ELEAGUE Logo
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

ELEAGUE afholder endnu en turneringsserie, hvor kun den absolutte elite i Counter-Strike: Global Offensive er med. Turneringen forløber fra d. 8. september og frem til d. 13. oktober. 2017, hvor finalen afgøres. 16 hold kæmper om en samlet præmiepulje på intet mindre end en million amerikanske dollars. eOdds.dk bringer her optakt, odds og spilforslag til ELEAGUE CS:GO Premier 2017.

Odds på ELEAGUE CS:GO Premier 2017

Vi har undersøgt forskellige danske bookmakere, der udbyder odds på turneringen i Atlanta. Her er Bet365 blevet udvalgt som bookmaker på baggrund af deres odds og store udvalg af spilmuligheder på turneringen. Der er herunder samlet odds på vinderen af turneringen og gruppevæddemål.

Turneringsvinder:
Bet365 har følgende odds på vinderen af ELEAGUE CS:GO Premier 2017.

SK Gaming: 5,50 – SPIL HER >>
Astralis: 5,50 – SPIL HER >>
G2 Esports: 6,00 – SPIL HER >>
FaZe Clan: 6,00 – SPIL HER >>
North: 7,00 – SPIL HER >>
Ninjas in Pyjamas: 9,00 – SPIL HER >>
Immortals: 11,00 – SPIL HER >>
Natus Vincere: 17,00 – SPIL HER >>
Mousesports: 17,00 – SPIL HER >>
EnVyUs: 26,00 – SPIL HER >>
Virtus.Pro: 26,00 – SPIL HER >>
Fnatic: 34,00 – SPIL HER >>
Cloud9: 34,00 – SPIL HER >>
Heroic: 101,00 – SPIL HER >>
Team Liquid: 101,00 – SPIL HER >>
Renegades: 251,00 – SPIL HER >>

Gruppevæddemål:

Holdene Til ELEAGUE CS:GO Premier 2017 er inddelt i fire grupper. Grupperne spilles over fire uger. Af samme årsag er der fire forskellige tidspunkter for spilstop til gruppevæddemålene. Væddemål på gruppe A har spilstop d. 9. september kl. 00:00, væddemål på gruppe B har spilstop d. 16. september kl. 00:00, væddemål på gruppe C har spilstop d. 23. september kl. 00:00 og væddemål på gruppe D har spilstop d. 30. september kl. 00:00

Gruppe A:

FaZe: 2,00 – SPIL HER >>
G2 Esports: 2,75 – SPIL HER >>
Natus Vincere: 5,50 – SPIL HER >>
Renegades: 26,00 – SPIL HER >>

Gruppe B:

North: 2,50 – SPIL HER >>
Immortals: 3,00 – SPIL HER >>
Mousesports: 5,50 – SPIL HER >>
Fnatic: 6,00 – SPIL HER >>

Gruppe C:

Ninjas in Pyjamas: 2,50 – SPIL HER >>
Virtus.Pro: 4,33 – SPIL HER >>
EnVyUs: 4,33 – SPIL HER >>
Cloud9: 4,50 – SPIL HER >>

Gruppe D:

SK Gaming: 2,10 – SPIL HER >>
Astralis: 2,10 – SPIL HER >>
Heroic: 15,00 – SPIL HER >>
Team Liquid: 17,00 – SPIL HER >>

Tips til betting på ELEAGUE CS:GO Premier 2017:

I denne betting-optakt er der udarbejdet et spilforslag til turneringen i Atlanta. Spilforslaget omhandler de svenske stjerner fra Ninjas in Pyjamas og deres chancer i gruppe C.

Ninjas in Pyjamas vinder gruppe C:

Ninjas in Pyjamas er rent historisk set et legendarisk mandskab med kæmpestjerner, der har vundet stort alle titler, der kunne vindes, mens de var på toppen. Ninjaerne er kendt for deres famøse 87-0 sejrsrække – 87 maps vundet i streg, på LAN vel og mærke, er en fuldkommen uhørt statistik, og var også med til at markere den tid, man kaldte for “NiP-æraen”. Meget er dog sket siden da, og selvom NiP altid har blandet sig med toppen, så har de i længere tid gennemgået en nedadgående niveaukurve. Dette har tvunget ninjaerne til at foretage et par udskiftninger. Senest var det ‘draken’ og ‘REZ’, der overtog pladserne fra henholdsvis ‘Pyth’ og ‘friberg’.

Det har endnu engang sat skub i det svenske mandskab, der i sidste weekend på hjemmebane til DreamHack Masters i Malmø havde en af deres bedste præstationer på LAN i lang tid. NiP virker fuldkommen fornyet med energi og momentum. De har innoveret deres strategibog, skiftet pladser indbyrdes og påtaget sig nye ansvar på banerne. Samtidig med dette er de to unge talenter, draken og REZ, ved at blive indspillet på holdet, og præsterer bedre og bedre for hver optræden.

Med sig i gruppe C står ninjaerne overfor tre hold, der er svære at sætte en finger på. Virtus.Pro er andet legendarisk mandskab, der aldrig nogensinde har været i en større slum, end den de befinder sig i på nuværende tidspunkt.

Amerikanske Cloud9 har netop foretaget to spillerudskiftninger, hvor de har fjernet to kernespillere fra det Cloud9 mandskab, der før har været et af de bedste. Det kommer til at tage tid for Cloud9 at spille sig i deres optimale form, og genskabe den førhenværende synergi på holdet. Det burde være en overkommelig opgave for et sprudlende NiP-hold.

Sidste hold i gruppen er franske Team EnVyUs, der også har haft en forbedring i deres formkurve på det seneste. Dog er det svært at sige, om franskmændende kan måle sig med det fornyede NiP-mandskab.

Til DreamHack Masters i Malmø i sidste uge var Ninjas in Pyjamas en stopklods for mange større mandskaber, end dem de er i gruppe med til ELEAGUE CS:GO Premier 2017. Også der toppede NiP gruppen – vel og mærke mod hold som Gambit (de seneste Major-vindere) og desuden FaZe Clan – det dyreste hold i CS:GO. Kun G2 Esports viste sig at være en for stor mundfuld for svenskerne, hvilket også var meget passende, da G2 Esports gik hen og vandt hele turneringen.

Tip: Ninjas in Pyjamas til at vinde gruppe C til odds 2,50 hos Bet365 >> SPIL HER

Optakt: ELEAGUE CS:GO Premier 2017

Formatet til ELEAGUE Premier er det mest gængse, man finder, når det kommer til Counter-Strike. Gruppespillet består af fire grupper á fire hold. Det er doubleelimineringgruppespil, hvilket betyder, at så snart holdene har tabt to opgør i gruppespillet, så er de ude af turneringen. På samme måde hvis et hold vinder to kampe i gruppespillet, så er de videre til slutspillet. Alle kampene i gruppespillet er bedst af et map, med undtagelse af den afgørende kamp i gruppespillet, der sender det sidste hold videre. Denne kamp er i stedet bedst af tre maps.

Når turneringen er forbi gruppespillet, og det er tid til slutspillet, så vil alle efterfølgende kampe også være bedst af tre maps, hvor der foregår en veto-proces i starten af kampen for at afgøre, hvilke tre maps, som skal spilles. Når gruppespillet er overstået så vil alle efterfølgende kampe ligeledes være knald eller fald opgør.

Der er som tidligere nævnt 16 deltagende hold i turneringen. De er listet i deres respektive grupper herunder:

Gruppe A:

FaZe Clan
Natus Vincere
G2 Esports
Renegades

Gruppe B:

North
Mousesports
Fnatic
Immortals

Gruppe C:

Virtus.Pro
Ninjas in Pyjamas
Cloud9
Team EnVyUs

Gruppe D:

SK Gaming
Astralis
Team Liquid
Heroic

På trods af at turneringen består af seks amerikanske- og 10 europæiske mandskaber, så er Danmark den bedst repræsenterede nation til ELEAGUE Premier. Tre danske hold og en enkelt dansk spiller på stjerneholdet FaZe Clan udgør den danske deltagelse. Uheldigvis er både Heroic og Astralis endt i gruppe D. Med SK Gaming værende i samme gruppe, så ser det svært ud for Heroic at kvalificere sig til slutspillet. Både North og Astralis burde dog have udmærket chancer for at klare sig igennem gruppespillet.

Stream live: Se ELEAGUE live – fuldkommen gratis

ELEAGUE er et velkendt navn i Counter-Strike, og har førhen afholdt to ligasæsoner, der blev en kæmpe succes for Turner Broadcasting, som står bag ELEAGUE. Den seneste Major-turnering blev ligeledes afholdt under ELEAGUE-fanen. Det næste stop på programmet er nu ELEAGUE Premier, hvor der igen forventes produktion og underholdning af højeste kaliber.

Du har mulighed for at følge samtlige kampe til turneringen live på en af tre gratis digitale platforme. Den ene er Twitch.tv, det største streaming-site indenfor eSport. Derudover har ELEAGUE sin egen live-platform. Den sidste platform er YouTube, der er begyndt at investere væsentlig flere midler på eSport. Du finder links til de tre platforme herunder:

ELEAGUE Twitch.tv: https://www.twitch.tv/eleaguetv

ELEAGUE YouTube: https://www.youtube.com/eleague

ELEAGUE Live: http://live.eleague.com/