DreamHack Officiel Logo
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Der er nu kun få dage til den næste DreamHack-turnering løber af stablen – og det er med dansk deltagelse i form af North. Otte hold skal fra d. 8. – 10. september kæmpe om en samlet pengepræmiepulje på 100.000 dollars til DreamHack Montreal 2017. Her hos eOdds.dk dækker vi hele turneringen med spilforslag, odds og optakt.

Odds på DreamHack Montreal 2017

Vi har været et smut forbi bookmakerne og sammenlignet odds og oddsudvalg. Vi har efterfølgende valgt at gøre brug af Bet365 til denne optakt, da vi fandt de bedste odds og det største udvalg hos netop Bet365. Vi har herunder samlet to oddsmarkeder: turneringsvinder-oddset og et odds angående vinderens region.

Turneringsvinder:

North  2,20 – SPIL HER >>
Immortals  3,25 – SPIL HER >>
Cloud9  4,50 – SPIL HER >>
Counter Logic Gaming  13,00 – SPIL HER >>
Team Kinguin 17,00 – SPIL HER >>
Complexity Gaming 34,00 – SPIL HER >>
Luminosity Gaming  34,00 – SPIL HER >>
Gale Force eSports 101,00 – SPIL HER >>

Vinderens region:

Nordamerika: 1,72 – SPIL HER >>
Europa: 2,00 – SPIL HER >>

Hos Bet365 er det muligt at finde yderligere spilmuligheder – især som turneringen nærmer sig. Turneringensplanen er netop udgivet, så man forventer, at odds på de indledende kampe er lige om hjørnet.

Tips til betting på DreamHack Montreal 2017:

Der er i denne omgang udarbejdet et enkelt spilforslag til turneringen i Montreal. Hold dig dog opdateret i tilfælde af, at siden bliver opdateret med yderligere spilforslag.

North vinder DreamHack Montreal 2017:

Ser man på oddsene lagt fra Bet365’s side, er danske North tydelige favoritter. Dette er dog heller ikke helt uden grund efter deres seneste præstation til DreamHack Masters Malmø i weekenden. North havde medbragt en ny spiller i holdopstilling i form af ‘Valde’, der har overtaget pladsen fra holdets tidligere profil, ‘Magisk’.

På deres rejse til finalen mødte North en række af verdens stærkeste mandskaber – dette skal dog ikke stoppe dem. Kun i finalen mødte North’s deres overmand i form af et G2 Esports hold, der ikke har haft en bedre turnering i meget lang tid. I gruppespillet lød modstanderne på netop Cloud9 og verdens nuværende etter, SK Gaming. North slog SK Gaming i en BO3 (Best of 3) kamp, hvilket er noget de færreste hold i verden, er i stand til. Efterfølgende var næste modstander Immortals, deres største konkurrenter til DreamHack Montreal, hvor det lød på en 2-0 sejr til North. Semifinalen var mod de tidligere Major-vindere, Gambit, der har været en af de mest dominerede hold de seneste måneder.

For blot to dage siden lød modstanderen på Team Kinguin for North i ECS Development League, hvor det også blev til en 2-0 sejr for danskerne. North har altså indenfor den seneste uges tid slået tre af de største trusler til titlen i Montreal.

Nøglen til den seneste succes for North er en blanding af nytænkende strategier fra holdets leder ‘MSL’, der gav udtryk for, at hans coach og ham selv havde lavet et nyt sæt af taktikker op til DreamHack Masters Malmø – taktikker der passede til den nye spillestil, der skulle følge med Valde’s tiltrædelse. En spillestil, som er væsentlig mere fokuseret på koordinerede angreb og teamplay, fremfor individuelle præstationer, som holdet før også var afhængig af med Magisk på holdopstillingen.

Jeg ser ikke et andet hold være i stand til at overkomme det niveau, man så fra North’s side i sidste uge og i weekenden. Slet ikke, når der går rygter om, at Immortals’ ‘kNgV-‘ ikke skal spille i Montreal grundet interne problemer. I stedet skulle rygterne gå på, at holdets coach, ‘zakk’, skulle overtage hans sted til turneringen. Immortals udgør klart den største trussel for North. Med dem sat på ekstra besvær, så er chancerne endnu bedre for de danske løver.

Tip 1: North lever op til favoritforventninger til odds 2,20 hos Bet365 >> SPIL HER

Optakt: DreamHack Montreal 2017

Som tidligere nævnt er der i alt otte deltagende hold til turneringen i Montreal. Alle otte hold er listet herunder i deres respektive grupper:

Gruppe A:

North
Team Kinguin
Gale Force eSports
Counter Logic Gaming

Gruppe B:

Immortals
Cloud9
Luminosity Gaming
Complexity Gaming

Formatet til turneringen lyder på et doubleelimineringsgruppespil, hvilket betyder, at holdene elimineres fra gruppespillet efter to nederlag. På samme vis går holdene videre til slutspillet, hvis de formår at vinde to kampe i gruppespillet. Med undtagelse af den afgørende gruppespilskamp, så er de resterende kampe i gruppespillet bedst af et map. i den afgørende kamp spilles der bedst af tre maps. I slutspillet er alle kampe efterfølgende bedst af tre maps. Ligeledes er alle kampe i slutspillet knald eller fald opgør.

Som nævnt tidligere er den samlede præmiepulje på 100.000 dollars. Halvdelen af denne går til turneringens vinder. Andenpladsen tager sin bid på 20.000 dollars, tredje- og fjerdepladsen får hver 10.000 dollars, femte- og sjettepladsen 3.000 dollars og syvende- og ottendepladsen 2.000 dollar hver.

Der har været få problemer med at udfylde den ottende plads i turneringen. I første omgang var det tyrkiske Space Soldiers, der var sat til at udfylde den ottende og sidste plads. Men grundet visa problemer var det ikke en mulighed for holdet at deltage. Efterfølgende overtag HellRaisers pladsen fra Space Soldiers, men også HellRaisers havde visaproblemer. Til sidst blev pladsen så tildelt polske Team Kinguin, der vil forsøge at skabe problemer for de resterende hold til DreamHack Montreal 2017.

Counter-Strike: Global Offensive er ikke den eneste eSport-titel på programmet til turneringen i Montreal. Sideløbende kører også turneringer i Hearthstone, StarCraft II, Super Smash Bros og Street Fighter. Det er en af spidskompetencerne fra DreamHack’s side, nemlig at samle så mange eSport-entusiaster under et tag som mulig.

Stream live: Se DreamHack live og gratis

DreamHack er ligeledes kendt for at producere underholdning og materiale i en lang række eSport-titler. De har samtidig også ageret værter for både Dota 2 Major-turneringer og CS-Majors. Endda League of Legends har afholdt en af deres Worlds-turneringer ved et DreamHack-event.

Der er altså gøre med en producent, der er klar over, hvad de har gang i, når det kommer til produktionen.

Ligeledes er det muligt for dig at streame alle kampene til DreamHack Montreal kvit og frit. Vi har herunder vedlagt to links – et til DreamHack’s egen Twitch.tv-kanal og et til DreamHack live-tv.

DreamHack Twitch.tv: https://www.twitch.tv/dreamhackcs

Dreamhack TV: https://dreamhack.com/tv