Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Hearthstone – odds / betting

Hearthstone er en af de nyere eSports på markedet. Det afspejler sig desværre også i den begrænsede mængde af kampe, der tilbydes fra bookmakernes side.

Hearthstone er dog stadig en af de største og mest fulgte eSports. Man kan forvente meget af Hearthstone i fremtiden fra bookmakerne, da der er mange aspekter af spillet, der ikke er integreret i bookmakernes spilmuligheder endnu.

Herunder finder du en komplet betting guide til Hearthstone.

ODDS PÅ HEARTHSTONE

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SPIL PÅ HEARTHSTONE

Hearthstone er desværre en af de eSports, hvor bookmakerne tilbyder færrest spilmuligheder. Det skyldes, at eSporten er en forholdsvis ny af slagsen. Bookmakerne har endnu ikke valgt at fordybe sig i flere elementer af spillet, der åbner for en lang række spilmuligheder. Det er sikkert noget, der kommer til at ændre sig i den nærmeste fremtid. Vi har udvalgt nogen af de mest populære spilmuligheder, der findes på nuværende tidspunkt.

Vinder af kampen

Den klassiske kampvinder spilmulighed er uden tvivl den mest udbredte, når det kommer til Hearthstone betting. Der er dog et lille twist. I Hearthstone varierer det, om der spilles kampe mellem hold eller individuelle spillere. Derfor vil muligheden for at oddse på vinderen af en kamp også variere hos bookmakerne.

Vinder af turnering

Størstedelen af professionel Hearthstone foregår i store turneringer eller ligaer. Det vil derfor typisk være muligt at spille på vinderen af turneringen på forhånd. Det er en spilmulighed, der er forholdsvis svær at forudsige, hvis man ser på de forskellige turneringer rent historisk. Det er ofte de samme spillere, der ender i toppen af placeringerne. Men det er dog derimod kun få topspillere, der har mere end én titel under bæltet.

Gruppevæddemål

I modsætning til turneringsvinder oddset så er der ofte mere værdi at finde i gruppevæddemål oddset. Alle spillere, der deltager i de store turneringer og ligaer, hvor der bliver tilbudt gruppevæddemål, har typisk gennemgået en større kvalifikationsturnering, hvor de har måtte slå en lang række modstandere. Det betyder, at de resterende 16 eller 32 spillere, der er fordelt i grupperne, alle har det, der skal til for at gå hele vejen. Selvfølgelig er der navne, der står ud i forhold til andre.

Odds på profilerede spillere

Nogle bookmakere tilbyder odds på de spillere, der skiller sig ud fra mængden. Det kan være et odds, der lyder på, at en profileret spiller når kvartfinalen, semifinalen eller den endelige finale.

TURNERINGER OG LIGAER

StarLadder i-LeagueStarLadder i-League
StarLadder i-League turneringen er en af de få turneringer, der ikke indeholder HCT point i præmiepuljen. Det er en stor turnering, der indeholder nogle af de største Hearthstone navne fra hele verden. Tuneringen er opdelt i en World-division og en China-division. Fire spillere fra hver division kvalificerer sig til den endelige finale.

DreamhackDreamHack Hearthstone
DreamHack organisationen afholder fire til seks DreamHack turneringer årligt, hvor Hearthstone er en del af programmet. DreamHack Hearthstone turneringerne er yderst vigtige for spillerne, da der også spilles om de eftertragtede HCT point. DreamHack konceptet er enormt populært inden for eSport. DreamHack Hearthstone turneringer er altså nogle af de mest fulgte Hearthstone turneringer i verden. DreamHack Hearthstone turneringer er alle anset som Hearthstone Majors. Hver af disse Majors uddeler point til de otte bedst placerede spillere. Vinderen af Hearthstone Majors får 15 HCT point.

Hearthstone ChampionshipHearthstone Championship Tour Winter Preliminary
Blizzard Entertainment, der er Hearthstones udviklere, afholder årligt Hearthstone World Championships. I løbet af året bliver der afholdt en række turneringer, hvor de deltagende spillere tilkæmper sig HCT point. Hearthstone Championship Tour er opdelt i fire større turneringer, der alle sammen er afholdt af Blizzard Entertainment. Disse fire turneringer er alle kaldet Hearthstone Championships. Der kvalificerer sig i alt 64 spillere til hver af disse store turneringer. Alle 64 er sikret et HCT point, hvor vinderen af de respektive Championships får hele 30 point.

Hearthstone ChampionshipHearthstone Championship Tour Spring Preliminary
Spring Preliminary er den anden af de fire Hearthstone Championships. Som tidligere nævnt er alle disse Championships opdelt i fire regioner. Det betyder, at der afholdes en Winter, Spring og Summer Preliminary for hver region. Derudover afholdes der også et Last Call Championship for hver region.

Hearthstone ChampionshipHearthstone Championship Tour Summer Preliminary
Summer Preliminary er den sidste af de tre Preliminaries. De fire Hearthstone Championships anses for at være fire separate turneringer. Det betyder, at alle fire turneringer kan have sine særskilte formater og regelsæt.

Hearthstone ChampionshipHearthstone Championship Tour Last Call
Last Call Championship indebærer de spillere, der er placeret fra 4. – 11. pladsen i deres respektive region. De otte spillere fra hver region skal spille om de sidste pladser til årets største Hearthstone begivenhed, Hearthstone World Championship.

Gold SeriesGold Series
Den kinesiske region kører med sine egne særskilte regler og turneringer. De fire spillere, der kvalificerer sig til Hearthstone World Championship fra Kina, er alle spillere fra Gold Series. Gold Series er altså den kinesiske version af de fire førnævnte Hearthstone Championships.

Hearthstone World ChampionshipHearthstone World Championship
Hearthstone World Championship er den største og mest eftertragtede Hearthstone turnering på året. Den bliver afholdt ved den årlige BlizzCon begivenhed. De 16 spillere, der har kvalificeret sig fra de fire forskellige regioner, kæmper alle om deres andel af en pengepræmiepulje på en million dollars. Hearthstone World Championship blev først afholdt i 2014.

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

LÆR AT BETTE PÅ HEARTHSTONE

Vi har samlet nogle punkter, der er værd at læse, hvis man vil have forstand på Hearthstone betting.

1. Hold eller spiller

Når du vil oddse på Hearthstone, skal du være opmærksom på, at nogle kampe indebærer to individuelle spillere, og andre kampe indebærer to hold med flere spillere på hvert hold. Det kan have en stor betydning for kampens udfald. Hver gang en spiller taber i en kamp mellem to hold, vil denne spiller være elimineret fra kampen. Når et hold har slået alle modstanderens spillere, så er kampen afgjort. Når der spilles en kamp mellem to spillere, er reglerne forskellige alt efter, hvilken turnering der spilles. Det kan være alt fra bedst af tre omgange til bedst af ni omgange.

2. Format

Der findes flere forskellige formater, der anvendes i professionelle Hearthstone turneringer og kampe. Vi vil kort forklare nogle af de mest anvendte herunder.

Conquest Match format
Conquest Match formatet er typisk bedst af fem kampe. Det er dog også set brugt i bedst af tre eller syv kampe. Når der er tale om en bedst af fem kamp, medbringer hver spiller tre forskellige deck. De tre deck skal være af tre forskellige classes også. I det første opgør vælger begge spillere et frivilligt deck. Den spiller, der vinder det første opgør, skal efterfølgende skifte sit deck. Så snart et deck har vundet, kan det ikke vælges igen. Taberen af opgørene bestemmer selv, om de ønsker at skifte til et andet deck. Så snart en spiller har vundet med alle tre deck, så er kampen afgjort.

Last Hero Standing format
Last Hero Standing formatet er meget lig Conquest Match formatet. Når en spiller vinder med et deck, skal vinderen fortsætte med det samme deck. Taberen af et opgør er tvunget til at skifte sit deck. Når et deck har tabt, så er det ude af kampen. Når en spiller har slået alle modstanderens tre deck, så er kampen afgjort.

Single-Deck Match format
Ved nogle turneringer bruges der et Single-Deck format, hvor spillerne kun medbringer et deck. Det åbner muligheden for, at kampene kan spilles som bedst af en, tre eller fem opgør. Det er ikke et format, der bruges særligt ofte, men det skaber en anden form for strategi, da man skal lave et deck, der er god mod alle andre slags decks.

3. Turnering

Det er oplagt, at nogle turneringer er vigtigere for spillerne end andre. Ved de største og vigtigste turneringer vil spillerne sjælendt eksperimentere med nye former for decks og strategier. Det er derfor værd at overveje, hvor vigtig den enkelte turnering er for spillerne eller holdene, før man placerer sit odds på en kamp.

4. Statistik

Der findes mange hjemmesider, der giver adgang til mange slags statistikker. Det kan være alt fra spillernes nuværende form, mest spillede deck og stærkeste decks. Et godt eksempel på sådan en hjemmeside er: https://hearthstats.net/ Det kan være fordelagtigt at kontrollere to spilleres stærke og svage sider ved hjælp af statistikker, før man placerer sit odds på en kamp.

DANSKE BOOKMAKERE

Det er endnu ikke alle danske bookmakere, der tilbyder odds på Hearthstone, da det er en af de nyere eSports. Vi har udvalgt de tre bedste danske bookmakere til Hearthstone. Bookmakerne er vurderet ud fra mængden af kampe og spilmuligheder. Derudover er eventuelle bonusser også inkluderet i overvejelserne.

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 1.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888Sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

HEARTHSTONE FOR DUMMIES

Der er herunder skrevet en række punkter, der er yderst essentielle, hvis man ønsker at forstå, hvordan en kamp i Hearthstone er skruet sammen. Der er selvfølgelig langt flere elementer, der gør sig gældende, men disse er dog få udpluk, der er gode til at skabe en forståelse om spillet.

1. En normal Hearthstone kamp

Hearthstone er et turbaseret kortspil. Du vinder kampen ved at dræbe din modstander eller tvinger din modstander til at opgive. Hver spiller har 30 liv. De forskellige kort i spillet har bestemte måder at skade din modstander på. Fra hver tur, der går i kampen, vil begge spillere blive tildelt en ressource kaldet mana. Mana bruges til at spille kort. Det er ikke muligt at have mere end 10 mana.

2. Hearthstone classes

Der findes ni forskellige classes i Hearthstone. Hver class har sine egne unikke kort. Derudover har hver class en særlig evne, kaldet hero power, der koster to mana. Hvis man eksempelvis vælger en priest-class, er ens unikke evne at helbrede to liv til dig selv eller en af de spillede kort. Mange af præstens kort fokuserer på at helbrede og tildele sine egne kort flere liv.

3. Hearthstone kort

Hearthstone Mad Bomber kort

Et Hearthstone kort er bygget op omkring fem forskellige elementer; Mana-cost, skade, liv, type af kort og eventuelle effekter.

Mana-cost er den blå krystal i kortets venstre hjørne. Det tal, der står over den blå krystal, er det antal af mana, det koster at spille kortet.

Det tal, der står over den gule cirkel med sværdet, er kortets angrebsværdi, altså hvor meget skade kortet kan påføre.

Det tal, der står over den røde dråbe, er kortets antal af liv. Det er så meget skade, kortet kan modtage, inden det ødelægges.

I bunden af nogle kort vil der stå en titel. Et eksempel er titlen ”Beast”. Det betyder, at kortets type er et beast kort. Nogle effekter påvirker kun bestemte typer af kort.

På kortets nederste del kan der stå en tekst. Denne tekst forklarer kortets eventuelle effekt. Der findes mange forskellige effekter. Det er disse effekter, der gør Hearthstone til et komplekst kortspil og en eSport.

4. Hearthstone deck

Et deck i Hearthstone består af 30 kort. Du kan ikke have mere end to af samme kort i et deck. De ni forskellige classes i Hearthstone har en række unikke kort, der kun kan vælges af de bestemte classes.

5. Gruppevæddemål

Et af de odds, der oftest har stor værdi, er gruppevæddemålsoddset. Størstedelen af de store turneringer opdeles i flere grupper. Den professionelle scene i Hearthstone er enormt tæt. Det betyder, at man kan forvente meget af alle de spillere, der deltager i de store turneringer.

6. Storprofiler i Hearthstone

Et andet væddemål, der oftest har god værdi, er bookmakernes valg af fokus på enkelte profilerede spillere. Nogle gange er det muligt at spille på bestemte spilleres færden i en turnering. Det er sjælendt, at de profilerede spillere bliver elimineret før en kvart- eller semifinale. Det er typisk derfra, at væddemålene træder i kraft.

HEARTHSTONE ORDBOG

Board clear
Board clear er et begreb, der dækker over en hændelse, der rydder hele modstanderens side af slagmarken.

Board control
Board control er et begreb, der betyder, at en spiller kontrollerer slagmarken ved at have flest kort på bordet.

Control deck
Control deck er et slags deck, der forsøger at kontrollere bordet hele kampen.

Class
Class er de forskellige karakterer, som spillerne kan vælge. Der findes ni forskellige classes: Warrior, Shaman, Rogue, Paladin, Hunter, Druid, Warlock, Priest og Mage er de ni classes.

Damage
Damage er et andet begreb for den skade-værdi, som kortene besidder.

HP
HP er et begreb for den liv-værdi, som kortene eller spillerne besidder.

Mana
Mana er et begreb for den værdi, det koster at spille kortene.

Mid-range deck
Mid-range deck er en deck-type, der fokuserer på at afgøre kampen i den midterste del af spillet.

Minion
Minion er en kort-type, der dækker over kort, som rent faktisk bliver en del af slagmarken i form af en enhed.

Mulligan
Mulligan er den første proces, der sker i en kamp. Spillerne får tre eller fire kort at vælge imellem. Spilleren kan så vælge at beholde eller fravælge kortene.

Spell
Spell er en kort-type. Det dækker over kort, der udfører en magisk evne, og ikke nødvendigvis bliver en del af slagmarken.

Top deck
Top deck er et begreb, der dækker over en hændelse, hvor en spiller trækker lige præcis det kort, som spilleren har brug for.

Trade
Trade er et begreb, der dækker over hændelsen, når to kort dør ved at udveksle slag med hinanden.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics