LoL World Championship logo
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Det er igen den tid på året – tid til mirakuløse plays, uafbrudt spænding, kampen mellem Sydkorea og resten af verden – det er tid til det årlige League of Legends World Championship (også kaldet LoL Worlds). 24 af verdens bedste League of Legends hold kæmper over en halvanden måned om sejren i den mest prestigefulde eSport-turnering til dato. eOdds.dk bringer her optakt, odds og spilforslag til LoL Worlds 2017, der løber af stablen d. 23. september og frem til d. 4. november.

Spil på LoL Worlds 2017

League of Legends World Championship er lige om hjørnet, hvilket betyder, at det vrimler med spilmuligheder og oddsmarkeder hos bookmakerne på Worlds 2017. Her hos eOdds.dk har vi sammenfattet odds fra de bedste bookmakere, og det endelig valg er faldet på Bet365 grundet deres høje odds, stabilitet på liveodds og kæmpe udvalg af spilmuligheder. Vi har herunder samlet tre markeder. Det er selvfølgelig muligt at finde langt flere hos Be365 under deres eSport-sektion.

Turneringsvinder:

Som man kan se på nedenstående odds, så er der især to storfavoritter til at løbe med sejren til Worlds 2017. SK Telecom T1 er forsvarende mestre, og har bevist flere gange, at de kan anses for at være det stærkeste mandskab i verden. Fra den hjemlige koreanske liga er det nye hold, Longzhu Gaming, lige i hælene på ærkerivalerne fra SKT. Det bliver spændende at se, om det er i år, at SKT bliver væltet af tronen.

SK Telecom T1: 2,75 – SPIL HER >>
Longzhu Gaming: 2,75 – SPIL HER >>
Samsung Galaxy: 7,50 – SPIL HER >>
World Elite: 15,00 – SPIL HER >>
Edward Gaming: 17,00 – SPIL HER >>
Team SoloMid: 21,00 – SPIL HER >>
Royal Never Giveup: 26,00 – SPIL HER >>
Flash Wolves: 34,00 – SPIL HER >>
Fnatic: 41,00 – SPIL HER >>
G2 Esports: 41,00 – SPIL HER >>
Immortals: 51,00 – SPIL HER >>
GIGABYTE Marines: 51,00 – SPIL HER >>
Misfits: 81,00 – SPIL HER >>
Cloud9: 151,00 – SPIL HER >>
ahq e-Sports club: 201,00 – SPIL HER >>
Hong Kong Attitude: 201,00 – SPIL HER >>
Gambit Gaming: 251,00 – SPIL HER >>
Fenerbache: 301,00 – SPIL HER >>
Lyon Gaming: 501,00 – SPIL HER >>
Rampage: 501,00 – SPIL HER >>
Team oNe: 601,00 – SPIL HER >>
Kaos Latin Gamers: 751,00 – SPIL HER >>
Young Generation: 1251,00 – SPIL HER >>
Dire Wolves: 1251,00 – SPIL HER >>

Vinderens region:

Det er ingen overraskelse, at Bet365 vælger at tilbyde så lavt et odds på Sydkorea som den vindende region. Rent historisk har Koreanerne vundet de seneste fire udgaver af Worlds. I år ser de mindst lige så skarpe ud med både SKT og Longzhu, men også Samsung Galaxy.

Sydkorea: 1,22 – SPIL HER >>
Kina: 6,00 – SPIL HER >>
Nordamerika: 17,00 – SPIL HER >>
Europa: 23,00 – SPIL HER >>
Taiwan: 29,00 – SPIL HER >>
Resten af verden: 51,00 – SPIL HER >>

Play-In stage – Mest valgte champion:

Hos Bet365 er det muligt at finde en lang række specials på Worlds 2017. Herunder har vi udvalgt markedet, der omhandler den meste valgte champion til Worlds 2017. Der er tæt på 40 spilmuligheder alene på dette marked. Vi har herunder listet de mest populære:

Jarvan IV: 4,00 – SPIL HER >>
Tristana: 4,00 – SPIL HER >>
Xayah: 6,00 – SPIL HER >>
Gragas: 7,50 – SPIL HER >>
Sejuani: 11,00 – SPIL HER >>
Rakan: 19,00 – SPIL HER >>
Alistar: 21,00 – SPIL HER >>

Læs også: Endnu flere odds på LoL Worlds

Tips til betting på LoL Worlds 2017

Der er i denne optakt blevet udarbejdet et spilforslag til Worlds 2017, der omhandler vinderen af turneringen. Læs mere herunder.

SK Telecom T1 vinder Worlds 2017:

SK Telecom T1 – forsvarende mestre, tredobbelt Worlds vindere, eneste hold der har vundet turneringen mere end en gang, vindere af seks LCK playoffs (verdens sværeste liga) og meget mere. Dette er blot nogle af mange præstationer, der er opnået af det koreanske storhold. Flere eksperter mener, at dette er året, hvor SKT bliver væltet af tronen, men jeg er ikke enig. Der er blevet fundet svagheder i giganternes spil, de har fået konkurrence til stregen i den nationale liga og modstanderne omkring dem bliver bedre og bedre. Det ændrer dog stadig ikke på, at Worlds-scenen, lige meget hvor i verden turneringen bliver afholdt, er deres hjemmebane. De trives bedst under det pres, der forekommer til så stor en begivenhed som Worlds 2017.

Et nøgleord til meget af SKT’s succes er erfaring. Og det er netop erfaring, der er argumentet for, at SKT trækker det længste strå i kampen mellem dem og landsmændene fra Longzhu Gaming. Longzhu er et mandskab, der har overrasket mange på meget kort tid. Det kom især bag på en, da de slog SKT i LCK Summer finalen. Den afgørende faktor mellem de to mandskaber til Worlds 2017 er dog netop erfaing. Tre af spillerne fra Longzhu kommer til at være en under pres, de aldrig har oplevet før, når de træder op på scenen med så store kulisser omkring sig. Det er unge spillere, der kun har været på toppen i meget kort, hvilket er en farlig kombination at sætte sin lid til, hvis man er Longzhu Gaming.

Jeg kunne endda se Longzhu Gaming tabe til et andet erfaren hold som Samsung Galaxy, EDG eller RNG, der alle er fast inventar til Worlds.

Det er ikke langt fra, at resten af League of Legends verden har fundet et modsvar til SKT-holdet – men det bliver formodentlig ikke til dette års Worlds.

Tip: SK Telecom T1 vinder Worlds 2017 til odds 2,75 hos Bet365 – >> SPIL HER

Optakt: LoL Worlds 2017

Der er i alt 24 deltagende hold til Worlds 2017. Der er dog sket en del ændringer i formatet sammenlignet med sidste års turnering. Den største af disse er tilføjelsen af det såkaldte “Play-In Stage”, der finder sted før gruppespillet. Her går fire af 12 hold videre til gruppespillet ved Worlds 2017. Vi vil her forklare en smule om formatet og tidsplanen til turneringen i år.

Hele turneringen finder sted på kryds og tværs af Kina og forløber fra d. 23. september til d. 4. november. Der benyttes fire forskellige arenaer fire forskellige steder i landet.

Play-In Stage (23. – 29. september)

Det første stadie på dette års Worlds-turne er Play-In Stage, hvor 12 hold kæmper om de sidste fire eftertragtede pladser i gruppespillet. I runde 1 af Play-In er holdene opdelt i fire grupper á tre hold. Alle holdene i grupperne møder hinanden to gange. Kampene er bedst af et map, hvilket altså giver muligheden for flere overraskelser. Første- og andenpladsen går videre til runde to, hvor holdene bliver matchet på kryds og tværs af grupperne. Kampene i runde to er bedst af fem maps – her bliver det taktiske element altså væsentlig mere betydende. De fire vindere i runde to går videre til Worlds 2017 gruppespillet.

Gruppespil (d. 5. – 15. oktober)

12 hold er allerede kvalificeret til gruppespillet og inddelt i grupper. De resterende fire hold kommer fra Play-In Stage. Gruppespillet består af fire grupper med fire hold i hver. Kampene i gruppespillet er ligeledes bedst af et map, og holdene møder hinanden to gange hver især. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til finalerne. Både Play-In Stage og gruppespil afholdes i Wuhan Sports Center med en kapacitet på 7.000.

Slutspil (d. 19. oktober – 4. november)

Så snart turneringen rammer slutspillet er alle kampe efterfølgende bedst af fem maps. Det er altså ikke længere tilfældighederne i kampene, der bestemmer. Det er knald eller fald opgør derfra, og kun det bedste hold på dagen går videre. Kvartfinalerne afholdes d. 19. – 22. oktober i Guangzhuo Gymnasium med en kapacitet på 10.000. Semifinalerne spilles d. 28. og 29. oktober i Shanghai Oriental Sports Center med en kapacitet på 18.200. Endeligt er det tid til finalen d. 4. november. Denne afholdes på Beijing National Stadium, også kaldet ‘Bird’s Nest’, der kan rumme op 91.000 mennesker.

Den 4. november kan ikke komme hurtigt nok.

Stream live: Se LoL Worlds 2017 fuldkommen gratis

Esport-interessede er ikke i tvivl – man vil ikke gå glip af LoL Worlds 2017. Det bliver større, vildere og tættere end nogensinde før. Om man er fan af League of Legends eller bare eSport generelt eller ej, så er det klart det værd at give League of Legends World Championship en chance. Produktionen er i top og der er mange mennesker, der ser med. Endda så mange, at seertallet sidste år overgik både NHL og NBA finalerne, da turneringen blev afholdt på amerikansk jord. eSport er kommet for at blive, og denne turnering er den absolutte største, du kan være vidne til. Vi har herunder fundet to steder, hvor det er muligt at følge kampene live, gratis og sikkert. Den første er LoL Esports egen streaming-kanal. Den anden er Riot Games’ (League of Legends spiludvikleren) personlige Twitch.tv kanal, hvor de fleste seere følger med.

Lol Esports egen streaming-site: http://watch.na.lolesports.com/en_US/

Riot Games Twitch.tv kanal: https://www.twitch.tv/riotgames