Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Cashpoint: bonus + anmeldelse

Cashpoint er en lidt overset bookmaker i Danmark. Det tilbyder velkomstbonus på 500 DKK til nye brugere. Læs vores anmeldelse af Cashpoint. De scorer gode karakter i “Bonus” og “Mobil”.

Glimrende bonus og gode spilmuligheder på mobilen.

Review af Cashpoint

Udvalg af eSport
Velkomstbonus
Mobil & app
Tilbud & kampagner

6/10

Glimrende bonus og gode spilmuligheder på mobilen.

Trin 1Opret konto hos Cashpoint
Cashpoint tilbyder salgsfremmende bonus på 500 DKK til nye brugere. KLIK HER* og opret dig hos Cashpoint i dag.

Trin 2Ekstra gevinst på ALLE spil
Sætter du mindst tre kampe på din kupon, vinder du 3% ekstra. For hver kamp vinder du en ekstra procent – helt op til 30%.

Trin 3Bedre på mobil end på desktop
Cashpoints hjemmeside er ikke overvældende, men den mobile version fungerer hurtigt, upåklageligt og med gode funktioner.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

CASHPOINT VELKOMMEN BONUSTILBUD

Cashpoint har en meget generøs velkomstbonus på 500 kr for hver nye bruger. Du kan finde ud af detaljerne i denne tabel.

Bonus Detaljer
Tilbud 100% op til 500 kr.
Minimum indbetaling 100 kr.
Minimum odds 1.8
Omsætningskrav 6x indenfor 90 dage

Din promobonus aktiveres lige efter registreringen på Cashpoint-webstedet.

Regler og vilkår: Op til DKK 500 velkomstbonus. Minimum odds på 1,8. Indbetaling skal gennemspilles mindst 6. Bonusbetingelserne skal være opfyldt inden for 90 dage. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18 år.

ODDS

Der er flere ting hos Cashpoint, der indikerer, at bookmakeren er forholdsvis ny, når det kommer til eSport. I særdeleshed er det til at se på deres udvalg af odds på eSport. Generelt har Cashpoint en god og overskuelig oversigt. Det er muligt at opdele de forskellige odds i de forskellige spiltitler, hvilket er med til at skabe et godt overblik. En af ulemperne ved Cashpoint er, at bookmakeren kun følger de store spiltitler inden for eSport. Det er titler som Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2 og StarCraft II. Det er hovedsageligt kun disse fire titler, der bliver fulgt af Cashpoint. Det kan dog til tider ske for andre titler som Hearthstone eller Heroes of the Storm, hvis der er en stor turnering i spillet. Til gengæld følger Cashpoint både store og mellemstore ligaer og hold i de store spiltitler. Det betyder, at du eksempelvis kan følge alle store ligaer i League of Legends: LCS EU, LCS NA, LCK, LMS og LPL. Til tider vil det også være muligt at følge de forskellige regioners Challenger Series. Desværre er det kun vinderspil, der bliver tilbudt af Cashpoint. Hos mange andre bookmakere, der har satset en del mere på eSport, er det også muligt at oddse på andre elementer af spillet. Det kan være ting som First Blood i Dota 2, First Baron i League of Legends eller hvem der vinder pistolrunden i en Counter-Strike kamp. Disse former for spilmuligheder er endnu ikke noget, der bliver tilbudt af Cashpoint.

TILBAGEBETALING

Cashpoint har en gennemsnitlig tilbagebetalings procent på eSport, der er en smule over markedsgennemsnittet. Størstedelen af Cashpoints kampe befinder sig omkring de 92,5 %, hvilket er en smule højere end mange andre bookmakere. Du bliver altså ikke snydt rent odds-mæssigt ved at vælge Cashpoint som din eSport bookmaker.

CASHPOINTS MOBIL & APP

Cashpoint tilbyder en bred vifte af muligheder, hvorpå du kan spille hos bookmakeren. Til din smartphone eller tablet er det muligt at downloade Cashpoints velfungerende app. App’en er tilgængelig både til IOS (iPhone og iPad) og Android smartphones og tablets. Desuden har Cashpoint udviklet en mobil-version af deres hjemmeside, der virker godt på din smartphone eller tablets internetbrowser. Derudover har Cashpoint fysiske butikker rundt omkring i hele Europa, sågar også i Danmark. Det betyder, at du altid har rig mulighed for at spille på en af Cashpoints mange sportsvæddemål.

KUNDESERVICE

Cashpoints kundeservice er en smule begrænset i forhold til den service, som du kan finde hos andre bookmakere. Hvis du er i tvivl om noget, så er det oplagt først at kigge Cashpoints hjælpecenter igennem, hvor du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål. Hvis ikke du finder svar på dit spørgsmål i hjælpecenteret, så er det muligt at skrive en e-mail direkte til en Cashpoint medarbejder. Cashpoint stræber efter at besvare din e-mail inden for 24 timer. Cashpoint har en dansk chat-support nu. Du kan kontakte dem for alle oplysninger, du er interesseret i.

KONKLUSION

Hos Cashpoint får du en bookmaker, der har været på markedet i lang tid. Det kan især ses på Cashpoints stabilitet og overskuelige hjemmeside. Du bliver tilbudt en velkomstbonus, der er rimelig fordelagtig for dig som ny spiller. Cashpoint tilbyder en række af odds på eSport, men er dog stadig en smule begrænset, når det kommer til deres udvalg af forskellige spilmuligheder på samme kamp. Desuden har Cashpoint endnu ikke så stor fokus på nye spiltitler inden for eSport. Du kan være sikker på, at du bliver tilbudt nogle af de højeste odds på markedet, da Cashpoint har en god gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på deres eSport-kampe. Det er muligt at spille hos Cashpoint både på internettet, mobil og tablet og i fysiske butikker. Skulle der forekomme problemer, så har du flere muligheder for at få besvaret dine spørgsmål. Dog er det ikke muligt at komme direkte i kontakt via livechat eller telefon. Alt i alt er Cashpoint en udmærket eSport-bookmaker. Der er dog et par begrænsninger, som Cashpoint forhåbentligt er ved at rette op på.

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SENESTE NYHEDER

Web Analytics