DreamHack logo
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Onsdag d. 30. august og frem til d. 3. september afholdes DreamHack Masters Malmø 2017. 16 af de bedste Counter-Strike hold kæmper om en samlet præmiuepulje på 250.000 dollars. Sidste års turnering i Malmø bød på en hjemmebane sejr til de svenske Ninjas in Pyjamas. Der er dog kommet nye boller på suppen siden da, og turneringen er fuldkommen åben. Eodds.dk bringer her betting-optakt, odds og spilforslag til DreamHack Masters Malmø 2017.

Odds på DreamHack Masters Malmø 2017

Hos Bet365 finder man en lang række odds på turneringen i Sverige – herunder har vi samlet to af de to mest populære. Derudover tilbyder Bet365 en hel DreamHack Masters – Specials kategori.

Som man kan se på oddsene herunder, forventes der en del af de to storfavoritter brasilianske SK Gaming og danske Astralis. Dernæst deltager FaZe Clan med en ny stjernespækket holdopstilling, der netop er blevet forstærket af to legendespillere; GuardiaN og Olofmeister. FaZe Clan er kun et hold af mange, der har foretaget væsentlige udskiftninger efter den netop afsluttede Major-turnering. DreamHack Masters Malmø bliver den første turnering efter de store rokader på kryds af tværs af holdene.

Turneringsvinder:

Astralis: 4,33
SK Gaming: 4,33
FaZe Clan: 5,50
G2 Esports: 8,00
Virtus.Pro: 11,00
Natus Vincere: 13,00
Ninjas in Pyjamas: 15,00
Mousesports: 17,00
North: 17,00
Fnatic: 21,00
Gambit Esports: 26,00
Team EnVyUs: 26,00
Immortals: 26,00
OpTic Gaming: 34,00
Renegades: 151,00
B.O.O.T-d[S]: 301,00

Vinderens region:

Europa: 1,20
Nordamerika: 4,33
Asien: 301,00

Tips til betting på DreamHack Masters Malmø 2017:

Der i denne omgang udarbejdet et spiltip til turneringen i Malmø. Hold dig opdateret på siden her i tilfælde af, at flere spil til turneringen udgives.

Inferno det mest spillede map til DreamHack Masters Malmø 2017:

Hos bookmakerne finder man på nuværende en lang række af spilmuligheder på turneringen i Malmø, der starter med gruppespillet d. 30. august. Vi har dannet et overblik over størstedelen af spilmulighederne og har fundet en lille fidus til turneringen.

Den nuværende officielle Map-pool til internationale CS:GO events er følgende maps:

Inferno
Train
Mirage
Cobblestone
Nuke
Overpass
Cache

Både Bet365 og Danske Spil tilbyder på nuværende tidspunkt en spilmulighed, der lyder på det mest spillede map til DreamHack Masters Malmø 2017. Siden februar 2017 har Inferno været en del af aktive map-pool fremfor Dust 2.

Inferno var blandt de mindst spillede maps i de efterfølgende turneringer, da holdene så småt skulle tilvænne sig de markante ændringer, der var kommet til mappet. I takt med at mappet har været en del af den aktive map-pool i længere tid, så har mappets popularitet taget en markant stigning. Ved tre ud af de fem seneste store internationale events har Inferno været det mest spillede map. Flere og flere hold er tilbøjelig til at lade Inferno gå igennem en veto-proces. Dette skyldes, at det er et map, der tiltaler en stor del af holdene. Samtidig er flere hold specialister i særlige maps, hvilket betyder, at deres modstandere ofte vetoer de respektive maps mod bestemte modstandere. Inferno er en af de maps, der endnu ikke er blevet gjort krav på som hjemmebane for så mange hold – altså er chancen for, at Inferno går igennem en veto-proces som et neutralt map væsentlig højere.

Det samme er gældende for mappet Train. Dog er flere tophold i højere grad begyndt at foretrække Inferno som tredje og afgørende map fremfor netop Train.

Ved at kontrollere de mest spillede maps hos de 10 største favoritter til turneringen over de sidste tre måneder til større internationale events ser man, at samtlige af holdene har Inferno på deres top tre af mest spillede maps. Størstedelen af holdene har samtidig også mappet som det mest spillede i deres top tre. Rent statistisk er der altså god grobund for oddset, og samtidig er der en udbredt accept til at lade Inferno blive i poolen i løbet af veto-processen.

Tip: Inferno som det mest spillede map til turneringen til odds 2,75 hos Bet365 >> SPIL HER

Optakt: DreamHack Masters Malmø 2017

Til dette års udgave af DreamHack Masters Malmø er pengepræmien det samme som sidste år – intet mindre end 250.000 dollars kæmpes der om til turneringen i det svenske.

Sidste år var der kæmpe forventninger til de danske deltagende hold. Astralis skulle dog gøre sig en historisk gruppespilexit, hvilket er fuldkommen uvant for det danske mandskab, der på nuværende tidspunkt befinder sig på verdensranglistens andenplads. Er det i år, at Astralis tager revanche mod de svenske ærkerivaler?
Derudover formåede North (På det tidspunkt Team Dignitas) at kvalificere sig fra gruppespillet, men så sig slået i deres første play-off kamp mod Team EnVyUs.

De danske chancer er dog markant større i dette års udgave af DreamHack Masters Malmø. Ikke nok med at både Astralis og North har vist gode takter, så er der også danske spillere at finde på FaZe Clan i form af Karrigan – FaZe Clan, der netop har erhvervet sig to af de dyreste spillere i CS:GO historien, nemlig GuardiaN og Olofmeister. Dette er vel og mærke efter, at de også har gennemført den dyreste kontrakt nogensinde i Counter-Strike, da de købte sig stortalentet Niko fra Mousesports. Den danske taktiske leder Karrigan er derfor i besiddelse alle nødvendige brikker for at gå hele vejen til den store finale.

Endvidere har den amerikanske organisation OpTic Gaming netop bygget et splinternyt internationalt line-up, hvor det unge danske talent Magisk er en del af startfemmeren. Det er en endnu ikke offentliggjort hvem, der er holdets femte og sidste spiller.

Grupperne til DreamHack Masters Malmø er endnu ikke offentliggjort, men vi vil forsøge at opdatere siden her, så snart det er muligt.

I turneringens gruppespil er der fire grupper á fire hold i hver. Så snart et hold formår at vinde to kampe i deres respektive gruppe, har de samtidig sikret sig en plads i slutspillet. Det er kun de to bedste hold fra hver gruppe, der går videre til slutspillet. Taber et hold to kampe i gruppespillet eller i slutspillet, er det slut for holdet i denne omgang. Alle kampe i gruppespillet er bedst af et map, med undtagelse af den sidste og afgørende kamp, der er bedst af tre maps. Alle kampe i slutspillet og frem til den endelige finale er bedst af tre maps.

I starten af hver kamp udføres en veto-proces for at bestemme kampens map(s).

Stream live: Se DreamHack Masters live og gratis

Du behøver ikke blive snydt for et eneste unikt øjeblik, headshot eller ace, når DreamHack Masters Malmø 2017 løber af stablen d. 30. august. Det er nemlig muligt at streame hele turneringen live – uden det koster dig en krone.

Vi har herunder vedhæftet to links – et link til DreamHacks egen live TV-stream. Det andet link til DreamHacks officielle Twitch.tv kanal. Begge medier er live og fuldkommen gratis at gøre brug af.

Som en ekstra lille ting er der herunder vedlagt den officielle trailer til dette års udgave af DreamHack Masters i Malmø. Hvis du stadig er i tvivl, om turneringen er noget for dig, så se med herunder: