LoL Mid-Season Invitational (MSI)
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

13 hold er blevet til seks efter at Play-In Stage 1 og 2 er afgjort i de indledende runder til League of Legends Mid-Season Invitational, der bliver afholdt fra d. 28. april til d. 21. maj 2017. Onsdag d. 10. maj starter gruppespillet til det store main-event, hvor nu kun seks hold er tilbage, heriblandt amerikanske TSM og europæiske G2, der begge indeholder danske repræsentanter. Der spilles om flere millioner i præmiepuljen, æren af at vinde en af de største internationale League of Legends turneringer og selvfølgelig de bedste seeding-placering til Worlds 2017. Her hos eOdds bringer vi odds, spilforslag og optakt til LoL MSI 2017 i brasilianske Rio De Janeiro.

Odds på League of Legends MSI 2017:

Der er ét hold, der overgår dem alle, hvis man lytter til oddssætningen fra bookmakernes side. SK Telecom T1 – de forsvarende dobbelt Worlds titelvindere, forsvarende LCK mestre og forsvarende MSI vindere. Den koreanske League of Legends gigant har forhåbninger om at tilføje endnu et trofæ til samlingen. Hos Danske Spil finder du i skrivende stund følgende odds på turneringen i Rio:

Turneringsvinder:

SK Telecom T1: 1,33
Flash Wolves: 8,00
Team World Elite: 12,00
G2 Esports: 20,00
Team SoloMid: 27,00
GIGABYTE Marines: 75,00

De indledende kampe onsdag d. 10 maj:

20:30: G2 Esports – SK Telecom T1: 4,60 – 1,18
21:30: Team World Elite – Flash Wolves: 2,00 – 1,75
22:30: GIGABYTE Marines – Team SoloMid: 3,50 – 1,28
23:30: Flash Wolves – G2 Esports: 1,50 – 2,50
00:30: SK Telecom T1 – GIGABYTE Marines: 1,03 – 10,00
01:30: Team SoloMid – Team World Elite: 2,35 – 1,55

Ovenstående odds er også taget fra Danske Spil.

 

Spilforslag: Væddemål uden SKT – Flash Wolves bedst til MSI 2017

Nu hvor der er tale om et så dominerende mandskab, som det må siges, at SK Telecom T1 er, så er det på sin plads, at en bookmaker som Bet365 tilbyder at spille på turneringen foruden SKT. Ser man på oddsene som et væddemål uden SKT, så er det en hel anden historie, der er tale om. Fire hold i form af Flash Wolves, World Elite, TSM og G2 placeres forholdsvis tæt på hinanden rent oddsmæssig. Jeg har dog en lille fidus i ærmet med henblik på Flash Wolves’ vej til en eventuel finale. Det forventes klart, at SKT ender med at løbe med førstepladsen i gruppespillet. Derudover er der så fire hold tilbage, der er i tæt kamp om de sidste tre pladser til gruppespillet. Det er selvfølgelige farligt at regne GIGABYTE Marines ude på forhånd, men det er et mandskab, der ikke besidder de samme kvaliteter og erfaring som de resterende hold til MSI 2017. Iblandt de fire hold forudsiger jeg enten at europæiske G2 eller amerikanske TSM ender med at blive elimineret.

Flash Wolves fra Taiwan har før vist sig at være en hård nyser for SKT at få ned med nakken. Rent historisk er Flash Wolves faktisk foran SKT i deres head-to-head statistikker. De seneste fire gange de to hold har mødtes, er det i tre af tilfældende endt med en sejr til Flash Wolves, der også går under navnet “Korean Killers”. Hvis Flash Wolves kan vinde et map mod SKT i gruppespillet, så ser deres chancer for en andenplads eller tredjeplads i gruppespillet meget lovende ud. I det tilfælde møder Flash Wolves ikke SKT i semifinalen, hvis altså SKT ender på førstepladsen i gruppespillet, hvilket chancerne er mildest talt rimelig store for. Det betyder, at Flash Wolves møder en af de tre andre i en eventuel semifinale, og derfor har en god vej til finalen.

Spil på: Væddemål uden SKT – Flash Wolves vinder af MSI 2017 til odds 2,75 @ Bet365

Spilforslag: Tæt kamp mellem TSM og GAM på førstedagen

Team SoloMid og GIGABYTE Marines var ude i en hæsblæsende kamp i Play-in stadiet, hvor GAM først kom foran med 2-0, hvorefter TSM formåede at vende kampen fuldkommen til en 3-2 sejr for at sikre sig selv adgang til Main-eventet. Det var et resultat, der kom bag på mange, men der var tale om fire tætte maps ud af dem fem maps, der blev spillet mellem de to hold. Det samme regnes med at være gældende i onsdagens tredje kamp, der igen står mellem TSM og GAM. I fire ud af fem maps blev der smadret mere end 11,5 towers, hvilket er præcis dét, som dette spilforslag indebærer.

Hos Bet365 er det muligt at spille på, at der smadres mere end 11,5 towers i det opgøret mellem TSM og GAM. Der er her tale om to hold, der har en meget systematisk tilgang til deres spil. I kampens tidligere stadier er de to hold forholdsvis lige placeret, og fokuserer hovedsageligt på at skabe så meget kontrol over mappet, som det er muligt. Det betyder, at når TSM pusher bot-lane, så vil GAM med det samme forsøge at angribe TSM på andre dele af banen, i stedet for at forsøge med en teamfight. Denne tendens er gældende for begge hold, hvilket resulterer i, at der bliver smadret en del towers i starten  af kampen. Desuden forsøger begge hold i deres spillestil at videreudvikle deres føring ved at clear towers på alle lanes.

Spil på: TSM – GAM Over 11,5 towers til odds 1,72 @ Bet365

 

Optakt: LoL MSI 2017

Vi har herunder kort samlet informationer om turneringen i Rio, hvor der er lagt op til en League of Legends fest i særklasse.

  • I gruppespillet skal de seks hold møde hinanden to gange på kryds og tværs af de fem spilledage i gruppespillet. De fire hold, der ender med at have flest sejre går videre til semifinalerne. I løbet af gruppespillet spilles der kun bedst af et opgør, altså kampe hvor der kun spillet et enkelt map. Når slutspillet står for døren udskiftes dette format med bedst af fem opgør i stedet.

 

  • Riot Games har til dette års MSI haft en særlig måde at indsamle den store præmiepulje på. Der blev først og fremmest lagt en grundpulje på 250.000 dollars. Derudover er der i League of Legends spillet blevet udgivet særlige in-game skins, der kan købes af spillere fra hele verden. 25% af det salg, der bliver genereret igennem disse skins, går direkte i pengepræmiepuljen til MSI 2017. I skrivende stund er den pulje allerede over en million dollars, og den kommer kun til at stige, som dagene skrider frem mod finalen d. 21. maj.

 

  • Der er i alt 13 forskellige regioner, der spiller i officielle Riot Games ligaer rundt om i verden. Det bedste hold fra hver regions forårssæson har kvalificeret sig til MSI 2017. Dog er der allerede blevet spillet 3 runder af det såkaldte “Play-in Stage”. 13 hold er blevet til seks, og det endelige Main-event står nu for døren. SKT, Team World Elite og G2 Esports er blevet direkte inviteret til gruppespillet, og har altså derfor undgået at spille i dette Play-in Stage.

 

  • Grundet den store tidsforskel fra lille Danmark og til varme Brasilien vil de første kampe starte alle dage omkring kl. 20:00 og fortsætte seks-syv timer fremefter. Skal man følge alle kampene live, er det altså en fordel at være lidt af en natteravn.

 

  • Der er en rimelig dansk deltagelse til LoL MSI 2017 – fire danske spillere har der været fra start, men er nu reduceret til tre på de resterende seks hold. To af disse befinder sig på Team SoloMid, og meget af det amerikanske holds skæbne hviler i hænderne på duo’en “Bjergsen” og “Svenskeren”. Det er dog en position, som de to er vant til, eftersom begge har været en del af startopstilling på TSM i længere tid. Særligt “Bjergsen” er fast inventar og er i dag stort set kendetegnet for det amerikanske League of Legends hold, da han har spillet der siden 2013. Den tredje dansker, der skal kæmpe om trofæet i Rio er “Zven”, der spiller ADC-rollen på det bedste europæiske hold G2 Esports. Også Zven er velkendt med presset til store internationale turneringer. Hans største bedrift var med hans tidligere hold, Origin, der formåede at spille sig hele vejen til semifinalen til Worlds 2015, hvor de måtte se sig slået af netop SKT. SKT gik dog også hen og vandt resten af turneringen det år.

Live-stream MSI 2017 i Rio:

Hvis du er interesseret i at følge spændingen til LoL MSI 2017 vil alle kampene blive live-streamet på utallige sprog verden rundt. Riot Games står selv for produktionen af turneringen, og det er muligt at følge den på følgende kanaler:

Riot Games Twitch.tv kanal:

https://www.twitch.tv/riotgames

Riot Games YouTube kanal:

https://www.youtube.com/watch?v=ViA_HiaWydw

Er du ny til League of Legends, eller mangler måske råd og tips til hvordan betting på League of Legends fungerer, så kan du læse mere om netop dette i vores komplette League of Legends betting guide: https://eodds.dk/league-of-legends/

League of Legends Officiel