ELEAGUE Logo
Reklame*

ELEAGUE Clash for Cash: The Rematch er den ultimative omkamp mellem finalisterne fra den seneste Counter-Strike Major-turnering, ELEAGUE Major. Danske Astralis og polske Virtus.Pro skal i omkamp ovenpå en af de mest historiske Major-finalerne nogensinde, hvor Astralis med nød og næppe sikrede sig deres første Major-titel. Omkampen finder sted d. 16. juni, hvor en enkelt kamp afgør, hvem af de to hold, der løber med hele præmiepuljen på 250.000 dollars. eOdds.dk bringer her optakt, odds og spilforslag til ELEAGUE Clash for Cash.

Odds på ELEAGUE Clash for Cash:

Clash for Cash kampen er en af de store højdepunkter, da det er første gang, at en showkamp bliver vist på og bygget på samme måde som denne, særligt med så stor en spiller som ELEAGUE i ryggen. Bookmakerne er selvfølgelig med, der hvor der er allermest omtale, så de har haft kampen oppe i ugevis allerede. Vi har udvalgt en række odds fra Bet365 til ELEAGUE Clash for Cash omkampen mellem Astralis og Virtus.Pro.

Kampvinder:
Astralis: 1,40
Virtus.Pro: 2,75

Korrekt score:
Astralis vinder 2-0: 2,20
Astralis vinder 2-1: 3,25

Virtus.Pro vinder 2-0: 6,00
Virtus.Pro vinder 2-1: 5,00

Handicapodds:
Astralis +1,5: 1,11
Virtus.Pro -1,5: 6,00

Astralis -1,5: 2,20
Virtus.Pro +1,5: 1,65

Antal kort over/under:
Over 2,5 kort: 2,00
Under 2,5 kort: 1,72

Tips til betting på Clash for Cash:

Tip: Astralis vinder med cifrene 2-1
Bookmakerne har danske Astralis som store oddsfavoritter til at løbe med sejren til Clash for Cash og de 250.000 dollars. Det er dog også helt igennem forståeligt eftersom, at Astralis har siddet fast plantet på verdensranglistens førsteplads siden årsskiftet. Modsat er det gået markant ned af bakke for Virtus.Pro, der har problemer med at leve op til deres legendestatus. Den eneste succeshistorie du finder i Virtus.Pro’s historik, er deres sejr til DreamHack Las Vegas, hvor de faktisk også slog Astralis. Derudover har det været en lang række af nederlag i online-kampe og to tidlige gruppespil exits for det polske mandskab.

Rent historisk er de to hold, på tværs af over 100 opgør, næsten fuldkommen ligeligt fordelt med hensyn til fordelingen af sejrer. Dog er der ingen tvivl om, at Astralis på nuværende tidspunkt er det mandskab af de to. Vigtigst af alt er dog for Astralis, om de er i stand til at bevare roen under så eksklusive forhold og så meget pres på én enkelt kamp. Astralis’ værste fjende har ofte været deres egen psyke og mentalitet, der til tider sætter en stopklods for synergien og kommunikationen på Astralis. Det er et problem, de har døjet med i længere tid, men mange ting tyder dog på, at det ikke længere er gældende for det danske mandskab, eftersom de ikke har været plaget af denne tendens i længere tid.

Virtus.Pro er dog en af de hold i verden, der generelt har en solid præstation mod Astralis, og det gælder især til store LAN-events, som det må siges, at Clash for Cash kampen er. Dette taget i betragtning og kombineret med, at Virtus.Pro i lang tid har været under radaren grundet deres seneste præstationer til LAN-turneringerne, så ser jeg bestemt Virtus.Pro have muligheden for at vinde deres eget map mod danske Astralis. Jeg har dog svært ved at se VP fange Astralis så meget bagpå, at de løber med sejren. Der er en vis klasseforskel mellem Astralis og Virtus.Pro på nuværende tidspunkt, og den største faktor, som spiller ind, er uden tvivl stabilitet. Astralis har få taktiske fejltagelser og har samtidig et højt individuelt bundniveau hos spillerne. Virtus.Pro derimod virker som et hold, der har mistet pusten og selvtilliden til dem selv. Selv om dette er tilfældet, så har Virtus.Pro en historik mod Astralis, der viser, at de sagtens er i stand til at vinde deres eget valg af map mod danskerne, hvilket også er det jeg forventer til Clash for Cash kampen. Dog har jeg svært ved at se Virtus.Pro ramme i niveau, hvor de faktisk er i stand til at vinde over Astralis i en BO3 (Best of 3).

Betting-tip: Astralis vinder Clash for Cash med cifrene 2-1 til odds 3,25 hos Bet365.

Optakt: Astralis mod Virtus.Pro i kæmpe pengekamp

  • Clash for Cash er en kamp, der skal genskabe en af de mest historiske CS:GO Major-finaler, som er spillet til dato. I Kampen mellem Virtus.Pro og Astralis til ELEAGUE Major i januar kom VP bedst fra start og vandt det første map 16-13. De to næste maps endte begge 16-14 til Astralis, der skulle præstere det ene vanvittige comeback efter det andet. Hvis den kommende rematch-kamp bliver noget i nær den originale kamp, så er der en utrolig underholdende Counter-Strike kamp i møde.
  • Kampen finder sted fredag d. 16. juni kl. 03:00 i Atlanta, hvor ELEAGUE arenaen er placeret. Kampen starter kl. 22:00, men grundet tidsforskydelsen er Clash for Cash et nattearrangement i Danmark, hvis man ønsker at se det direkte.
  • Der er aldrig før i Counter-Strike historien set en showmatch af denne kaliber. 250.000 dollars er på højkant på baggrund af én enkelt kamp. Virtus.Pro har fået muligheden for hævn efter deres chok-nederlag til ELEAGUE Major 2017 i Atlanta. Dog er det ikke en let opgave de har foran sig, da Astralis, i modsætning til dem selv, kun er blevet bedre siden da.
  • Man kan forvente, at begge hold kommer til kampen fuldkommen forberedte, da ingen af dem har været forstyrret af andre LAN-events den seneste stykke tid
  • Begge hold forventes at stille op med deres sædvanlige holdopstilling:

Astralis:

Xyp9x
Dev1ce
Gla1ve
Dupreeh
Kjaerbye

Zonic (Coach)

Virtus.Pro:

Snax
Neo
Pashabiceps
Byali
TaZ

Kuben (Coach)

  • Du kan opleve kampen live og gratis på en af disse tre medier:

Twitch.tv: https://www.twitch.tv/eleaguetv

Youtube: https://youtube.com/eleague

Live ELEAGUE: http://live.eleague.com/

  • ELEAGUE har produceret en video til Clash for Cash kampen, der gengiver dele af ELEAGUE Major finalen og viser hvor stor en betydning denne kamp har for holdene. Du kan se den her:

Video credit: ELEAGUE

NordicBet bonus