Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

OGN Apex: betting / odds

OGN Apex er på nuværende tidspunkt den største og mest konkurrencedygtige professionelle OverWatch Liga, der eksisterer. Ligaen afholdes i Sydkorea, hvor størstedelen af stærkeste hold også er bosat, netop pga. OGN Apex. Ligesom to andre store eSport-titler, League of Legends og StarCraft II, så er den internationale dagsorden sat af eSport stornationen, Sydkorea. Er man interesseret i OverWatch, så har OGN Apex været turneringen at følge indtil nu.

ODDS PÅ OGN APEX

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

HVAD ER OGN APEX?

OverWatch er den nyeste i rækken af de professionelle eSports, der bliver fulgt af millioner på verdensplan. På baggrund af spillets spæde alder, vil der forventeligt skulle bruges længere tid, før flere store spillere, organisationer og samarbejdspartnere kommer på plads. Det har været en sej start for eSport-scenen i OverWatch, da det naturligvis tager længere tid at etablere et fast miljø af organisationer og organisatorer, der rent faktisk har kapital og tilpas forståelse til at drive en fast liga eller et stort LAN-event. Af den grund er der ikke mange faste turneringer, events eller ligaer at finde på den professionelle eSport-scene endnu, men det er noget, der arbejdes ihærdigt på den professionelle scene.

En af de ligaer, der rent faktisk har været kørende fra start og har haft stor succes, er den koreanske liga OGN OverWatch Apex, der i skrivende stund kører på sin tredje sæson. OGN Apex er utvivlsomt den største og bedst kørende liga i OverWatch indtil videre. Dette kunne dog meget vel komme til at ændre sig, nu hvor Blizzard har annonceret OverWatchLeague, hvilket er en liga, du kan læse om her.

OGN Apex ligaen består af 16 hold, der over tre måneders tid gennemgår gruppespil, slutspil og finaler for i sidste ende at finde det ultimative internationale OverWatch hold. For ikke at isolere østen og vesten fra start på den professionelle OverWatch scene, så sørgede OGN i sin tid at invitere fire vestlige hold fra start. De resterende 12 af de 16 deltagende hold i den først sæson af OGN Apex blev alle fundet gennem en række kvalifikationsturneringer og kampe.

Turneringen består af to gruppespil, hvor der i første omgang er fire grupper á fire hold og efterfølgende to grupper á fire hold. Derefter igangsættes gruppespillet, der er klassisk elimineringssystem med en række knald eller fald kampe. Med undtagelse af antallet af grupper, så er de to gruppespillet nøjagtigt ens. Alle kampene spilles efter et BO5 (Best-of-5) format. De to øverst placerede hold i grupperne går videre. I grupperne anvendes et såkaldt GSL format. Formatet indebærer, at de to vindere og to tabere fra første runde møder hinanden i runde to. Vinderen fra vindernes kamp går videre til slutspillet eller det næste gruppespil altså med en 2-0 score. Taberen af tabernes kamp bliver elimineret, altså det hold i gruppen, der først går 0-2. Derefter tildeles den sidste plads i gruppen det hold, der vinder opgøret mellem de to hold, der har 1-1 i score.

I slutspillet ændres formatet til BO7 kampe. Desuden er der efterfølgende kun tale om elimineringskampe.

BOOKMAKERE TIL OGN APEX

Vi har herunder samlet de tre bedste bookmakere, du kan finde i Danmark, når det kommer til OverWatch og OGN Apex turneringen.

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 1.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888Sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Nordicbet
NordicBet er stadig ikke så langt på OverWatch-fronten i forhold til de to ovenstående bookmakere. Det er muligt at oddse på samtlige OGN Apex ligakampe og finaleturneringen hos Nordicbet, men det er ikke altid, at man finder andre spilmuligheder end det klassiske kampvinder odds. Til gengæld får du generelt relativt pæne odds hos NordicBet, når det kommer til OverWatch.

NordicBet tilbyder derimod en velkomstbonus, der er væsentlig højere end de to ovenstående konkurrenter. Som ny kunde hos NordicBet kan du i dag få en startbonus på intet mindre end op til 2.000 kr. på din første indbetaling.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Betfair 600 startbonus

HVOR SER JEG OGN APEX?

Kampene til OGN Apex bliver alle spillet i efter professionelt produktionsstudie i Korea, hvor omstændighederne og produktionskvaliteten er absolut top. Hvad skal man dog slippe for at følge med i sådan omgang professionelt OverWatch, tænker du måske? – Heldigvis kommer det ikke til at koste dig en krone. Det er nemlig muligt at streame hver en kamp fra OGN Apex, fuldkommen kvit og frit.

Nedenstående link er direkte til OGN Apex’ egen Twitch.tv kanal. På denne kanal bliver samtlige kampe streamet live og gratis.

OGN Apex’ Twitch-kanal: https://www.twitch.tv/ognglo bal

TIDLIGERE SÆSONER AF OGN APEX

Den nuværende sæson af OGN Apex er den fjerde af slagsen. Alle sæsoner er spillet og produceret i Korea, hovedsageligt domineret af koreanske hold også. De to første sæsoner var kun fire af de 16 deltagende hold ikke fra Korea. I tredje sæson dalede det tal til to, og endeligt i den fjerde sæson er der ingen hold, som ikke er koreanske. Dette skyldes, at der er opstået flere større og fordelagtige turneringer for hold, der ikke er bosat i Korea, gennem tiden.

OGN APEX – SÆSON 1

Første sæson af den koreanske turnering blev vundet af det europæiske hold, Team EnVyUs. EnVyUs var en af de mest dominerende hold på hele den internationale OverWatch scene i starten af spillets levetid. De var tæt på urørlige, og vandt stort set alle turneringer, de deltog i.

Antal hold: 16
Præmiepulje: 200.000.000 KRW (177.000 dollars)
Vinder: Team EnVyUS (EU)

OGN APEX – SÆSON 2

Første sæson af den koreanske turnering blev vundet af det europæiske hold, Team EnVyUs. EnVyUs var en af de mest dominerende hold på hele den internationale OverWatch scene i starten af spillets levetid. De var tæt på urørlige, og vandt stort set alle turneringer, de deltog i.

Antal hold: 16

Præmiepulje: 200.000.000 KRW (177.000 dollars)
Vinder: Lunatic-Hai (KR)

OGN APEX – SÆSON 3

I sæson tre af OGN Apex startede udligningen af de ikke-koreanske hold. Kun Team EnVyUs og Rogue blev nu tilbage. EnVyUs og Rogue var dog også de to ledende hold i Europa på det givende tidspunkt. Lunatic-Hai var igen det mest dominerende hold i denne sæson, og gik igen gennem hele turneringen med kun et nederlag.

Antal hold: 16

Præmiepulje: 200.000.000 KRW (177.000 dollars)
Vinder: Lunatic-Hai (KR)

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics