Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Heroes of the Storm – odds / betting

Heroes of the Storm (også forkortet HotS) er Blizzard Entertainments nyeste bud på en professionel MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) eSport. Det er den samme genre som to af de største eSports, nemlig League of Legends og Dota 2. Spillet er bygget på de samme principper, hvor to hold med fem spillere på hvert hold møder hinanden på et bestemt kort.

Heroes of the Storm har på kort tid opnået en utrolig stor seerbase. Særligt i flere asiatiske lande er eSporten virkelig populær. Derfor er bookmakerne også flittige med at tilbyde odds på HotS

Vi har herunder udarbejdet en betting guide, der indeholder spilmuligheder, bookmakerguide, HotS for dummies og meget mere. læs videre for at blive ekspert i HotS.

ODDS PÅ HEROES OF THE STORM

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SPIL PÅ HEROES OF THE STORM

Selvom Heroes of the Storm er en af de nyeste eSports på markedet, så er der allerede mange bookmakere, der følger eSporten. De forskellige bookmakere udvider fortsat deres mængde af spilmuligheder på Heroes of the Storm. Heroes of the Storm er et spil, der indeholder mange elementer, som er passende til odds spilmuligheder.

Vinder af kampen

Det klassiske kampvinder odds er også det mest populære, når det kommer til Heroes of the Storm betting. En kamp i Heroes of the Storm spilles over et forudbestemt antal kort. Antallet af kort svinger en del alt efter, hvilken turnering der spilles i. Når et kort er afsluttet, så genoptages kampen efterfølgende på et nyt kort. Man kan sammenligne kortenes funktion med den måde, hvorpå et sæt fungerer i tennis, badminton eller volleyball.

Vinder af kortet

Da der typisk spilles mere end ét kort, tilbyder bookmakerne spilmuligheder, hvor du kan oddse på de enkelte kort. Heroes of the Storm er en særlig eSport i den forstand, at der findes flere forskellige kort i spillet. Det gør denne spilmulighed ekstra attraktiv, da man kan udnytte sin viden omkring de forskellige hold og kort. Denne spilmulighed tilbydes ofte som liveodds også.

Korrekt score

De mest almindelige formater, der anvendes i en Heroes of the Storm kamp, er bedst af tre, fem eller syv kort. På de fleste professionelle Heroes of the Storm kampe er det muligt at oddse på kampens endelige resultat. Det er en spilmulighed, der kan være meget svær at forudsige, da nogle hold er bedre på nogle bestemte kort. I et bedst-af-fem eller bedst-af-syv opgør kan det altså være svært at forudsige den korrekte score. Det bliver også afspejlet i de høje odds fra bookmakernes side.

Antal kort over/under

Mange af spilmulighederne omhandler de forskellige kort i Heroes of the Storm. I en kamp, der spilles over flere kort, er det muligt at oddse på antallet af kort. Eksempelvis i et bedst-af-tre opgør vil det være muligt at oddse på over eller under 2,5 kort i kampen. Det reguleres selvfølgelig, når der spilles over flere kort.

TURNERINGER OG LIGAER

Heroes of the Storm LeagueHeroes of the Storm League
Heroes of the Storm Super League, også bare kaldet SuperLeague, er den koreanske kvalifikationsturnering til den største Heroes of the Storm turnering, Heroes of the Storm Global Championship (HGC). En sæson i SuperLeague løber over ca. to måneder. Når sæsonen er slut, vil de to koreanske deltagere til sæsonens HGC være fundet.

Gold Series Heroes League (GHL)Gold Series Heroes League (GHL)
GHL er den kinesiske kvalifikationsturnering til HGC. Ligaen er en officiel Blizzard Entertainment liga. Den er dog organiseret af NetEase, som er Blizzard Entertainments kinesiske partner. Der kvalificeres to hold fra den kinesiske region til hver af de store Heroes of the Storm Championships igennem GHL turneringen.

Dreamhack All-StarsDreamHack All-Stars
DreamHack er et kæmpe eSport brand, der afholder store og eksklusive turneringer i mange forskellige eSports. I Heroes of the Storm står DreamHack for at afholde både de amerikanske og europæiske kvalifikationsturneringer til HGC. I 2016 blev det gjort ved DreamHack All-Stars Austin til den amerikanske kvalifikation og ved DreamHack All-Stars Tours til den europæiske.

Heroes of the Storm Global Championship (HGC)Heroes of the Storm Global Championship (HGC)
Heroes of the Storm Global Championship er årets højdepunkt, når det kommer til Heroes of the Storm. 12 hold fra otte forskellige regioner har i løbet af året kæmpet om deres pladser til HGC. De otte forskellige regioner er: Latinamerika, Sydøst Asien, Australien og New Zealand, Taiwan, Kina, Nordamerika, Europa og til sidst Korea. De fire førstnævnte regioner medbringer hvert et hold, hvor de fire sidstnævnte medbringer to hold hver. HGC bliver afholdt i forbindelse med BlizzCon, som er Blizzard Entertainments årlige messe.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Betfair 600 startbonus

LÆR AT BETTE PÅ HOTS 

I takt med at flere bookmakere tilbyder odds på Heroes of the Storm, så har vi nu udarbejdet en guide, der forklarer hvilke parametre, man bør overveje, inden man starter på Heroes of the Storm betting. Læs de nedenstående punkter for at blive klædt på til Heroes of the Storm betting.

1. Lær holdene at kende

Det er vigtigt at kende til de forskellige hold, hvis man har i sinde at blive god til Heroes of the Storm betting. De forskellige hold har hver deres styrker og svagheder. Det drejer sig generelt om overordnede strategier, heroes og bestemte kort, som de forskellige hold er bedre eller dårligere til. Særligt er det vigtigt at kende til holdenes map-pool. Altså hvilke maps de foretrækker eller gerne vil undgå. Det er en god måde at basere sine odds på baggrund af.

2. Maps i Heroes of the Storm

Heroes of the Storm er et spil i MOBA-genren, ligesom League of Legends og Dota 2 også er det. I modsætning til de to andre store eSports, så er Heroes of the Storm det eneste spil, hvor der spilles flere forskellige kort med forskellige taktikker og regler. Det er en vigtig detalje at kende til disse forskellige maps. I Heroes of the Storm er de forskellige hold generelt altid mere fokuserede på nogle kort fremfor andre, da det er dem, hvor de har udviklet de stærkeste strategier.

3. Statistikker på Heroes of the Storm

Mange af de vigtige parametre i Heroes of the Storm betting, som eksempelvis valg af helte, kort, og hold, kan der findes statistikker på. Statistikkerne fortæller eksempelvis, hvilke spillere der er gode med hvilke helte. De kan også fortælle, hvilke hold der er gode på hvilke kort. Det er en god måde at sammenligne, hvilke hold der har en potentiel fordel mod andre hold. 

DANSKE BOOKMAKERE

Som tidligere nævnt er der mange bookmakere, der tilbyder odds på de store Heroes of the Storm kampe. Vi har udvalgt de tre bedste danske bookmakere. Bookmakerne er vurderet på deres antal af Heroes of the Storm kampe og spilmuligheder på kampene. Derudover er bookmakernes gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent og eventuelle bonusser også inkluderet i overvejelserne. Læs mere om bookmakerne herunder.

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 1.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888Sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

HEROES OF THE STORM FOR DUMMIES

Vi har samlet en række informationer om Heroes of the Storm, som du kan drage fordel af at vide, hvis du vil begå dig med Heroes of the Storm betting. Det strækker sig fra alt om basale elementer af spillet til fordelagtige spilmuligheder og bookmakere. Læs punkterne for at blive klogere på det basale omkring Heroes of the Storm.

1. En typisk kamp i HotS

En kamp i Heroes of the Storm spilles typisk over flere kort. Holdene er først igennem en vetoproces, hvor de udelukker bestemte kort for i sidste ende at have valgt de kort, der skal spilles i kampen. Der er fem spillere på hvert hold. De fem spillere kontrollerer hver en unik helt, der har særlige egenskaber. Gennemsnitslængden er mellem 18 og 20 minutter i de professionelle kampe. Der spilles typisk bedst ud af tre eller fem kort i de professionelle turneringer. Holdene har til opgave at ødelægge modstanderens hovedbygning i modstanderens base.

2. Heltene i Heroes of the Storm

Der er på nuværende tidspunkt 52 forskellige helte i Heroes of the Storm. Hvis man sammenligner det antal med lignende eSports som League of Legends og Dota 2, så er det under halvt så mange. Det skyldes primært, at Heroes of the Storm er en del nyere end de to førnævnte. Blizzard Entertainment udgiver løbende nye helte til spillet.

3. Roller i Heroes of the Storm

Der er fire grundlæggende roller i Heroes of the Storm. Det er roller, der alle udfyldes af bestemte helte. Et velkonstrueret hold i Heroes of the Storm vil typisk indeholde en af hver rolle. De fire roller er kort forklaret herunder:

Tank-rollen
Tank-rollen omfatter helte, der kan modtage en masse skade fra modstandere og monstre uden at dø. Tanken er altid i holdets forreste række og skal forsøge at holde resten af sit hold i live.

Support-rollen
Support-rollen har til formål at støtte sit hold. Det kan være med helbredende egenskaber, der holder heltene i live. Support-rollen er vigtig for holdet, da supports gør det muligt for holdet at konstant presse modstanderens base ved at helbrede sine holdkammerater.

Assassin-rollen
Holdets assassin har til formål at stå for størstedelen af holdets skade. Det er typisk ved hjælp af langdistanceangreb på modstanderes helte eller base. Assassin-spilleren prøver at forholde sig bagved tanken for ikke at dø.

Specialistrollen
Da der er mange forskellige kort i Heroes of the Storm, hvor spillerne skal udføre forskellige opgaver for at vinde, så varierer specialist-rollen en del. Specialistheltene kan mange forskellige ting. Nogle gange udfører de en af de tre ovenstående roller også. Andre gange er de til for at fokusere på særlige objekter på kortet.

4. Et indblik i HotS maps

Der er 10 forskellige kort, der kan spilles i Heroes of the Storm. Alle 10 forskellige kort bygger på de samme principper. To hold har hver sin base. Formålet er at ødelægge modstanderens hovedbygning. Der er dog 10 forskellige måder, hvorpå det foregår. Det kunne eksempelvis være kortet Blackheart’s Bay. På Blackheart’s Bay skal holdene indsamle dele af en piratskat. De finder dele af piratskatten rundt omkring på kortet eller ved at nedlægge bestemte monstre. Når man har indsamlet nok ”doubloons” kan man aflevere dem til den frygtede pirat Blackheart. Blackheart vil nu ødelægge dele af modstanderens base ved hjælp af hans piratskib.

5. Over/under X antal kort 

Da der eksisterer så mange forskellige kort i Heroes of the Storm, er det meget almindeligt, at de forskellige hold specialiserer sig i nogle af kortene. Det betyder, at et hold kan være betydeligt bedre på et bestemt kort fremfor andre. Man kan som udgangspunkt regne med, at begge hold vinder mindst et kort hver, hvis det er to hold, der er ligeligt placeret rent niveaumæssigt.

6. Kortvinder odds og liveodds

Hvis man er interesseret i at liveoddse på Heroes of the Storm, så vil kortvinder spilmuligheden være den bedste at fokusere på. Hvis man følger med i kampen på et livestream og kender en smule til spillet, så vil det være lettere at forudsige vinderen af de enkelte kort ud fra, hvordan det står til på det givende tidspunkt.

HEROES OF THE STORM ORDBOG

Boss
Der findes forskellige boss monstre rundt omkring på kortene. De tildeler holdene bestemte fordele, når de bliver dræbt.

Camps
Der findes forskellige lejre af monstre på kortene. De tildeler holdene særlige fordele, når de bliver dræbt.

Creeps
Creeps er ukontrollerbare monstre, som begge hold har på sin side. Creeps bliver fremkaldt i bestemte intervaller og løber i grupper imod modstanderens base. Heltene dræber creeps for at stige i level og blive stærkere.

First blood
Når den første helt dræbes af en modstander, kaldes det for first blood. Det er oftest muligt at oddse på first blood.

GG
Står for Good Game og bruges når en kamp er slut.

Healer
Oftest et begreb, der er brugt til at beskrive support-rollen.

Initiate
Et begreb, der både kan omhandle bestemte helte, der er gode til at igangsætte en kamp eller det at igangsætte en kamp generelt.

Juke
Et begreb, der dækker over at bevæge sin helt således, at man stikker af fra en modstander.

Lane
Beskriver en af de veje på kortet, der går imellem baserne. Kan tit opdeles i top, mid og bottom lane.

Mount
Et transportmiddel, som alle spillere kan fremkalde for at bevæge sig hurtigere.

Push
Bruges til at fortælle, hvor holdet skal angribe på kortet.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics