StarLadder i-League Series
Reklame*

Otte af de bedste Dota2 hold, Dota 2’s hovedstad Shanghai, 100.000 dollars på højkant og chancer for at vise sig op til The International 2017 invitationerne. Det er opskriften på den kommende StarLadder i-League invitational turnering, der løber af stablen d. 18. – 21. maj. Hjemmebaneholdet, Invictus Gaming, er oddsfavoritter til at løbe med pokalen grundet deres seneste form og flotte 3. plads til Kiev Majoren.

Odds på StarLadder i-League Invitational #2:

Kinesiske Invictus Gaming er ifølge Bet365 store oddsfavoritter til at præstere bedst af holdene til SL i-League. Vi har herunder samlet de mest interessante odds fra Bet365:

Turneringsvinder:

Invictus Gaming: 2,62
Team Liquid: 4,33
NewBee: 5,50
Vici Gaming J: 7,50
Team Faceless: 13,00
TnC: 15,00
Alliance: 21,00
Vega Squadron: 21,00

Udover vinderodds har Bet365 også allerede nu åbnet for markeder på de indledende kampe i gruppespillet. Hjemmebanefavoritterne åbner ballet mod Filippinske TnC, der havde et overraskende godt gruppespil til The Kiev Major for et par uger siden, men desværre faldt kort allerede i deres første slutspilkamp mod Team Faceless.

Indledende kampe i gruppespillet:

18. maj kl. 04:00: Invictus Gaming – TnC: 1,22 – 4,00
18. maj kl. 07:00: Vici Gaming J – Alliance: 1,30 – 3,40

19. maj kl. 04:00: Team Liquid – Team FaceLess: 1,40 – 2,75
19. maj kl. 07:00: NewBee – Vega Squadron: 1,25 – 3,75

Alle ovenstående odds er taget fra Bet365, der kommer til at dække hele turneringen både med prebets og liveodds.

Spilforslag: Invictus Gaming lever op til forventningerne

Hjemmebanefavoritterne fra Invictus Gaming har været en af de mest aktive hold i verden i løbet af april og maj. Deres seneste formkurve har været stabil, og det er få gange, at det kinesiske mandskab har tabt kampe eller bare enkelte maps. De kampe de så har tabt, har været mod andre top fem hold. Dog er Invictus Gaming det hold, der har kunne give OG reelt modstand. OG anses for at være det bedste og mest dominante hold på den professionelle Dota 2 scene på nuværende tidspunkt. De seneste to gange de to hold har mødtes, har det resulteret i henholdsvis en 2-0 og 3-0 sejr til IG’s favør, hvilket er en fuldkommen uhørt statistik at have imod OG. I og med, at der er tale om BO3 (Best-of-3) kampe gennem hele gruppespillet og slutspillet, så er det tvivlsomt, at Invictus Gaming skulle falde på halen og lave en tidligt exit i turneringen.

En sejrrate på næsten 80% i april fra IG’s side vidner om, at der er tale om et mandskaber, som har fundet den opskrift, der passer holdets aggressive spillestil bedst mulig. En stor del af successen bunder i, at holdets to carries, “Op” og “BurNIng” virkelig er trådt i karakter. Stabilitet i deres spil er et ord, der kendetegner IG’s to carries. Får Op eller BurNIng adgang til deres comfort-picks som Ember Spirit og Invoker eller Juggernaut og Lifestealer, så har modstandere svært ved at lukke ned for dem allerede helt fra laning-phase. Desuden er koordinationen i deres roaming og timingen i deres pushes virkelig on-point. Generelt er det kinesiske makro-spil på et niveau, der er svært at hamle op med, når de individuelle mekaniske evner også samtidig har så høj standard.

Tip: Invictus Gaming til at vinde StarLadder i-League til odds 2,62 hos Bet365

Optakt: Alt du bør vide om SL i-League

Du finder herunder optakt og information om StarLadder i-League i punktform, så du er sikker på ikke at gå glip af noget som helst op til turneringen i Shanghai.

 • Holdene til SL i-League er opdelt i to grupper á fire hold. Grupperne er listet her:Gruppe A:Invictus Gaming
  Vici Gaming J
  TnC
  Alliance

  Gruppe B:

  Team Liquid
  NewBee
  Team Faceless
  Vega Squadron

 • Ved sidste års udgave af turneringen, altså StarLadder i-League Invitational #1, var det også et kinesisk mandskab, der løb var favoritter til turneringen ved indgangen til den, og ligeledes det samme kinesiske hold, som endte med at vinde turneringen. Vici Gaming Reborn. Eksperter mener, at dette kommer til at gentage sig, da Invictus Gaming klart har set skarpest ud den seneste stykke tid op til SL i-League #2.
 • Det er langt mere end bare pengene, trofæet og æren, som er spil torsdag d. 18 og fremefter. The International 2017, der er den største og mest prestigefyldte turnering i 2017, er lige rundt om hjørnet. Det er baggrund af de seneste måneders resultater, og de allerede afviklede internationale turneringer, at Valve inviterer holdene til dette års The International. De otte mandskaber kæmper altså ligeledes for at vise deres værd på den internationale scene, så de kan øge deres forhåbninger om en invitation til TI 17.
 • Formatet for turneringen er forholdsvis lige til. Først og fremmest spilles et doubleelimineringsgruppespil, hvilket betyder, at et hold bliver elimineret, når de har tabt to kampe. Alle kampene i turneringen er BO3 (Best-of-3) opgør, med undtagelse af den endelige finale. Otte hold bliver til fire efter gruppespillet er slut. Derefter spilles begge semifinaler og finalen søndag d. 21. maj.

Stream StarLadder gratis til din sofa:

På trods af en stor forskel i tidszonerne på Kina og Danmark er det dog stadig muligt at følge samtlige kampe til den store Dota 2 turnering live og gratis. På StarLadder’s engelske Twitch.tv kanal bliver alle kampene sendt live. Linket til kanalen finder du her:

https://www.twitch.tv/dotastarladder_en