Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

LCS: odds og betting

LCS er den bedste professionelle liga, der eksisterer indenfor League of Legends. Ligaen er sponsoreret og administreret af spillets udviklere, Riot games. LCS er en forkortelse for League og Legends Championship Series. Med andre ord er LCS det samme som de hjemlige ligaer i fodbold, der ultimativt ender i en Champions League eller Europa League kvalificering. Hvert år kulminerer LCS-sæsonen i den såkaldte Worlds-turnering, der er ligesom VM eller Champions League for League of Legends. I denne artikel bliver du forklaret alt, du bør vide om den bedste League of Legends liga i verden. Læs videre for at blive klogere på LCS’ opbygning, de deltagende hold og turneringens format.

ODDS PÅ LCS

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

HVAD ER LCS?

LCS er en af de store grunde til, at eSporten har oplevet den enorme vækst, som den har. Riot Games har siden 2012 afviklet regionbaserede turneringer rundt omkring i verden med det henblik om at samle de bedste hold fra hele verden i den største og mest eksklusive turnering, der eksisterer i League of Legends. Denne omtalte turnering er i dag den største eSport-begivenhed, der bliver afholdt i løbet af året, nemlig Worlds. Den dag i dag er der 13 forskellige regioner i verden, der alle kæmper om de få pladser til årets Worlds turnering. LCS ligaerne består af den europæiske og nordamerikanske region. De to regioner har dog hver sin særskilte liga, der kun består af henholdsvis amerikanske eller europæiske hold – disse er kaldt EU LCS og NA LCS.

De to ligaer har hvert sit format, opbygning og tidsplan. Sæsonen er dog opbygget på nogenlunde samme måde både i Europa og Nordamerika. LCS sæsonen er bygget op omkring to såkaldte ”Splits” – et spring (forår) split og et summer (sommer) split. Et split består af tre til fire måneders sæsonspil, hvor holdene anskaffer sig point baseret på deres placering, når splittet er slut. Når splittet slutter spilles der ligeledes spring- og summer playoffs. Det er efter playoffs, at de respektive point bliver uddelt på baggrund af placeringerne til playoffs. 
Det hold, der vinder Summer-splittet er dog direkte kvalificeret til Worlds. Det andet hold, der kvalificeres til Worlds er fundet på baggrund af det hold med flest point. Det tredje og sidste hold fra NA og EU, der skal spille til Worlds, er fundet i en regional kvalificeringsturnering.

LCS tabel

Ovenstående billede viser fordelingen af point på tværs af de to LCS-splits.

Credits: lol.gamepedia.com

EU & NA LCS

Herunder vil holdene, formatet og lidt yderligere information for henholdsvis EU og NA LCS blive gennemgået. 2017 sæsonen af LCS er første gang, at EU og NA kører efter forskellige formater.

EU LCS

Den europæiske LCS liga består af to grupper på fem hold. Holdene skal i løbet af splittet spille mod holdene i deres egen gruppe to gange og holdene i den modsatte gruppe en gang. Det betyder, at hvert hold spiller 13 kampe i løbet af sæsonen. Tre af holdene fra hver gruppe går videre til spring-playoffs.

Hold:

Gruppe A:
– G2 Esports
– Misfits
– Fnatic
– Giants Gaming
– Roccat

Gruppe B:
– H2K
– Unicorns of Love
– Splyce
– Team Vitality
– Origen

Format
Et splinternyt format er rullet ind i den europæiske LCS liga i 2017. For det første er holdene nu inddelt i to adskilte grupper, hvilket er en smule tilsvarende den kinesiske LPL opbygning. Et split er bygget op over 10 ugers spil. I de første tre uger spiller holdene en kamp mod de andre i gruppen. I uge fire til syv spiller holdene en kamp mod hinanden på tværs af grupperne. I uge otte til ti gentages historien fra de første tre uger. Efter disse ti ugers spil har alle holdene spillet 13 kampe, og de hold, der skal spille i playoffs, er blevet fundet. Alle kampene i løbet af sæsonen er bedst af tre maps (BO3). Når sæsonen rammer playoffs, er det dog derfra tid til kampe hvor, der spilles bedst af fem maps (BO5).

Når Spring-splittet er afgjort, er de to dårligst placerede hold i fare for at ryge til den underliggende liga, EU/NA CS (Challenger Series). De to bedste hold fra Challenger Series og de to dårligste fra LCS dyster i en nedrykningsturnering. Der er altså mulighed for, at holdene i LCS ændres fra Spring- til Summer-splittet.

NA LCS

Det er ikke de store afvigelser man finder i NA LCS formatet kontra EU LCS formatet, men der er dog få. NA LCS består ligeledes af 10 hold. I modsætning til EU LCS er alle holdene dog placeret i den samme gruppe. Holdene skal spille mod hinanden to gangen i løbet af sæsonen.

Hold:

– Team SoloMid (TSM)
– Cloud9
– FlyQuest
– Phoenix1
– Counter Logic Gaming (CLG)
– Echo Fox
– Immortals
– Team Dignitas
– Team EnVyUs
– Team Liquid

Format
I modsætning til EU LCS er der ikke foretaget store ændringer i formatet sammenlignet med sidste sæson. Det er et format, der er meget tilsvarende det format, der bruges i den koreanske liga, LCK. Med hensyn til sæsonens forløb, splittenes afgørelse og op- og nedrykninger i NA LCS, så er det tilsvarende det ovenstående, der også er gældende i EU LCS. De seks bedste hold går videre til slutspillet i splittet, de to dårligste hold fra NA LCS og de to bedste for NA CS (Challenger Series) mødes i en nedrykningsturnering for at afgøre holdene til Summer-splittet.

Der spilles i NA LCS også bedst af tre maps (BO3) i sæsonkampene og i slutspillet spilles der bedst af fem (BO5) maps. Alle holdene i NA LCS spiller mod hinanden to gange i løbet af et split. Endegyldigt vil det resultere i, at holdene spiller 18 kampe i løbet af sæsonen.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Betfair 600 startbonus

BOOKMAKERE TIL LCS

Der er mange danske bookmakere, der følger LCS. Vi har valgt at fokusere på de tre bookmakere, som, vi mener, er bedst. Lær mere om de bedste LCS bookmakere herunder:

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 1.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888Sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

HVOR SER JEG LCS?

Alle LCS kampe streames live på League of Legends’ egen hjemmeside:

Følg linket her: http://www.lolesports.com/en_US/

Her finder ud også tidsplanen for de kommende kampe og yderligere informationer om alle ligaerne, der bliver administreret af Riot Games. Det indebærer andre store ligaer som LCK (League of Legends Champions Korea), LPL (League of Legends Pro League) og LMS (League of Legends Master Series).

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics