Apps til eSport
Illustration 3D of iphone4
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Betting og odds på eSport er blevet så populært iblandt mange eSport-entusiaster, at de er begyndt at gøre brug af diverse bettingsider. Flere og flere bookmakere er begyndt at tilbyde et stort udvalg af eSports-odds. Bookmakerne tilbyder i stigende grad flere forskellige spiltyper som pre-bets, hvilket gør, at der hurtigt kan være mere end 30 forskellige spilmuligheder på en top Dota2, League of Legends eller Counter-Strike: Global Offensive kamp. Endvidere er flere bookmakere begyndt at gøre sig i liveodds, når det kommer til eSport. Det betyder selvfølgelig, at man kan gøre brug af forskellige hjemmesider for at følge status på de forskellige liveodds. Vi har herunder samlet nogle hjemmesider og apps, der er gode at anvende, når det kommer til livescore på eSport.

Hjemmesider med livescore til eSport

I takt med den stigende vækst indenfor eSport åbnes og udvikles nye eSport livescore hjemmesider hele tiden. Det kan være svært at danne et overblik over disse, så vi har derfor samlet en række af de bedste hjemmesider til eSport livescore herunder:

eSportLiveScore.com
eSportLiveScore.com er uden tvivl den hjemmeside, der gør det bedst, når det kommer til eSport Livescore. eSportLiveScore.com følger hele 10 forskellige eSport-titler. På de største titler kan du få vist en række dybdegående statistikker, der alle sammen bliver liveopdateret. Det betyder, at skal du Livescore på spil som League of Legends, Dota 2, StarCraft II eller lignende, så er det klart anbefalet at anvende eSportLiveScore.com

HLTV.org (CS:GO)
HLTV.org er det største forum, du finder, når det kommer til Counter-Strike: Global Offensive. Alle former for nyheder, opdateringer eller resultater er at finde på HLTV.org’s hjemmeside. HLTV har den største statistikdatabase, du finder, når det gælder Counter-Strike, og samtidig finder du ikke bedre liveopdatering og livescore til CS:GO end, hvad HLTV.org tilbyder.

GosuGamers.net
GosuGamers.net er en af de største eSport-netværk, man kan finde på nettet. Man har adgang til alle de største eSport-titler i særskilte sektioner, hvor der dagligt opdateres informationer om kampe, ranglister og turneringer. Hos GosuGamers.net har du også en særskilt matchticker til de forskellige titler, der giver dig direkte adgang til liveopdatering, stream og statistikker over de største kampe.

Apps med eSport livescore

Flere og flere vælger også at udbyde apps til mobil og tablet, hvor man får adgang til eSport content og livescore. Det kan også være svært at følge med på denne front, så vi har forsøgt at samle de bedste apps herunder:

eSportLiveScore
Førnævnte eSportLiveScore.com har også udviklet en app, der er undertegnedes favoritapp, når der er brug for liveopdatering til eSport. Man har mulighed for at segmentere efter de forskellige eSports, ligesom på hjemmesiden. Det er let og overskueligt at danne et overblik over dagens kampe, og livescoren opdateres hurtigt, hvilket gør det nemt at følge med i en League of Legends kamp såvel som en Counter-Strike kamp.

TheScoreeSports
TheScoreeSports er en app, der tilbyder meget mere end bare livescore. Du får hurtigt adgang til en lang række statistikker til den enkelte kamp. Det kan være head-to-head statistikker mellem de to hold, holdets seneste kampe eller statistikker helt ned på spiller-plan. Derudover finder du heller mere omfattende livescore-opdateringer og statistikker end på TheScoreeSports app’en. Det skal dog nævnes, at app’en til tider kan have et begrænset antal kampe tilgængelige i forhold til nogle af de førnævnte apps og hjemmesider.