Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Kommercielt indhold

Betsafe: bonus + anmeldelse

OBS: Betsafe.dk lukker i Danmark, og det er derfor ikke længere muligt at spille på deres side efter 6. januar 2020.

Betsafe giver dig et voldsomt stort udvalg af spilmuligheder. Specielt på LoL og CS:GO er de helt i top. Alle eksisterende spillere kan lige nu modtage et 100 kr risikofrit spil hver uge i Betsafe bonus.

Læs vores anmeldelse af Betsafe. Vi giver dem karakteren 7 ud af 10.

Imponerende udvalg af kampe og spilmuligheder.

Review af Betsafe

Udvalg af eSport
Velkomstbonus
Mobil & app
Tilbud & kampagner

7/10

Imponerende udvalg af kampe og spilmuligheder.

Trin 1Kæmpe startbonus på 500 kroner
Betsafe giver HER et risikofrit spil på 100 kr. i bonus. Du kan modtage bonussen hver uge, hvis du foretager et kvalificerende spil.

Trin 2Kæmpe spiludvalg på kampene
Du får et spiludvalg på de enkelte kampe, som faktisk er større end Danske Spil – meget imponerende!

Trin 3Hurtig support på mange måder
Betsafe tilbyder support både via telefon, e-mail og livechat. Vi har testet den – og der plejer hurtigt at være svar på spørgsmålene.

BONUS HOS BETSAFE

 

Velkomstbonus Detaljer
Tilbud 100 kr. risikofrit spil
Kvalificerende spil Trippel (tre valg) på 100 kr.
Min odds 1.30

Betsafe tilbyder en bonus til alle nye og eksisterende spillere. Du kan få et risikofrit spil på 100 kr. Hvis du opretter en konto hos Betsafe og placerer en trippel på 100 kr. til minimum odds 1.30, modtager du straks 100 kr. i risikofrit spilsom du kan spille for på Betsafes mange eSport odds.

Hvis du taber dit spil, refundererBetsafe din indsats. Vinder du, skal din gevinst omsættes tre gange indenfor 60 dage til minimum odds 1.50 i ssportsbooken, før en udbetaling er mulig.

ODDS

Betsafe er endnu en bookmaker, der har valgt at tilbyde odds på den nye sportsgren eSport. eSport er en sportsgren, der er i kæmpe fremgang. Hver dag følger flere millioner seere med, når de professionelle gamers spiller om pengepræmier i millionklassen. Betsafe og Nordicbet har præcis det samme udvalg odds og kampe. Det er en positiv ting i og med, at Nordicbet er en af de bedste danske bookmakere, når det kommer til eSport. Betsafe er derfor også en af de danske bookmakere, der har den bredeste vifte af spilmuligheder på eSport. Det indebærer alting fra normale kampodds på de største ligaer, turneringer og kampe indenfor eSport. Derudover tilbyder Betsafe også en bred vifte af særlige spilmuligheder på flere forskellige markeder. På en almindelig LCS sæsonkamp, den største liga i League of Legends, kan der sagtens være op til 20-25 forskellige spilmuligheder per kamp. Det kan være alting fra antallet af maps, der bliver spillet i kampen til hvilket hold, der dræber den første drage, tower eller får first blood. Du kan sågar få adgang til spiller-specials, der fokuserer på antallet af kills eller eventuelle quadra-kills eller penta-kills. Betsafe tilbyder odds på Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends, StarCraft II, Overwatch, World of Tanks, World of Warcraft og flere med. Det skal dog nævnes, at på de mindre eSports som eksempelvis World of Tanks eller Overwatch er det i de fleste tilfælde kun muligt at oddse på kamp- eller turneringsvinder. Det er stadig kun de største eSports, der endnu bliver tilbudt mange spilmuligheder på.

TILBAGEBETALING

Betsafe er en bookmaker, der også er blandt de bedste, når det kommer til den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent på deres eSport-kampe. Hvis man ser på eSport som en helhed, præsterer Betsafe til en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på ca. 93%. Hvis man ser på Betsafes hovedmarkeder, altså Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2 og StarCraft II, så vil man generelt opleve en højere tilbagebetalingsprocent. Det er hovedsageligt på de lidt mere ukendte og usikre kampe, at Betsafe tilbyder en smule lavere odds. Det er altså til at finde nogle af markedets bedste odds på eSport hos Betsafe. En anden stor fordel ved Betsafe er, at de følger mange turneringer med turneringsvinderodds. Hos mange andre bookmakere er det muligt at oddse på de enkelte kampe, men ikke hele turneringen. Det kan du derimod i mange tilfælde hos Betsafe.

BETSAFE MOBIL & APP

Betsafe tilbyder både en mobil-version af deres hjemmeside og en app til mobil og tablet. Du kan downloade Betsafes app både på IOS (iPhone og iPad) og Android. I modsætning til mange andre bookmakere, så har Betsafe valgt at kombinere alle deres forskellige tjenester i én app. Det betyder, at du kan bruge den samme app både til at oddse på eSport og til at spille casino. På deres app er det muligt at tilføje bestemte kampe til dine favoritter, så du modtager live pop-up beskeder om kampen. Det er også muligt at se live-video og spille live-odds direkte fra app’en. App’en er simpel og fungerer uden problemer. Alt i alt et godt produkt.

KUNDESERVICE

Hvis du har problemer med Betsafe, kan du komme i kontakt med deres support 24 timer i døgnet. Deres e-mail service har åbent 24/7, 365 dage om året. Med Betsafes Live Chat support kommer du direkte i kontakt med en servicemedarbejder, der vil forsøge at hjælpe dig med det samme. Den danske support har dog kun åbent mellem 08:00 til 23:45. Hvis du skriver udenfor denne tidsperiode, så vil du blive videredirigeret til en engelsk medarbejder på en live chat. Betsafes telefon support har åben alle ugens dage fra 08:00 til 23:45. Det er gratis at ringe til deres telefon support.

KONKLUSION

Betsafe er en bookmaker, der deler størstedelen af sit indhold med en anden bookmaker, Nordicbet. Nordicbet er en af de foretrukne bookmakere i store dele af Europa, hvilket også gør Betsafe til en yderst tilfredsstillende bookmaker. Du får et bredt udvalg af kampe og spilmuligheder på eSport hos Betsafe. Betsafes odds er iblandt de højeste på markedet, så du bliver ikke snydt ved at vælge Betsafe som din bookmaker. Betsafes tilgængelighed på flere enheder er i top både på mobil-versionen af deres hjemmeside, såvel som deres app. Deres kundeservice er til at komme i kontakt med 24 timer i døgnet, hvis det skulle være nødvendigt. Alt i alt er Betsafe et godt bud på din nye eSport bookmaker.

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SENESTE NYHEDER

Web Analytics