksempelvis har racen Protoss en statistisk fordel over racen Terran. Zerg racen derimod har rent statistisk en fordel over Protoss. Det er vigtigt at kende til de forskellige race match-ups.

3. Hvilken turnering spilles der?

Nu hvor vi tidligere har forklaret om de forskellige turneringer og ligaer, er det åbenlyst, at visse turneringer har en større betydning end andre. Det betyder, at favoritspillerne har en større tendens til at fokusere på de største og vigtigste turneringer.

DANSKE BOOKMAKERE

Der er mange danske bookmakere, der tilbyder odds på StarCraft II. Vi har udvalgt de tre bedste vurderet ud fra kampe, spilmuligheder, tilbagebetalingsprocent og eventuelle bonusser.

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 1.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888Sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

STARCRAFT II FOR DUMMIES

Der er herunder skrevet en række punkter, der er yderst essentielle, hvis man ønsker at forstå, hvordan en kamp i StarCraft II er skruet sammen. Der er selvfølgelig langt flere elementer, der gør sig gældende, men disse er dog få udpluk, der er gode til at skabe en forståelse om spillet.

1. En normal StarCraft kamp

I StarCraft spilles der en mod en. En kamps længde kan variere en del. Nogle kampe kan være afgjort efter 7-8 minutter, mens andre først er afgjort efter 20 minutter eller mere. I gennemsnit tager en professionel StarCraft II kamp 11-13 minutter. I de første par minutter af kampen forsøger spillerne at udvide deres base, så de kan forøge deres indtægt af ressourcer. Efterfølgende varierer det en del for spillerne alt efter, hvilken strategi de har valgt. De overordnede strategier er forklaret senere i artiklen.

2. Terran

Terran er en avanceret menneskerace. Terrans enheder har en moderat pris af ressourcer. De har en bred vifte af enheder, der hver har deres i formål i kampene. Som den eneste race har Terrans mulighed for at bevæge deres bygninger, efter de er blevet konstrueret et sted. Størstedelen af Terrans bygninger er udstyret med raketmotorer, der kan flyve dem langsomt til andre positioner. Terrans enheder er meget mobile og fungerer oftest i defensive situationer. Alt i alt er det en meget velbalanceret race, der fungerer bedst med en forholdsvis stor mængde af enheder.

3. Protoss

Protoss er en højavanceret alienrace, der udnytter telepatiske evner. Protoss’ enheder koster mange ressourcer at producere, hvilket betyder, at antallet af enheder også er mindre end de andre racers. Til gengæld er enkelte enheder også ligetil stærkere. Protoss er en langsommere race end de andre, netop grundet den høje pris af ressourcer på dens enheder. Protoss’ enheder er dog virkelig stærke, hvis man sammenligner dem en til en med de andre racers.

4. Zerg

Zerg er en blodtørstig insektlignende alienrace. Zerg-racen fokuserer på højmobile enheder, der fungerer bedst i store grupper. Racens enheder har lave ressourceomkostninger, hvilket gør det muligt for dem hurtigt at producere store mængder. Zerg-racen fungerer bedst i offensiven og skal forsøge at overrumple modstanderen hurtigst muligt.

5. Rush, mid-game eller late-game strategier

Der findes hundredevis af forskellige strategier, som man kan anvende med hver af racerne i StarCraft 2. Størstedelen af disse strategier kan opdeles i nogle overordnede strategier, der hver især fokuserer på forskellige tidspunkter i en kamp.

Rush
Rush-strategier er simpelthen strategier, hvor spilleren udvikler de første og de bedste enheder, som spillerens race kan lave. Det er en form for all-in strategier. Hvis ikke man får dræbt modstanderen, eller i det mindste ødelægger størstedelen af modstanderens base, så vil det oftest resultere i et nederlag til den spiller, der anvender en rush-strategi.

Mid-game
Mid-game strategier er ikke bygget på det samme all-in tempo som en rush-strategi. Når det er sagt, så er mid-game baserede strategier stadig forholdsvis hurtigere strategier. Spillerne forsøger at udvikle mellemstærke enheder så hurtigt som muligt. Derudover udvikler de også et par opgraderinger til deres enheder. De forsøger at udvikle en velafrundet og balanceret hær uden at vente alt for længe.

Late-game
Late-game strategier er fokuseret på at udvide sin base så hurtigt som muligt. Dette vil forøge indtægten af ressourcer til spilleren. I en late-game strategi vil spilleren forsøge at udvikle den bedst mulige hær, før de angriber med alt, som de ejer. Det indebærer altså de stærkeste enheder og opgraderinger, som deres race kan tilbyde. Det er også de mest langsomme strategier, hvilket gør strategierne sårbare for tidlig aggression fra modstanderen.

6. Odds lige på

StarCraft II er en af de få eSports, hvor det oftest er den sikreste udvej at oddse lige på kampens resultat. Da den mindste fejltagelse kan afgøre et korts udfald, er det svært at forudsige mængden af kort, der bliver spillet i en StarCraft II kamp. Derfor er spilmuligheder som korrekt score, over / under X antal kort og handicapodds typisk meget usikre odds, særligt i forhold til de odds, som bookmakerne placerer. Til gengæld spilles der så mange kort i de fleste StarCraft II kampe, at favoritterne oftest får rettet op på eventuelle fejl i løbet af kampen.

STARCRAFT II ORDBOG

Gas
Gas er en af de tre ressourcer. Gas anvendes hovedsageligt til udvikling af nye teknologier til sine enheder.

Macro-management
Macro-management er et begreb, der dækker over en spillers overordnede plan og udvikling i kampen. Det indebærer ting som at udvikle sin base og opgradere de korrekte enheder på de rigtige tidspunkter og at rykke korrekt rundt på kortet. Det er altså de mere strategiske valg i kampen.

Micro-management
Micro-management er et begreb, der dækker over en spillers færdigheder til at kontrollere alle sine enheder enkeltvis. I StarCraft kontrollerer spillerne mange forskellige grupper af enheder på samme tid. Det kræver et enormt overblik og gode multitaskingevner. Man har målt professionelle StarCraft II spilleres evne til at multitaske. I virkelig intense kampe formår en StarCraft II spiller at lave 600 såkaldte APM (Actions per minute). Det svarer til 10 klik i sekundet over et minut.

Mineraler
Mineraler er den mest almindelige ressource. StarCraft-spillerne har altid en stor mængde arbejderenheder til at indsamle mineraler. Mineraler bruges til stort set alle enheder, udviklinger og bygninger.

Protoss
Protoss er en højavanceret krigerisk alienrace med mange traditioner. Racen gør hovedsageligt brug af telepatiske evner. Protoss har i længere tid levet på kryds og tværs af galakser, men er nu truet af den blodhungrende Zerg race.

Racer
Racer er noget af det mest essentielle i StarCraft. Der er tre forskellige racer i StarCraft. Spillerne specialiserer sig i en race.

Ressourcer
Ressourcer er essentielt for alle StarCraft spillere. Det kræver en bestemt mængde ressourcer at lave nye enheder, konstruere nye bygninger eller udvikle sine bygninger og enheder. Spillerne fokuserer på at forøge deres indtægt af de forskellige ressourcer i starten af kampen.

Supply
Supply er en ressource, der bestemmer hvor mange enheder maksimalt kan have på samme tid. Det er ikke muligt at få over 200 supply, altså 200 forskellige enheder. Nogle enheder koster mere end én supply. Supplies opnås ved at bygge bestemte bygninger.

Terran
Terran er den eneste menneskelige race. Racen består af højteknologiske og udstødte fængselsindsatte. Terrans kæmper for jordens beskyttelse mod de to andre alienracer.

Zerg
Zerg-racen er en insektlignende alienrace. Hele racen er kontrolleret af racens overhoved, der kontrollerer de insektlignende væsener ved brug af mentale befalinger. Zerg-racen lever og kæmper for verdensherredømmet.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics