Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Nordicbet: bonus + anmeldelse

Nordicbet er en forrygende bookmaker til eSport. Du får et stort udvalg af odds på kampene. Som ny spiller kan du også få en velkomstbonus på 500 kroner som freebet.

Velkomstbonussen gælder kun nye spillere. Du modtager dit freebet når du har omsat for 500 kr til mindst odds 1.80 indenfor 30 dage. Omsætning til under odds 1.80 er ikke tællende. Gevinster fra dit freebet udbetales uden omsætningskrav, indsatsen udbetales ikke. Regler og vilkår er gældende. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Læs vores anmeldelse af Nordicbet. De scorer 9 ud af 10 i alle kategorier.

Nordicbet er et super valg af bookmaker til eSport.

Review af Nordicbet

Udvalg af eSport
Velkomstbonus
Mobil & app
Tilbud & kampagner

9/10

Nordicbet er et super valg af bookmaker til eSport.

Trin 1500 kroner i velkomstbonus
Nordicbet giver dig en bonus på 500 kroner efter du har foretaget en indb etaling og omsat for 500 kroner.

Trin 1Freebets og fede kampagner
Så godt som hver uge kører Nordicbet med massevis af kampagner og konkurrencer med rejser til USA og meget andet.

Trin 3Nordisk fokus
Som navnet næsten antyder, så har Nordicbet stort fokus på Danmark og Norden. Det betyder også ekstra odds på Astralis, North og de andre.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

BONUS HOS NORDICBET

Hos Nordicbet kan du få adgang til en flot velkomstbonus. Intet mindre end 500 kr. i freebet kan du få fingrene i via Nordicbets velkomstbonus.

For at modtage din bonus skal du først indbetale og omsætte for 500 kroner på sportsbooken til minimum odds 1.80. Herefter modtager du et freebet af 500 kr. Gevinster herfra kan du udbetale med det samme, og der er ingen yderligere omsætningskrav.

Velkomstbonussen gælder kun nye spillere. Du modtager dit freebet når du har omsat for 500 kr til mindst odds 1.80 indenfor 30 dage. Omsætning til under odds 1.80 er ikke tællende.Gevinster fra dit freebet udbetales uden oms ætningskrav, indsatsen udbetales ikke. Regler og vilkår er gældende. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

ODDS

Nordicbet er en bookmaker, der også har fulgt den nye trend med at tilbyde odds på eSport. eSporten er en sportsgren i stor fremdrift (link til anden artikel), hvilket også kan ses hos bookmakerne. Nordicbet er en af de danske bookmakere, der tilbyder flest forskellige spilmuligheder på de mange forskellige eSport-kampe, der bliver tilbudt. Det er meget almindeligt hos Nordicbet, at du finder mere end ti forskellige spilmuligheder på de største kampe og ligaer inden for eSport. Det er med til at gøre kampene langt mere spændende, når man kan oddse på andet end den klassiske kampvinder-spilmulighed. Det kan være markeder som over/under mængden af maps, handicapodds eller hold/spiller-specials, der bliver tilbudt på League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive eller Dota 2 kampe. På de lidt mindre eSports er det desværre kun kampvinder spilmuligheden, der er tilgængelig i de fleste tilfælde. Dog er det stadig et kæmpe plus, at Nordicbet tilbyder så mange forskellige spilmuligheder på hovedmarkederne. Det er de færreste bookmakere, der er begyndt at fordybe sig så meget i eSporten, at de kan tilbyde så mange særlige spilmuligheder.

TILBAGEBETALING

Udover et af de bedre udvalg af odds på eSport, så præsterer Nordicbet også rimelig godt, når det kommer til den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent på deres eSport kampe. På tværs af stort set alle eSports er Nordicbets gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent på ca. 93 %. Det er en af de højere tilbagebetalingsprocenter, man kan finde hos de danske bookmakere. Især når det er spredt på tværs af både de store og små eSport-markeder. Du finder altså også nogle af de bedste odds hos Nordicbet. Nordicbet er generelt også dygtige til at tilbyde turneringsvinder-odds på de store eSport turneringer. Det er en god ide at overveje at kontrollere Nordicbets odds, hvis du overvejer at lægge penge på et turneringsvinder-odds. Nordicbet er ofte godt med på den front.

NORDICBET MOBIL & APP

Nordicbet tilbyder en app, der er tilgængelig både på IOS- og Android-styresystemerne. Det vil sige, dem både er tilgængelig på Apple mobil eller tablet og Android mobil eller tablet. Det skal derudover nævnes, at Nordicbets app er en de mest velfungerende og gennemarbejde, som undertegnede har gjort brug af. Et lækkert og simpelt design gør det muligt at browse imellem eSport-kampene uden problemer. Du kan opdele efter de enkelte spil og derefter de forskellige turneringer i de enkelte spil. Det er let at se, hvornår kampen afvikles, hvilke hold der spiller og hvilke ekstra spilmuligheder, der eksisterer, også selvom man har en liste med mange kampe. Det er muligt både at liveodds og livestreame direkte fra app’en. Vi har dog ikke set eSport-kampe blive livestreamet direkte på siden eller appen endnu. Generelt er appen lige så overskuelig og velfungerende som hjemmesiden, hvilket snarere er undtagelsen end normen.

KUNDESERVICE

Hvis du har brug for hjælp, kan du komme i kontakt med Nordicbets support 24 timer i døgnet. Deres e-mail service har åbent 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Nordicbets Live Chat support kan få dig direkte i kontakt med en medarbejder. Den danske support har dog kun åbent mellem 08:00 til 24:00. Udenfor denne tid vil du blive videredirigeret til en engelsk medarbejder på Live Chatten. Nordicbets telefonsupport har åben alle ugens dage fra 08:00 til 23:45. Det er gratis at ringe til deres telefonsupport.

KONKLUSION

Nordicbet er et godt valg som ny eSport-bookmaker. De tilbyder gode odds og mange spilmuligheder på de fleste eSport-kampe. Du får desuden adgang til en flot velkomstbonus med et overskueligt omsætningskrav. Vi har før nævnt, hvor meget det store sortiment af spilmuligheder på kampene betyder for valg af bookmaker. Nordicbets app er i særklasse, hvis man er interesseret i at følge eSportens spænding, mens man er på farten. Man går derfor aldrig helt galt i byen, hvis man overvejer at anvende Nordicbet som bookmaker. Tværtimod er Nordicbet nok et af de bedste valg, som du kan foretage dig.

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SENESTE NYHEDER

Web Analytics