DreamHack Officiel Logo 2
Reklame*

En af verdens største LAN-events løber af stablen den kommende weekend i den svenske by, Jönköping, hvor der afholdes turneringen i en række store eSport-titler. Denne optakt fokuserer særligt på 100.000 dollars CSGO turneringen, hvor otte hold, heriblandt danske Singularity, kæmper mod hinanden fra d. 17/6 og frem til d. 19/6. eOdds.dk bringer her

Odds på DreamHack Summer 2017

Der er herunder samlet en række odds fra Bet365’s eSport-sektion. Bet365 tilbyder oftest en bred vifte af spilmuligheder på store CSGO events, og bibeholder samtidig nogle af de højeste odds, du finder på eSport. De nedenstående odds er blot nogle blandt flere, der er til at finde på Bet365’s hjemmeside.

Vindermarked:

SK Gaming: 2,00
Fnatic: 5,00
Gambit Gaming: 7,00
Mousesports: 8,00
Immortals: 13,00
Cloud9: 13,00
Counter Logic Gaming (CLG): 41,00
Singularity: 51,00

Kommer i finalen:

SK Gaming: 1,10
Fnatic: 2,50
Gambit Gaming: 3,25
Mousesports: 3,50
Immortals: 6,00
Cloud9: 6,00
Counter Logic Gaming (CLG): 21,00
Singularity: 26,00

Kampvinder i første spillerunde:

13:00: SK Gaming v Singularity: 1,10 – 6,50
14:30: Gambit Gaming v CLG: 1,30 – 3,40
17:00: Mousesports v Immortals: 1,72 – 2,00
18:30: Fnatic v Cloud9: 1,40 – 2,75

NordicBet bonus

Tips til betting på DreamHack Summer 2017

Der er i denne optakt lavet to spilforslag, hvoraf det ene er et turneringsspil og det andet på en af indledende gruppespilkampe.

Vinder af turneringen: SK Gaming

Et hold, som er på vej tilbage i absolut topform, må siges at være brasilianske SK Gaming, der efter en længere periode med nedture, har vendt deres spil til en sædvanlig standard som en verdens klart bedste Counter-Strike hold. SK Gaming har siden deres sejrsrække gennem største dele af 2016, kæmpet med at få deres spil til at fungere grundet flere omstændigheder både ude- og indefra spillet. Et par spillerudskiftninger, bøvl med organisationen og flere nedture senere, så har SK Gaming endelig fundet en tilstand, hvor de igen udelukkende kan fokusere på det, de er bedst til nemlig at spille Counter-Strike af verdensklasse niveau.

Sammenligner man SK Gaming med resten af holdene til turneringen, så er der en klar skildring mellem niveau på nuværende tidspunkt. Jeg vil mene, at SK Gamings største modstandere er hjemmebaneholdet Fnatic. Fnatic har dog ligesom SK Gaming været igennem en længere periode, hvor deres spil ikke har fungeret, til dels grundet intern splid, men også udefrakommende elementer har påvirket spillernes fokus markant. Jeg tror klart, at dette bliver turneringen, hvor Fnatic igen viser, hvad deres legendariske startfemmer kan præstere, men det er dog næppe nok til at slå et flyvende SK Gaming mandskab i en potentiel BO3 (Best of 3).

Den nyeste tilføjelse “Felps” har leveret et voldsomt højt bundniveau, “Fer” har haft en af de bedste perioder i sin karriere på det seneste og holdkaptajn “Fallen” er endelig kommet ovenpå igen, og ligner igen den spiller, der sidste år blev kåret som verdens anden bedste spiller.

Tip 1: SK Gaming vinder af DreamHack Summer til odds 2,35 hos NordicBet

Mousesports vs Immortals:

Det andet spilforslag til turneringen i Jönköping omhandler den tredje kamp i gruppespillet, der står mellem to meget ligeligt placeret hold, hvor flere små marginaler gør dette til et opgør, hvor jeg ser Mousesports som større favoritter, end hvad oddsene gør dem til. Det kan gå hen og blive en utrolig vigtig åbningskamp for begge hold, da det i manges øjne samtidig kan være kampen om andenpladsen i gruppen, der bliver spillet om. Vi har at gøre med to hold, der rent niveaumæssigt er meget lig hinanden, dog er der tale om to hold, der rent formmæssigt er langt fra hinanden.

I februar måned forlod verdensstjernen ’Niko’ Mousesports, og alle havde set holdet falde så småt fra hinanden, så snart deres største stjernespiller forlod dem. ’Niko’ blev dog hurtigt erstattet af ’Oskar’, der hurtigt faldt på plads i mandskabet. Senere hen er den unge ’Ropz’ også kommet til, og er faldet lige så hurtigt på plads, og Mousesports har ikke virket som et hold, der er faldet meget i niveau, af at miste en af verdens bedste spillere, tværtimod. På den anden side har Immortals, der over en længere periode har været lige på randen til virkelig at slå som værende en af de hold, man altid bør frygte til enhver turnering. Modsat Mousesports har Immortals dog været i en længere periode, særligt efter deres seneste holdudskiftninger, hvor de simpelthen ikke har kunne få deres spil til at fungere. De ligner et hold, som mangler dissideret ledelse og en konkret plan i deres spil. De har det rå talent og egenskaberne til at være et langt bedre hold, end hvad de beviser på nuværende tidspunkt, men det virker som om, at de har mistet tiltroen til hinandens spil, hvilket klart viser sig i deres kampe. Mousesports derimod har aldrig været mere begejstrede for det projekt, de har kørende, og momentum er klart på deres side.

Immortals har problemer med deres taktik og implementeringen af deres seneste spiller. Mousesports overgår alles forventninger, herunder deres egne, og samtidig er de velvidende om den betydning dette opgør i særdeleshed har for deres fortsatte chancer i turneringen. Jeg ser klart Mousesports har både det mentale og spilmæssige overtag ved indgangen til gruppekampen i gruppe A mellem Mousesports og Immortals.

Tip 2: Mousesports vinder mod Immortals til odds 1,74 hos NordicBet

NordicBet bonus

Optakt: DreamHack Summer 2017 CSGO

  • Formatet til turneringen er det velkendte doubleelimineringssystem. Der i alt otte hold, der kæmper om de 100.000 dollars til turneringen i Jönköping. Holdene er inddelt i to grupper á fire, hvoraf to hold i hver gruppe går videre til slutspillet. I gruppespillet spilles kampene efter et BO1 (Best of 1) format, med undtagelse af den afgørende elimineringskamp, der i stedet for er et BO3 (Best of 3) opgør.
  • Det eneste danske hold, der er med til turneringen i Sverige, er Singularity. Singularity gjorde sig senest bekendt på den internationale scene ved at vinde Copenhagen Games turneringen, hvor de slog flere velkendte hold fra verdens top 30. Deres chancer til DreamHack Summer er ikke store, men de har muligheden for at bevise, at de har det, der skal til for at blande sig med selv de bedste hold i verden.
  • Det kunne gå hen at ske, at DreamHack Summer blev historien om det store comeback for enten SK Gaming eller Fnatic, der begge er iblandt de otte hold, som skal til den helt store CSGO Major turnering i midten af juli. Begge hold har desperat brug for alt den medgang, de kan finde forinden Majoren.
  • DreamHack Summer er en af de absolut største LAN-events, der finder sted i løbet af året. De seneste par år har deltagertallet været over 25.000 gaming-entusiaster samlet i den svenske by Jönköping. Der forventes intet mindre til dette års udgave af DreamHack Summer.
  • Andre store spil-titler til DreamHack Summer 2017 er eksempelvis StarCraft II og Hearthstone, der også kommer til at tiltrække en del eSport interesserede til. Derudover er Heroes of the Storm, Rocket League og Super Smash Bros også på programmet.

Live-stream: Se DreamHack Summer live i din sofa

Bagmændene til DreamHack gør en ære i at producere den bedste underholdning, de er i stand til. Hvis man er en smule interesseret i eSport, gaming og betting, så er DreamHack Summer lige turneringen for dig. Mange års erfaring gør, at DreamHack er en af de bedre producerede LAN-events og særklasse underholdning. Du kan se hele turneringen live på Dreamhacks egen sende flade:

http://www.dreamhack.tv/

NordicBet bonus