Reklame*

BLAST Pro Series: betting og odds

Det bliver tætpakket, eksplosivt og intenst, når det andet CS:GO mega-event afholdes i Royal Arena i København d. 2. og 3. november 2018. Seks af verdens bedste Counter-Strike hold er inviteret til at kæmpe om deres andel af en samlet pulje på 250.000 dollars. Turneringen kaldes Blast Pro Series, og det er en noget innovativ størrelse, der har kogt det klassiske format ned til to dage med gruppespil, stand-off og finale. I denne artikel får du odds, spiltips og optakt til turneringen, der kan overværes direkte på DR3.

De seks deltagende hold ved BPS 2017 i Royal Arena

I dette afsnit kigger vi nærmere på de seks deltagende hold ved CS:GO-turneringen, der afvikles i Royal Arena denne weekend.

FaZe Clan
Roster: GuardiaN, NiKo, karrigan, olofmeister og rain
Træner: RobbaN

FaZe Clan er pt. verdens bedst rangerede Counter-Strike hold. 2017-sæsonen peakede med sejren ved ELEAGUE CS:GO Premier, hvor man slog Astralis i finalen, og forinden havde FaZe også vundet ESL One i New York. Ved IEM Oakland blev karrigan og co. 2’er, og FaZe Clan er således et hold, der kommer ind til Blast Pro Series med en meget lovende formkurve.

SK Gaming
Roster: FalleN, TACO, boltz, coldzera og fer
Træner: dead

SK Gaming er procentuelt det mest vindende CS:GO hold i 2017, og de mange sejre har kastet en placering som nr. 2 i verden af sig. Det brasilianske mandskab er et af de mest veletablerede i sporten, og SK Gaming har ved flere lejligheder vist, at de kan stråle ved de allerstørste events. SK vandt en del i løbet af det første halvår, men den sene oktober-sejr ved EPICENTER 2017 viser også, at brasilianerne ikke er færdige med at brillere.

G2 Esports
Roster: NBK-, apEX, bodyy, kennyS og shox
Træner: SmithZz

G2 Esports ligner et CS:GO hold, der bare bliver bedre og bedre. De fem franskmænd har spillet sammen siden februar i år, og det er allerede blevet til flere flotte præstationer. Når man kigger på turneringstabellen, er det særligt sejrene ved ESL Pro League Season 5 Finals og DreamHack Masters Malmø, der står som milepæle for holdet indtil videre i 2017.

NiP
Roster: GeT_RiGhT, REZ, Xizt, draken og f0rest
Træner: THREAT

NiP – Ninjas in Pyjamas – er et stærkt svensk hold, der har store ambitioner ved Blast Pro Series. NiP har lige vist klassen i sidste uge, da de slog FaZe Clan og tog titlen ved IEM Oakland, og det helt store spørgsmål bliver nu, om svenskerne kan holde momentum kørende henover Blast Pro Series. NiP var ikke specielt skarpt spillende tidligere på året, men formen er helt sikkert i fremgang, og svenskerne kan blive et giftigt bekendtskab for konkurrenterne ved Blast Pro Series.

Team North
Roster: MSL, aizy, cajunb, k0nfig og valde
Træner: ruggah

Team North er en af de nyere drenge i klassen. FC Københavns satsning på eSport, og det velsagtens største hjemmehold i Royal Arena, er umiddelbart det bedste danske bud på en titel ved Blast Pro Series. Team North har kun eksisteret siden januar 2017, men det er allerede blevet til en triumf ved DreamHack Montreal. Team North har for nyligt tilknyttet talentfulde ’valde’, og det bliver spændende at se, om han kan løfte holdet det sidste stykke vej mod toppen af CS:GO-eliten.

Astralis
Roster: Kjaerbye, Xyp9x, dev1ce, dupreeh og gla1ve
Træner: zonic

Astralis er formentlig det hold, som mange danskere har et stort kendskab til. Danskermandskabet har tidligere leveret meget store præstationer, men aktuelt peger formkurven en anelse nedad, og det er derfor, at en Astralis-titel ved Blast Pro Series vil være overraskende. Spillerne har et stort indgående kendskab, men det er ikke lykkedes at få tingene til at gå op i en højere enhed siden starten af året, hvor det blev til sejre ved ELEAGUE Major i Atalanta og IEM World Championship.

SPILTIP TIL BLAST PRO SERIES

Og vinderen bliver…

Ninjas in Pyjamas. Svenskerne så meget stærke ud i Oakland, og vi synes, at bookmakerne er lidt for hårde ved dem i deres chancevurdering. De mangler at levere stabilt på toppen, men Blast Pro Series er så nyt og innovativt, at alle holdene kan blive rystet lidt. Og når formatet er, som det er, går vi med momentum-spillet på NiP til odds 6,00 hos 888sport.

Ninjas in Pyjamas (NiP) vinder Blast Pro Series til odds 6,00 – SPIL HER! >>

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

BetfairLeoVegasNordicbet

HVAD ER BLAST PRO SERIES?

Blast Pro Series er et splinternyt koncept, som en samling betydningsfulde personer på eSportscenen er gået sammen om at udvikle. Det indebærer i første omgang en stor international turnering i Royal Arena i København, hvor det forventes, at over 10.000 mennesker deltager. Desuden er der forhåbninger om, at dette skal være den første turnering i en række af flere, der skal afholdes flere steder i verden. RFRSH Entertainment (en af bagmændene) er den danske eSport-organisation, der står bag kæmpe hold som Heroic, Astralis og GODSENT. Det seneste års tid har en række store millioninvesteringer fundet sted med relation til eSport i Danmark, og især RFRSH er blevet en af de større eSport-organisationer i verden med en del kapital i ryggen. Derudover er den kendte og velansete danske CS:GO-kommentator, Anders Blume, også en del af Blast Pro Series-projektet. PGL (Pro Gaming League) organisationen er en af de største event- og underholdningsproducenter, når det kommer til eSport, er ligeledes også en af de bærende aktører i forbindelse med turneringen.

Disse tre navne har indgået et samarbejde om at bringe eSporten til Danmark, helt præcis Royal Arena i København, i håb om at innovere måden, hvorpå turneringer forløber, underholdningen leveres og hvordan fans involveres. Det var nemlig fans og seerne, der var i fokus, da RFRSH Entertainment, PGL og Anders Blume udviklede det nye format til turneringen. På baggrund af kritik fra spillere, seere og fans har de tre forsøgt at udvikle et anderledes format, der som udgangspunkt skal tilgodese seerne og deres oplevelse.

Anstrengelserne har resulteret i et format, hvor seks hold – FaZe Clan, SK Gaming, G2 Esports, NiP, Team North og Astralis – skal konkurrere mod hinanden i et gruppespil. I alt afvikles 15 gruppekampe (i fem serier, hver bestående af tre kampe, som afvikles simultant), og herefter står det klart, hvem de to finalister er. I finalen mødes de to hold, der har klaret sig bedst i gruppespillet, og i en duel om tredjepladsen sættes gruppe-3’eren op imod en modstander efter eget valg, i et 1v1-koncept om ”bronzemedaljerne”.

BOOKMAKERE TIL BLAST PRO SERIES

Du har naturligvis rigeligt med muligheder for at spille på Blast Pro Series. Både inden mega-eventet går i gang fredag d. 24. november, og undervejs mens kampene kører. Vi anbefaler, at du opretter en konto hos 888sport, Nordicbet eller Betfair – så du er dækket godt ind.

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 600 kr. i bonus.

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2. Få 2.000 kr. i bonus.

1. Gå til 888sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

NordicBet

Kæmpe velkomstbonus på 1.000 kr. Stort fokus på nordisk eSport.

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

888sport
888sport har fingeren på pulsen i forbindelse med Blast Pro Series i Royal Arena. Du finder et hav af spilmuligheder hos bookmakeren, og der er således noget for dig, uanset om du er til turneringsvæddemål alla ”Hvem vinder turneringen?” og ”Hvem kommer i finalen?” eller om du er til de kampspecifikke væddemål, hvor du også kan spille med handicaps.

Få op til 1.000 kroner i bonus + 100 kroner i freebet – KLIK HER!

Nordicbet
Hos Nordicbet kan du også spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Series, når denne løber af stablen d. 24. og 25. november i Royal Arena. Du finder pt. konkurrencedygtige odds på vinderen af turneringen, og Nordicbet er desuden det oplagte valg, hvis du godt kan lide mega-bonusser.

Få op til 2.000 kroner i bonus – KLIK HER!

Betfair
Hvis du vil spille på eSport, kan du også med fordel oprette en konto hos Betfair. Bookmakeren tilbyder en velkomstbonus med lette gennemspilskrav, så du har ekstra glæde af at spille, når CS:GO-kampene ved Blast Pro Series afvikles. Betfair har allerede sat odds på flere af gruppekampene, så klik dig ind forbi bookmakeren og se, om der er noget, som frister.

Få 600 kroner i bonus – KLIK HER!

Betfair 600 startbonus

NYT OG INNOVATIVT FORMAT TIL BLAST PRO SERIES

Formatet til Blast Pro Series i København kommer til at være et helt særligt af slagsen. Da eSport endnu er så ungt, som det er, så er det stadig muligt at ændre og innovere den måde, hvorpå tingene fungerer på. Det skal Blast Pro Series være et forsøg på at gøre. En klassisk CS:GO turnering af høj kaliber spilles over fire til syv dage, hvor der bliver gennemgået gruppespil, slutspil og endeligt finaler. Et problem for flere seere og fans er dog at tage så mange dage ud af kalenderen for at følge turneringerne. Her har man til Blast Pro Series valgt kun at invitere seks hold over en weekend, hvor både gruppespil, slutspil og finale skal afgøres. Dette bliver til en realitet ved, at man til turneringen kommer til at køre tre kampe samtidig, hvor alle tre kampe bliver eksponeret og live-streamet til fans og seere. Folk i arenaen oplever alle kampe på storskærm, og en af de tre kampe bliver fremhævet på en særlig måde. Det er skiftende, hvilken en af kampene, der bliver fremhævet. Tilskuerne i arenaen har mulighed for at vælge mellem lyden i de forskellige kampe med særlige headsets. Grunden til denne beslutning er, at arrangører før er blevet kritiseret for, at det ikke er muligt at opleve gruppespils ampene live, da de bliver spillet i et særskilt aflukket område. Er man som fan taget til en turnering i udlandet for at opleve sit yndlingshold på den helt store scene, så er det ikke en fed situation, når ens hold uheldigvis bliver elimineret i gruppespillet, og du derved aldrig får oplevet dit hold i aktion live.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics