Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

BLAST Pro Series: betting og odds

Vi klæder dig på til BLAST Pro Series i Sao Paolo, som afvikles fredag d. 22. og lørdag d. 23. marts 2019. Det var Astralis, der løb med de $125.000 sidste gang, og det er såmænd også danskerne, der er storfavoritter til at tage titlen denne gang. I denne artikel får du odds, spiltips og optakt til CS:GO-turneringen.

Vinderodds på CS:GO i Brasilien

Hvem vinder BLAST Pro Series i Sao Paolo?

Astralis odds 1,60*
Team Liquid odds 7,00*
MIBR odds 9,00*
ENCE odds 11,00*
FaZe Clan odds 13,00*
Ninjas in Pyjamas odds 26,00*

Odds er senest opdateret d. 21. marts 2019 kl. 07:42. Odds kan ændre sig.

De seks deltagende hold ved BPS 2019 i Sao Paolo

I dette afsnit kigger vi nærmere på de seks deltagende hold ved CS:GO-turneringen, der afvikles i Sao Paolo denne weekend.

Astralis
Roster: device, gla1ve, Magisk, dupreeh og Xyp9x
Træner: zonic

Astralis er på alles læber i øjeblikket. Danskerne har lige taget titlen ved Major-turneringen IEM Katowice 2019, og de vandt et utal af store turneringer sidste år – heriblandt BLAST Pro Series i Lissabon. Verdensetterne er pt. en klasse bedre end alle andre.

Team Liquid
Roster: EliGE, Twistzz, Stewie2k, NAF og nitr0
Træner: adreN

Team Liquid havde et flot 2018, og de indledte også 2019 på meget overbevisende vis, da de besejrede selveste Astralis ved iBUYPOWER Masters IV. Det var dog en lidt underlig turnering, som siden har mødt kritik. Senest ved IEM Katowice droppede Team Liquid i niveau.

MIBR
Roster: coldzera, fer, FalleN, TACO og felps
Træner: zews

Det vil være dumt at afskrive brasilianske MIBR hjemme i Brasilien. Bevares, resultaterne har set bedre tider, og der er langt til SK-storhedstiden. Men IEM Katowice var ikke så ringe endda, og måske coldzera og co. kan finde superkræfterne frem foran egne fans?

ENCE
Roster: Aeriel, xseveN, sergej, Aleksib og allu
Træner: Twista

ENCE sluttede som 2’er ved IEM Katowice, og derfor er det selvfølgelig rimeligt at have en del forventninger til finnerne her. Holdet mangler dog at bevise, at de kan toppræstere kontinuerligt, og derfor anser vi det for ganske sandsynligt, at der i Sao Paolo kommer et mindre formdrop.

FaZe Clan
Roster: AdreN, olofmeister, rain, NiKo og GuardiaN
Træner: YNk

FaZe Clan var ikke specielt stærke ved IEM Katowice, og i det hele taget er der et stykke mellem toppræstationerne i disse år. Når alt klikker for olofmeister og co., er de et farligt bekendtskab for hvem som helst – der er bare ikke nogen indikationer på, at en toppræstation venter lige om hjørnet.

Ninjas in Pyjamas
Roster: draken, Lekr0, REZ, f0rest, GeT_RiGhT
Træner: pita

Det er ikke mere end 10 dage siden, at NiP ændrede på deres roster, og derfor har vi svært ved at se dem efterlade et mindeværdigt indtryk i Sao Paolo. ‘dennis’ tager en pause, og ‘draken’ er hentet ind som erstatningen. Ninjaerne blev 5-8 ved turneringen IEM Katowice.

SPILTIP TIL BLAST PRO SERIES

Og vinderen bliver…

Astralis. Vi kan ikke komme uden om danskerholdet, når vi skal pege på en vinder. Astralis har vundet to af de tre seneste turneringer i BLAST Pro Series-regi, og de kommer lige fra en stor sejr i Katowice. De øvrige hold halter pt. for langt efter verdensetterne, der for alvor formår at finde topniveauet på den allerstørste scene i disse år.

Astralis vinder Blast Pro Series til odds 1,60 – SPIL HER! >>

KAMPPROGRAMMET D. 22. og 23. marts 2019

Herunder får du det komplette kampprogram til turneringen i Sao Paolo.

Fredag d. 22. marts
Runde 1 (23:00): FaZe Clan – NiP: 1,95 – 8,00 – 2,10*
Runde 1 (23:00): MIBR – ENCE: 1,67 – 8,00 – 2,55*
Runde 1 (23:00): Astralis – Team Liquid: 1,40 – 9,00 – 3,50*

Runde 2 (00:30): Astralis – ENCE: 1,30 – 10,00 – 4,15*
Runde 2 (00:30): FaZe Clan – MIBR: 2,50 – 9,00 – 1,65*
Runde 2 (00:30): NiP – Team Liquid: 3,00 – 9,00 – 1,50*

Lørdag d. 23. marts
Runde 3 (17:00): Astralis – MIBR: 1,35 – 8,00 – 4,00*
Runde 3 (17:00): Team Liquid – FaZe Clan: 1,52 – 8,50 – 2,95*
Runde 3 (17:00): ENCE – NiP: 1,80 – 8,00 – 2,30*

Runde 4 (18:20): MIBR – Team Liquid: 2,30 – 9,00 – 1,75*
Runde 4 (18:20): ENCE – FaZe Clan: 1,90 – 8,00 – 2,15*
Runde 4 (18:20): Astralis – NiP: 1,25 – 9,00 – 5,00*

Runde 5 (19:40): ENCE – Team Liquid: 2,80 – 7,50 – 1,60*
Runde 5 (19:40): MIBR – NiP: 1,60 – 8,50 – 2,70*
Runde 5 (19:40): Astralis – FaZe Clan: 1,30 – 10,00 – 4,00*

BLAST Pro Stand-Off (21:00): Nr. 3 – Valgfri fra Nr. 4 – 6.

Grand Final (22:00): Nr. 1 – Nr. 2

Se flere spil og odds

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

HVAD ER BLAST PRO SERIES?

BLAST Pro Series er et ganske nyt koncept, som en samling betydningsfulde personer fra eSport-scenen gik sammen om at udvikle tilbage i 2017. Serien debuterede med en stor international turnering i Royal Arena i København, hvor mere end 10.000 mennesker deltog.

RFRSH Entertainment (en af bagmændene) er den danske eSport-organisation, der står bag kæmpe hold som Heroic, Astralis og GODSENT. Det seneste års tid har en række store millioninvesteringer fundet sted med relation til eSport i Danmark, og især RFRSH er blevet en af de større eSport-organisationer i verden med en del kapital i ryggen. Derudover er den kendte og velansete danske CS:GO-kommentator, Anders Blume, også en del af BLAST Pro Series-projektet. PGL (Pro Gaming League) organisationen, en af de største event- og underholdningsproducenter, når det kommer til eSport, er ligeledes også en af de bærende aktører i forbindelse med turneringen.

Disse tre navne indgik et samarbejde om at bringe eSporten til Danmark, helt præcis Royal Arena i København, i håbet om at innovere måden, hvorpå turneringer forløber, underholdningen leveres og hvordan fans involveres. Det var nemlig fans og seerne, der var i fokus, da RFRSH Entertainment, PGL og Anders Blume udviklede det nye format til turneringen. På baggrund af kritik fra spillere, seere og fans har de tre instanser forsøgt at udvikle et anderledes format, der som udgangspunkt skal tilgodese seerne og disses oplevelse.

Anstrengelserne resulterede i et format, hvor seks hold konkurrerer mod hinanden i et gruppespil. I alt afvikles 15 gruppekampe (i fem serier, hver bestående af tre kampe, som afvikles simultant), og herefter står det klart, hvem de to finalister er. I finalen mødes de to hold, der har klaret sig bedst i gruppespillet, og i en duel om tredjepladsen sættes gruppe-3’eren op imod en modstander efter eget valg, i et 1v1-koncept om ”bronzemedaljerne”.

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

BOOKMAKERE TIL BLAST PRO SERIES

Du har naturligvis rigeligt med muligheder for at spille på Blast Pro Series. Både inden mega-eventet går i gang fredag d. 22. marts, og undervejs mens kampene kører. Vi anbefaler, at du opretter en af de anbefalede bookmakere herunder.

Stort udvalg af odds på LOL, CS:GO og Dota 2.

Få 600 kr. i bonus (vilkår gælder – se dem HER)

1. Gå til Betfair – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
888sport

Massevis af odds på LOL, CS:GO og Dota 2.

Få 1.000 kr. i bonus (vilkår gælder – se dem HER)

1. Gå til 888sport – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.
NordicBet

Stort fokus på CS:GO og nordisk eSport i det hele taget.

Modtag op til 600 kroner i risikofrie spil (vilkår gælder – se dem HER).

1. Gå til NordicBet – KLIK HER
2. Opret gratis konto
3. Indbetal og modtag startbonus

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

888sport
888sport har fingeren på pulsen i forbindelse med BLAST Pro Series i Sao Paolo. Du finder et hav af spilmuligheder hos bookmakeren, og der er således noget for dig, uanset om du er til turneringsvæddemål alla ”Hvem vinder turneringen?” og ”Hvem kommer i finalen?” eller om du er til de kampspecifikke væddemål, hvor du også kan spille med handicaps.

Spil på BLAST Pro Series hos 888sport – KLIK HER!

Nordicbet
Hos Nordicbet kan du også spille på CS:GO-turneringen Blast Pro Series, når denne løber af stablen d. 22. og 23. marts i Sao Paolo. Du finder pt. konkurrencedygtige odds på de kampspecifikke væddemål.

Spil på BLAST Pro Series hos Nordicbet – KLIK HER!

Betfair
Hvis du vil spille på eSport, kan du også med fordel oprette en konto hos Betfair. Betfair har allerede sat odds på samtlige af gruppekampene, så klik dig ind forbi bookmakeren og se, om der er noget, som frister.

Spil på BLAST Pro Series hos Betfair – KLIK HER!

NYT OG INNOVATIVT FORMAT TIL BLAST PRO SERIES

Formatet til BLAST Pro Series blev testet for første gang i København 2017. Da eSport endnu er så ungt, som det er, så er det stadig muligt at ændre og innovere den måde, hvorpå tingene fungerer på. Dét er BLAST Pro Series et eksempel på.

En klassisk CS:GO-turnering af høj kaliber spilles over fire til syv dage, hvor der bliver gennemgået gruppespil, slutspil og endeligt finaler. Et problem for flere seere og fans er dog at tage så mange dage ud af kalenderen for at følge turneringerne. Her har man til BLAST Pro Series valgt kun at invitere seks hold over en weekend, hvor både gruppespil, slutspil og finale skal afgøres. Dette bliver til en realitet ved, at man til turneringen kører tre kampe samtidig, hvor alle tre kampe bliver eksponeret og live-streamet til fans og seere simultant. Folk i arenaen oplever alle kampe på storskærm, og en af de tre kampe bliver fremhævet på en særlig måde. Det er skiftende, hvilken en af kampene, der bliver fremhævet. Tilskuerne i arenaen har mulighed for at vælge mellem lyden i de forskellige kampe med særlige headsets. Bevæggrunden for denne beslutning er, at arrangører før er blevet kritiseret for, at det ikke er muligt at opleve gruppespilkampene live, da de bliver spillet i et særskilt aflukket område. Er man som fan taget til en turnering i udlandet for at opleve sit yndlingshold på den helt store scene, så er det ikke en fed situation, når ens hold uheldigvis bliver elimineret i gruppespillet, og du derved aldrig får oplevet dit hold i aktion live.

SENESTE NYHEDER

Web Analytics