Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

LoL Worlds: betting / odds

LoL Worlds 2018 er årets suverænt største begivenhed. Vi har samlet bookmakernes bedste odds på VM i LoL til dig. Der opdateres hver minut, så du altid har alle de aktulle betting-muligheder på alle kampe i League of Legends.

ODDS PÅ LOL WORLDS 2018

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

DERFOR ER WORLD CHAMPIONSHIP DET STØRSTE

Der er flere ting, der gør, at Worlds er det største event indenfor eSport. League of Legends spiludvikleren, Riot Games, har værnet og opbygget turneringen fra bunden på en yderst professionel måde. Alle de nationale Riot-sponsorerede turneringer og ligaer i hele verden er med til at fastlægge hvilke hold, der skal med til den store finale. Worlds 2018 samler de bedste hold fra 13 forskellige regioner eller ligaer i verden. Hold, organisationer, spillere og fans ved alle, at samtlige kampe i løbet af året har ét formål – nemlig at kvalificere sig til den helt store scene som Worlds medbringer.

Sidste års verdensmesterskab i League of Legends (Worlds 2016) satte endnu engang en ny rekord i form af antal seere til et eSport event. Den endelige finalekamp mellem de to koreanske hold SK Telecom T1 og Samsung Galaxy blev set af intet mindre end 15 millioner unikke seere på samme tid. Hele eventet blev set af tæt på 50 millioner unikke seere. Worlds 2016 blev sendt på over tyve forskellige kanaler og på 18 forskellige sprog. År efter år har Worlds-turneringer medbragt nye rekorder. Det bliver spændende at se, om dette års Worlds kan måle sig med de forhenværende.

Vi har her hos eOdds.dk sat skarpt på turneringen over dem alle. I år bliver Worlds afholdt på forskellige lokationer i Sydkorea. Turneringen forløber fra d. 1. oktober til d. 3. november, hvor den endelige finale skal spilles. I løbet af denne periode vil 24 hold fra hele verden dyste mod hinanden, for at kunne kalde sig det bedste hold i 2018.

LOL WORLD CHAMPIONSHIP – SÅDAN GIK DET SIDSTE ÅR

Worlds 2016 var en helt unik oplevelse, hvilket Worlds turneringerne altid formår at blive. Den seneste tendens til Worlds turneringerne har været den koreanske dominans. De tre deltagende koreanske hold formåede alle at vinde deres egen gruppe ret overbevisende. Det samme var gældende i kvartfinalerne, hvor de koreanske hold satte en stopper for andre regioners drømme med undtagelse af Europa, der stadig havde H2K-Gaming i den ene semifinale. Derudover var der de resterende hold SK Telecom T1, Samsung Galaxy og ROX Tigers, der alle er koreanske. Den ene semifinale, der stod mellem SK Telecom T1 og ROX Tigers var i manges øjne et drømmescenarie til Worlds finale. SKT og ROX var de to giganter i Korea i løbet af både 2015 og 2016 sæsonen, og var derfor uden tvivl et opgør mellem de to bedste hold i verden på daværende tidspunkt. SKT vandt en historisk semifinale 3-2 over ROX Tigers, der helt klart er et gensyn værd. Kun den endelige finale manglede nu at blive afgjort. Det ville være svært at overgå en semifinale af sådan en kaliber, men Samsung Galaxy formåede alligevel at skabe en del spænding i finalen.

Finalen stod mellem legenderne fra SK Telecom T1 mod den store overraskelse i 2016, Samsung Galaxy. Det var en historisk kamp, der medbragte en masse drama. Samsung Galaxy blev en større udfordring for SK Telecom T1, end hvad fans og eksperter havde forventet. Finalen endte 3-1 til favoritterne SK Telecom T1, men det er dog ikke et resultat, der afspejler, hvor tæt kampen egentlig var.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Betfair 600 startbonus

BETTING-MULIGHEDER UNDER WORLDS

I løbet af hele året kan man løbende se åbne markeder på den næste Worlds turnering. Som tidligere nævnt omhandler stort set alle ligaer og turneringer i League of Legends om det kommende Worlds event. Det betyder også, at bookmakerne har mulighed for at udbyde forskellige former for Worlds-odds, lige så snart LoL-sæsonen begynder i løbet af foråret.

Når først alle de deltagende hold er fastlagt og Worlds nærmer sig, så er det for tid for bookmakerne at gå i Worlds-mode. Særligt Betfair formår at udbyde en bred vifte af Worlds specials. Det kan være alt fra mængden af dragons, der bliver dræbt i gruppespillet til den koreanske region mod resten af feltet. Det er kun bookmakerne, der sætter grænser for mulighederne. Der bliver åbnet for hundredvis af spilmuligheder hos bookmakerne. Det indebærer alt fra spillerspecials, kampspecials, turneringsodds og meget andet. Til Worlds 2016 åbnede Betfair for en særlig ”20,16”-kategori. Kategorien indebar en lang række betting-muligheder, der alle var blevet fastlagt til odds 20,16. Eksempler på odds i denne kategori, der faktisk gik hjem, var over 192 drager i gruppespillet, mindre end 6 Rift Heralds i gruppespillet, holdet ANX vandt 3 games eller mere i gruppespillet og en support fik flest kills i en kamp. Alle disse var prebets til Worlds 2016, der gik hjem til odds 20,16.

BOOKMAKERE TIL LOL

Der er mange danske bookmakere, der følger den professionelle League of Legends scene. Vi har valgt at fokusere på de tre bookmakere, som, vi mener, er bedst. Lær mere om de bedste danske LOL bookmakere herunder:

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 1.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888Sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

TURNERINGSFORMAT VED VM I LEAGUE OF LEGENDS

Til Worlds 2018 har Riot Games valgt at udvikle et helt særligt format til turneringen. Det såkaldte ”Play-In” format indebærer et gruppespil, inden det reelle gruppespil. Billedet herunder forklarer hvordan Play-in formatet fungerer. Som man kan se får 12 hold muligheden for at slutte sig til de resterende hold ved at gennemgå to indledende runder inden gruppespillet.

I gruppespillet inddeles holdene i fire grupper á fire hold. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til kvartfinalerne, hvorefter der bliver spillet knald eller fald kampe derfra.

TIDLIGERE WORLDS SÆSONER

Sæson 1 (2011)
Worlds løb første gang over stablen i 2011, hvor to europæiske mandskaber mødte hinanden. Fnatic sikrede sig den første Worlds titel mod Against All Authority. Desuden er sæson 1 den eneste sæson, hvor der ikke var et koreansk hold i finalen.

Sæson 2 (2012)
Sæson to i 2012 bød på den største overraskelse endnu i Worlds regi. Taipei Assassins fra Taiwan slog koreanske Azubu Frost og sikrede sig titlen. For første gang i historien var det et hold fra den internationale Wild-Card turnering, der gik hele vejen. På tredjepladsen fandt man Counter Logic Gaming EU, der bestod af to danske spillere ”Froggen” og ”Wickd”.

Sæson 3 (2013)
2013 sæsonen var sæsonen hvor sidste års vindere SK Telecom T1 gjorde sin entré – og sikke en entré. SK Telecom T1 starter sin legendariske Worlds-historie med en sikring af trofæet, der går under navnet ”The Summoners Cup”. Med LoL-giganten ”Faker” i spidsen for det koreanske mandskab sikrede SKT sin første af tre worlds-titler mod kinesiske Royal Club. SKT er det eneste hold, der har formået at vinde Worlds mere end én gang.

Sæson 4 (2014)
Den koreanske dominans fortsætter i form af Samsung Galaxys hold – Korrekt, det skal læses i flertal, da Samsung Galaxy havde to hold med, nemlig Samung Galaxy White og Blue. Team White formåede at slå det tidligere års finalister, Star Horn Royal Club, i finalen. Endnu engang en koreansk sejr.

Sæson 5 (2015)
For første gang var der nu to koreanske hold i finalen. SK Telecom T1 mod KOO Tigers. De to koreanske giganter mødes head-to-head på den største scene foran millioner og atter millioner af mennesker. SK Telecom T1 løb med sejren og skrev historie som det eneste hold, der havde formået at vinde Worlds mere end én gang.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics