DreamHack logo
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Når det kommer til afholde eSport LAN-events af allerhøjeste kaliber, så finder man næsten ikke en bedre producent og afholder end DreamHack. DreamHack har i de seneste år været en af ledende organisationer til at afholde de største internationale Counter-Strike turneringer – DreamHack Denver 2017 er ingen undtagelse.

Otte Counter-Strike hold er blevet inviteret til turneringen, der tæller en samlet pengepræmiepulje på 400.000 $, hvoraf 100.000 af disse går til CS:GO turneringen. Turneringen forløber fra d. 20. – 22. oktober. eOdds.dk bringer her en betting-optakt med dertilhørende spilforslag og odds.

Odds på DreamHack Denver 2017

Vi har herunder samlet de bedste odds fra NordicBet, der dækker hele turneringen både med prebets og live-betting:

Turneringsvinder:

Cloud9: 2,75 >> SPIL HER
Mousesports: 3,75 >> SPIL HER
BIG Clan: 5,00 >> SPIL HER
Counter Logic Gaming: 9,00 >> SPIL HER
Team LDLC: 11,00 >> SPIL HER
Renegades: 15,00 >> SPIL HER
NRG eSports: 21,00 >> SPIL HER
Tempo Storm: 51,00 >> SPIL HER

Tips til betting på DreamHack Denver 2017

Der er herunder udarbejdet et enkelt spilforslag til DreamHack turneringen i Denver.

Cloud9 vinder DreamHack Denver 2017

Der er tre af de otte deltagende hold, der skiller sig en smule ud kontra de resterende til turneringen. Cloud9, Mousesports og BIG har alle været oppe og blande sig med den absolutte elite i verden – mest af alt Cloud9, der også befinder sig på verdensranglistens syvende plads i skrivende stund. Ser man bort fra hvad verdensranglisten fortæller én, så er der en del faktorer, der taler for, at det netop er Cloud9, der kommer ud sejrherre af DreamHack Denver 2017.

Momentum – en parameter der taler en del til Cloud9’s favør, da det netop er hjemvendt fra ELEAGUE CS:GO Premier, hvor de sikrede sig en flot 3-4. plads og 70.000$ lige ned i foret. Et par uger forinden dette blev det også til en tredjeplads ved ESL One New York. Ved begge turneringer var det de absolut bedste hold i verden, der deltog, hvilket gør Cloud9’s præstationer endnu flottere.

Ser man på holdenes individuelle evner, så er der ingen tvivl om, at spillerkompetencerne hos Cloud9 overgår alt andet modstand. Det eneste hold, der nogenlunde matcher C9’s spillere én for én er Mousesports – i et eventuelt opgør mellem disse to hold ville jeg dog stadig smide mine penge på Cloud9.

Det “nye” Cloud9-mandskab begynder efterhånden at ligne én enhed, efter at have brugt en masse tid på spille sig sammen og udvikle nye taktikker. Deres nye spillestil har vist sig bæredygtig selv mod de bedste hold, hvilket også taler for, at dette er en turnering, hvor Cloud9 anses som værende favoritter.

Tip: Cloud9 vinder DreamHack Denver til odds 2,75 hos NordicBet >> SPIL HER

Optakt: DreamHack Denver 2017

Dette er den første udgave af DreamHack-turneringerne, der tager sted i Denver. DreamHack Open, som denne turneringen er en del af, er et koncept, hvor DreamHack afholder kæmpe BYOC (Bring Your Own Computer) LAN-Events overalt i verden. Til hvert DreamHack event afholdes der en række af professionelle eSport-turneringer i flere af de største spiltitler. Alene til DreamHack Denver afholdes turneringer i 10 forskellige titler.

Counter-Strike turneringer indeholder otte hold, som er inddelt i to grupper á fire hold. Grupperne er listet herunder:

Gruppe A:

Counter Logic gaming
Cloud9
Renegades
Tempo Storm

Gruppe B:

BIG Clan
Team LDLC
Mousesports
NRG eSports

Gruppespillet forløber således, at når et hold i gruppen har to sejre, er de videre til slutspillet. Taber et hold to kampe i gruppespillet, er de ude af turneringen. Det første opgør i gruppespillet er bedst af et map. De to vindere møder hinanden i den såkaldte “winner’s match” – denne er også bedst af et map. De to taber møder hinanden i en “loser’s match”, hvor taberen af denne bliver elimineret fra turneringen. Loser’s matchen er bedst af tre maps. Vinderen af Winner’s match går videre til slutspillet, og til sidst mødes taberen af Winner’s match og vinderen af Loser’s match i den afgørende gruppespilkamp – denne er også bedst af tre maps. Alle slutspilkampe og finalen er bedst af tre maps.

Turneringen forløber fra fredag. d. 20. oktober til og med søndag d. 22. oktober. Den samlede præmiepulje i CS:GO turneringen er på 100.000$.

I modsætning til så mange andre internationale CS:GO turneringer, så er den danske deltagelse til DreamHack Denver 2017 meget lav. Den eneste dansker, der deltager til turneringen er ‘AnJ’. AnJ, der spiller på NRG eSports, blev hentet fra det daværende danske Singularity hold tilbage i marts måned i kølvandet på hans overlegene præstationer til Copenhagen Games.

Stream live: Se DreamHack live – kvit og frit

DreamHack er et brand indenfor eSport, der går langt tilbage. Organisationen har i de seneste år været blandt de ledende organisatorer for kæmpe eSport-events, og er i særdeleshed en af de ledende producenter. År efter år stables et kæmpe show på benene, hvor alle seancer af turneringen bliver vist og streamed i absolut særklasse. Hvis man synes, at eSport og Counter-Strike er et nyt spændende fænomen, så er en DreamHack turnering et godt sted at starte, skulle man være interesseret i at følge en turnering. Heldigvis er det muligt at følge hele DreamHack Denver 2017 uden at betale en krone for det. Vi har herunder vedlagt en link til DreamHack’s egen Twitch.tv kanal, hvor man kan følge alle kampene live.

DreamHack Twitch.tv: https://go.twitch.tv/dreamhackcs

God DreamHack Denver til alle, der følger med!