Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

PGL Major Krakow 2017 er lige om hjørnet, og 16 af verdens bedste Counter-Strike hold kæmper om en top 8 placering for at sikre sig selv legendestatus. Majoren tager sted d. 16. juli – d. 23. juli i Tuaron Arena i Krakow. Der er en samlet præmiepulje på den nette sum af 1 million dollars. Vi hos eOdds.dk har her forberedt betting-optakt med tilhørende odds og spilforslag.

Odds på PGL Major Krakow 2017

Vi har herunder samlet en række odds fra bookmakeren Bet365. Bet365 er en af de bookmakere, der tilbyder det største udvalg og bedste odds, når det kommer til eSport. På Bet365 dedikerede eSport-sektion er det muligt at finde en lang række spilmuligheder til Majoren i Krakow. Vi har samlet nogle af disse herunder:

Vinder af turneringen:

Astralis: 4,00
SK Gaming: 4,50
FaZe Clan: 6,00
G2 Esports: 8,00
Natus Vincere (Na’Vi): 9,00
North: 11,00
Mousesports: 13,00
Fnatic: 15,00
Virtus.Pro: 17,00
Cloud9: 17,00
Immortals: 26,00
PENTA Sports: 41,00
BIG: 41,00
FlipSid3 Tactics: 51,00
Gambit Gaming: 61,00
Vega Squadron: 101,00

Vinderens region:

Europa: 1,25
Nordamerika: 4,00
CIS: 34,00

Kommer i finalen:

Astralis: 2,10
SK Gaming: 2,10
FaZe Clan: 3,00
G2 Esports: 4,00
Natus Vincere (Na’Vi): 4,50
North: 5,50
Mousesports: 6,50
Fnatic: 7,00
Virtus.Pro: 8,50
Cloud9: 8,50
Immortals: 13,00
PENTA Sports: 21,00
BIG: 21,00
FlipSid3 Tactics: 26,00
Gambit Gaming: 34,00
Vega Squadron: 67,00

Tips til betting på PGL Major Krakow 2017

I optakten til den sidste Major-turnering i 2017 er der udarbejdet to spilforslag. Det ene omhandler SK’s chancer om at komme i finalen og kan findes på Bet365. Det andet er en spiller-special fra kampen mellem Astralis og Immortals på turneringens første dag.

Kommer i finalen: SK Gaming

Det brasilianske mandskab SK Gaming har i en længere periode gennemgået en opadgående kurve i deres spil og præstationer, hvilket i sidste ende har medført, at de har overtaget førstepladsen på verdensranglisten i Counter-Strike over danske Astralis. Det er også blevet til tre finaleplaceringer ved de sidste fire events, som SK Gaming har deltaget ved. Den eneste undtagelse var ESL Pro League finalerne, hvor de blev slået ud i semifinalen af et velspillende G2 Esports hold.

SK Gamings seneste succes er blot et par dage gammel, da de i sidste weekend formåede at feje al udfordring af vejen, og derved sikrede sig deres tredje turneringssejr i år. Der er nok ikke noget andet hold til Majoren, der ridder på en større bølge af momentum, end de brasilianske stjerner fra SK Gaming. Det kan selvfølgelige også være en farlig tilstand, hvis ikke spillerne formår at holde hovedet koldt. De har ikke råd til at undervurdere en eneste modstander til Majoren, hvor konkurrencen og niveauet er uhyggeligt højt.

I deres nuværende form er det svært at se et hold, der er i stand til at udkonkurrere SK Gaming. Deres to tætteste konkurrenter er FaZe Clan og Astralis, der også har været igennem en længere periode med en række succesfulde resultater.

Tip 1: SK Gaming i finalen til odds 2,10 hos Bet365 – SPIL HER >>

Astralis vs Immortals: Lucas1 under 18,5 kills

Den sidste kamp, der er skemalagt på den første dag af Majoren, er kampen mellem danske Astralis og brasilianske SK Gaming. Kampen bliver spillet d. 16. juni kl. 21:30 dansk tid. Det er en kamp, der forventes at ende i Astralis’ favør. Astralis har forinden Majorens start gennemgået en længere intens bootcamp-periode, hvor de har trænet utallige timer om dagen. I modsætning til stort set alle andre hold, der er med til turneringen, så var Astralis ikke med til ESL One Cologne 2017, der blev spillet blot en uge før Majorens start. De udtalte, at det var et bevidst valg med henblik på, at fokuserer alt deres energi på denne Major i håb om at forsvare deres Major-titel.

Immortals havde ikke ligefrem en prangende præstation til ESL One Cologne, da de udelukkende sikrede sig en sejr over Virtus.Pro, og ellers så sig slået af hold som Team Liquid, G2 Esports og Cloud9. Sammenligner man disse hold med Astralis, så vil jeg til enhver tid give Astralis favoritrollen. Sidste de to hold mødtes var i marts måned til IEM Katowice, hvor danskerne fra Astralis gik hen og vandt hele turneringen.

Dette spiltip omhandler Lucas1 fra Immortals. Hos Danske Spil er der åbnet en række spiller-specials til Astralis’ opgør mod Immortals – en af disse er spilmuligheden: Lucas under 18,5 kills til odds 1,80. Kun i en af Immortals’ fire kampe til ESL One Cologne formåede Lucas at præstere over 18,5 kills. Det var mod Virtus.Pro, der også var Immortals’ eneste sejr til turneringen. Her formåede Lucas at nedlægge hele 19 modstandere, hvilket lige nøjagtig fik ham over grænsen ved dette odds. Går man længere tilbage i Immortals’ kamphistorik, så er det lykkes for Lucas at score 19 kills eller mere i to ud af otte kampe. Han må siges at være under et stort pres, der påvirker hans spil markant. Når modstanderen næste gang hedder Astralis, så er det nok samtidig den sværeste modstander Lucas har haft i løbet af de otte kampe, der er blevet kigget på.

Tip 2: Lucas med under 18,5 kills til odds 1,80 hos Danske Spil SPIL HER >>

Optakt: PGL Major Krakow 2017

Til denne Major er der gjort en lille ændring i formatet, der bliver anvendt i gruppespillet. Gruppespillet spilles efter det såkaldte “Swiss format”. Formatet er uddybet herunder.16 hold er inddelt i fire forskellige puljer af seedings – pulje 1, 2, 3 og 4. Holdene er placeret i de forskellige puljer på baggrund af deres placering fra sidste Major-turnering eller på den måde, de har kvalificeret sig selv til PGL Major Krakow 2017. Mest essentielt er det at vide, at det ikke er muligt at møde den samme modstander to gange i løbet af gruppespillet. I tilfælde af pointlighed er det head-to-head statistikken, der er gældende.I første runde mødes holdene fra pulje 1 og 4 og holdene fra pulje 2 og 3.Efter første runde et er afgjort, bliver holdene inddelt i to grupper: høj og lav, alt efter om første kamp var et nederlag eller en sejr. Holdene i den høje gruppe møder hinanden, og hold i den lave gruppe spille mødes.

Efter runde to inddeles holdende endnu engang i nye grupper alt efter deres nuværende score: 2-0, 1-1 eller 0-2. Hold med tilsvarende score spiller mod hinanden. De hold, der vinder deres tredje kamp, og allerede har en 2-0 score, går videre i turneringen. De hold, der har en 0-2 score og taber deres tredje kamp, bliver elimineret.

I fjerde runde inddeles de resterende holdene igen på baggrund af deres nuværende score, nemlig scoren 2-1 eller 1-2. De hold, der vinder den ”høje” inddeling, altså holdene med en 2-1 score, går videre til slutspillet. Holdende, der taber den ”lave” inddeling, altså holdene med en 1-2 score, bliver elimineret fra turneringen.

I femte og sidste runde mødes de hold, der nu har en 2-2 score. Vinderne i opgørene går videre til slutspillet som de sidste hold.

Danske Astralis er forsvarende Major-vindere, og har forhåbninger om at gøre det til to i streg. Det ville være en eminent præstation for danskerne – en præstation, der kun er gjort af SK Gaming og Fnatic indtil videre.

Der er aldrig før oplevet en Major-turnering, hvor konkurrencen har været så tæt. Der er tre klare favoritter i form af Astralis, FaZe og SK Gaming. Ikke langt bag dem følger et felt af hold, som alle på en god dag kan sætte en stopper for enhver af de tre ovenstående hold. Hold som Virtus.Pro, Natus Vincere, Fnatic, Cloud9, North og G2 Esports har førhen vist, at de har, hvad der skal til for at slå selv de bedste hold. Der er lagt op til en turnering af et helt andet niveau.

Live-stream: Se Majoren live og gratis

På lige fod med andre store internationale Counter-Strike events er det muligt at streame PGL Major Krakow 2017 live og endda fuldkommen gratis. På PGL’s egen Twitch.tv kanal bliver samtlige kampe til turneringen streamet live med tilhørende produktion, sceneschow og selvfølgelig analytikere samt kommentatorer. Du finder den tilhørende Twitch.tv kanal lige her:

https://www.twitch.tv/pgl

PGL holdet har udviklet en trailervideo til den kommende Major-turnering. Du kan se traileren lige her: