ESL Pro League Logo
Reklame*

Siden starten af februar har 24 af verdens bedste Counter-Strike hold kæmpet mod hinanden på kryds og tværs af deres respektive regioner. ESL Pro League liga-spillet har stået på to gange om ugen for 12 amerikanske og 12 europæiske hold. 12 hold fra hver region er blevet til seks, og endelig kulminerer mange måneders spil i et kæmpe brag af en LAN-finale, når der kæmpes om æren, titlen og ikke mindst de 750.000 dollars i pengepræmiepulje, når ESL Pro League finalerne tager sted d. 31. maj – 4. juni. 2017. Hos eOdds.dk finder du her odds, spilforslag og optakt til finalerne, der spilles foran det amerikanske hjemmepublikum i Verizon Theatre, Dallas.

Odds på ESL Pro League finalerne

Vi har været et smut forbi diverse bookmakere, der tilbyder odds på CS-turneringen, der løber af stablen d. 31. maj i Dallas. Hos Danske Spil tilbyder en række odds på turneringen, og vi har herunder samlet de odds, der tilbydes på vinderen af turneringen.

Turneringsvinder:

SK Gaming: 3,05
G2 Esports: 4,00
North: 6,50
Na’Vi: 9,00
Fnatic: 9,00
Team Liquid: 16,00
Cloud9: 16,00
Mousesports: 20,00
OpTic Gaming: 22,50
EnVyUs: 25,00
Immortals: 32,50
NRG: 50,00

Som man kan se er det brasilianske mandskab, SK Gaming, storfavoritter til at løbe sejren til finalerne i Dallas. Det er dog heller ikke uden grund. Det må siges, at SK i den seneste periode har formået at præstere et markant skifte i holdets resultater. SK Gaming er et hold, der tidligere har siddet solidt placeret på toppen af verdensranglisten, men har efterfølgende haft en længere periode, hvor de altid er faldet kort, når det virkelig gjaldt i de store turneringer. Desuden har holdet været påvirket af en række interne stridigheder, der i sidste ende kulminerede i spillerudskiftningen mellem veteranen ‘fnx’ og det unge stortalent ‘Felps’. Tingene er endelig ved at falde på plads igen for SK Gaming. Desuden hjælper det også en del på deres favoritposition, at både FaZe Clan og Astralis blev elimineret på den sidste dag af ligakampe i den europæiske region.

Danske Spil startbonus

Spilforslag: Danske North bedst i gruppe B

Det eneste danske håb til ESL Pro League finalerne er FCK og Nordisk Films mandskab, North. De danske gutter havde en utrolig flot præstation i løbet af ligakampene, og endte i sidste ende med at løbe med sejren i den europæiske liga. Formatet i gruppespillet til de kommende finaler følger et, der er meget ens med det online ligaformat, hvor alle kampene spilles som BO1 (Best-of-1) opgør. Det var et format, der passede godt til Norths intuitive og meget strategiske spil. Desuden er North blevet placeret i en gruppe, der er væsentlig mere overkommelig end den modsatte gruppe A, som også er blevet navngivet “The group of death”.

North har med to ringe LAN-præstationer i bagagen hårdt brug for at bevise, at de stadig har det, som skal til for at bibeholde deres top 6 placering på verdensranglisten, og endda presse nogle af de ovenstående hold på listen. Træningen op til ESL Pro League har været hård og intens for de danske løver, hvilket også har båret frugt i online-ligaen. Især holdets to fraggers “Magisk” og “k0nfig” har vist utrolig skarpe takter i den seneste periode. Ser man på de resterende hold i Norths gruppe, så ser jeg ikke ét hold, der som udgangspunkt burde vinde over North i en BO1, selvfølgelig alt afhængig af det valgte map. Norths holdkaptajn, “MSL”, er dog en mester i de taktiske elementer i spillet, både uden- og indenfor, hvilket betyder, at han ikke tillader en veto-fase, der er dårlig for Norths chancer i et BO1 opgør. På papiret er Na’Vi de største konkurrenter i gruppen for North, men det er ikke et opgør, de bør frygte mere end højst nødvendigt – Na’Vi har været i en af holdets største nedture i lang tid. Na’Vi skal selvfølgelig ikke afskrives på forhånd, men BO1’s og gruppespil i typisk en af Norths specialiteter.

Tip: North som vindere af Gruppe B til odds 2,25 hos Bet365

Optakt: ESL Pro League finalerne

  • Det kom som en kæmpe overraskelse, da både Astralis og FaZe clan, verdens nuværende første- og andenplads, begge blev udelukket for ESL Pro League finalerne, da der var tale om så tæt et ligaspil, der først blev afgjort i de døende kampe på den sidste spilledag. FaZe Clan og Astralis har været de to mest dominerende hold til størstedelen af LAN-events i 2017, og der bliver derfor gjort plads til andre hold til turneringen i Dallas, da både Astralis og FaZe faldt kort.
  • Holdene er på forhånd blevet inddelt i to grupper á seks hold. Tre europæiske og tre amerikanske hold er tilfældigt blevet fordelt i gruppe A og B. Grupperne er vist herunder:

Gruppe A:

SK Gaming
G2 Esports
Fnatic
Immortals
Cloud9
Team EnVyUs

Gruppe B:

North
Team Liquid
NRG
Na’Vi
Optic Gaming
Mousesports

  • Formatet til turneringen indebærer, at alle kampe i løbet af gruppespillet spilles som BO1 opgør, altså kampe hvor der spilles bedst af ét map. Seks hold kvalificerer sig slutspillet, tre fra hver gruppe. Det bedste hold fra hver gruppe går direkte i semifinalerne. Anden- og tredjepladsen skal først spille sig gennem kvartfinalerne for at sikre sig videre i turneringen. Så snart slutspillet igangsættes, så skiftes formatet i kampene ligeledes. Der vil efterfølgende blive spillet BO3 (Best-of-3) kampe, altså kampe hvor der spilles bedst af tre maps.

Livestream ESL finalerne

Hvis du er interesseret i at følge turneringen og kampene live, så viser dette sig at være en mulighed! – du kan nemlig følge samtlige kampe fra turneringen i Dallas live, helt kvit og frit. ESL kommer til at vise hele showet, kampene og alt andet, der hører med live på deres Twitch.tv kanal. Du finder et direkte link til twitch-kanalen herunder:

https://www.twitch.tv/esl_csgo

Som en ekstra lille detalje har vi herunder inkluderet linket til den officielle trailervideo til finalen – gå ikke glip af den:

NordicBet bonus