Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

DreamHack: odds og betting

DreamHack er en længestående spiller indenfor eSport, der har været med til at gøre eSport, til hvad det er i dag. Den svenske virksomhed har siden 1994 afholdt årlige BYOC (Bring Your Own Computer) eSport LAN-events. Disse events er gået fra et beskedent antal deltager til en række af verdens største LAN-events med mere end 20.000 deltagere. DreamHack er kæmpe, internationalt og professionelt – DreamHack er eSport. Herunder forklares, alt du bør vide om DreamHack, DreamHack Masters, odds på turneringerne og mere til.

ODDS PÅ DREAMHACK

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

HVAD ER DREAMHACK?

DreamHack var et koncept, der blev startet af to svenske unge mænd med en interesse for computer og gaming. I kælderen på den lokale folkeskole i Malung, Sverige, inviterede de deres nærmeste venner og gamere til et LAN-event, der løb op i omkring 40 mennesker. Dette skulle vise sig at være starten på et kæmpe verdensomspændende gaming-brand med særlig ekspertise i at holde enorme LAN-festivaler for mange tusinde mennesker. Hovedkvarteret har for DreamHack turneringerne har i mange år været konferencecenteret Elmia i Jönköping. Det er netop her hvor de to årlige begivenheder, DreamHack Summer og DreamHack Winter, afholdes. I 2011 blev det første DreamHack-event afholdt udenfor svenske grænser. DreamHack Valencia 2011 var det første event i en række af internationale kæmpeevents, der samler gaming-entusiaster til hvad DreamHack selv kalder for digitale festivaler. Her kombineres gaming, musik, kodning, konkurrencer og esport, cosplay og meget mere i et tætpakket program, der sjældent forløber mere end tre til fire døgn. DreamHack Summer og DreamHack Winter i Jönköping er klart de største DreamHack events på året, hvor mere end 10.000 mennesker medbringer egen computer, og der i alt er mere end 27.000 deltagere totalt. DreamHack har siden da ekspanderet til flere lokationer i verden gennem deres DreamHack Open koncept.

Særligt ved DreamHack turneringerne er, at der samles en række eSport-titler til én turnering. Til tider kan der være helt op til 8-10 titler, hvilket betyder, at turneringerne tiltrækker stor opmærksomhed, da alt indenfor gaming-verden er samlet til disse begivenheder. Har man odds-brillerne på i dette tilfælde, betyder det, at mængden af odds på eSport stiger gevaldigt, når DreamHack-turneringerne afholdes, da der åbnes markeder på flere titler samtidig hos bookmakerne.

DREAMHACK OG DREAMHACK MASTERS

Det nyeste koncept hos DreamHack er den multiarenabaserede serie ved navn DreamHack Masters, hvor det især er eSporten, som er i fokus. DreamHack Masters blev afholdt første gang i Malmø Arena i 2016. I Masters serien spilles der kun Counter-Strike: Global Offensive i kæmpe multiarenaer rundt omkring i verden. I takt med interessen og økonomien i eSport stiger, så er der ligeledes en ændring i professionaliseringen af eSport. Det er højere grad store multiarenaer, der bliver gjort brug af, når de store turneringer afholdes. Turneringerne og kampene bygges op på lige fod med andre sportsgrene som fodbold, basketball eller hockey. DreamHack Masters er altså en serie af DreamHack-events, hvor det ikke er BYOC-LAN, der er i fokus, men nærmere den professionelle del af spillene.

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

BOOKMAKERE TIL DREAMHACK

Som oddser på eSport er man glad for DreamHack-brandet og dets turneringer, da der afholdes helt op til 10 turneringer på et år. Dette medfører altså op til 10 anledninger, hvor der samles de bedste hold i respektive eSport-titler til korte turneringer, som forløber over to til fire dage. Ergo er der tale om en hel bunke af odds på meget kort flere gange om året. I samme anledning er der altid stor fokus på DreamHack turneringer hos bookmakerne, da DreamHack udgiver oplysninger om deres turneringer, spillene og de deltagende hold i god tid. Vi har herunder samlet de tre bedste bookmakere til odds på DreamHack.

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 1.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888Sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Nordicbet
I skarp konkurrence med de to ovenstående bookmakere kommer Nordicbet. Generelt ved Nordicbet er, at de som udgangspunkt følger størstedelen af de samme kampe og turneringer, som Betfair gør. Den største forskel på de tre er dog udvalget af spilmuligheder. Hvor Betfair forsøger at udvide deres sortiment med flere og flere spilmuligheder, så forholder Nordicbet sig oftest til det samme udvalg, der en smule mere begrænset.

Oddsmæssigt er Nordicbet også en smule lavere placeret med en tilbagebetalingsprocent, der er ca. en procentpromille bagefter Betfair. Det er altså ikke meget lavere odds man får hos Nordicbet, men de er generelt en smule lavere.

Er man ny spiller hos Nordicbet er det dog muligt at få fordoblet din første indskydelse på helt op til 2.000 kr. Det er altså betydeligt højere end de to konkurrerende bookmakere.

Opret din bruger hos Nordicbet ved at følge dette link: https://eodds.dk/go/nordicbet/

HVOR SER JEG DREAMHACK?

Udover at være en virksomhed, der fokuserer på at afholde de største digitale festivaler og gaming events, så er DreamHack brandet samtidig også en digital platform for eSport, hvor virksomheden producerer indhold med fokus på gaming, eSport og andet professionelt eSport medhør i deres egen produktionsstudie. DreamHack platformen er en af de mest viste platforme i eSport regi, og er stadig konstant voksende. DreamHack producerer indhold både til direkte internetbaseret streaming men også til traditionel TV. I løbet af 2016 havde DreamHack over 230.000 deltagere til sine events og intet mindre end 135 millioner seere, som har fulgt en af DreamHacks liveudsendelser.

Er man interesseret i Dota 2, StarCraft II, League of Legends, Counter-Strike, Hearthstone, Heroes of the Storm eller en af de andre store titler til Dreamhacks events, så er live-stream til de pågældende turneringer til at finde på https://dreamhack.com/tv

OVERBLIK OVER DREAMHACK EVENTS

For at danne et overblik over, hvordan og hvorledes de internationale events forløber sig på tværs af året og geografiske lokationer, så har vi herunder listet en række events fra 2016 og 2017.

DREAMHACK EVENTS I 2016

 • DreamHack Leipzig 2016 (22-24 januar)
 • DreamHack Masters Malmø 2016 (12-17 april)
 • DreamHack Austin 2016 (6-8 maj)
 • DreamHack Tours 2016 (14-16 maj)
 • DreamHack Summer 2016 (18-21 juni)
 • DreamHack Valencia 2016 (14-17 juli)
 • DreamHack Montreal 2016 (13-15 august)
 • DreamHack Bucharest 2016 (16-18 september)
 • DreamHack Winter 2016 (24-27 november)

DREAMHACK EVENTS I 2017

 • DreamHack Leipzig 2017 (13-15 januar)
 • DreamHack Masters Las Vegas 2017 (15-19 februar)
 • DreamHack Austin 2017 (28-30 april)
 • DreamHack Tours 2017 (6-8 maj)
 • DreamHack Summer 2017 (17-20 juni)
 • DreamHack Valencia 2017 (13-16 juli)
 • DreamHack Atlanta 2017 (21-23 juli)
 • DreamHack Masters Malmø 2017 (2-3 september)
 • DreamHack Montreal 2017 (8-10 september)
 • DreamHack Denver 2017 (20-22 oktober)
 • DreamHack Winter 2017 (1-4 december)

Det er muligt at holde sig opdateret på de kommende DreamHack events og tidligere events på DreamHacks startside: https://dreamhack.com/ – i skrivende stund er den tætteste begivenhed mindre end en måned væk, og kun en spytklat fra Danmark, når anden udgave af DreamHack Masters i Malmø løber af stablen d. 2. og 3. september på den anden side af broen i Malmø Arena. Her skal både danske Astralis og North kæmpe om trofæet og den danske stolthed.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics