Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Betfair: bonus + anmeldelse

Betfair tilbyder – ifølge os – Danmarks bedste bonus. Indsæt 200 kroner, så får du 600 kroner ekstra at spille for. Betfair er tilmeld helt fremme, når du vil spille fra mobilen på det voksende udvalg af eSport.

18+ | Kun nye spillere | Spil 200 kr og aktivér din bonus | Omsættes 1x til odds 1,50 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Læs alt i vores anmeldelse af Betfair, som får karakteren 8 ud af 10 hos os.

Danmarks bedste velkomstbonus ifølge os. God app til mobilen.

Review af Betfair

Udvalg af eSport
Velkomstbonus
Mobil & app
Tilbud & kampagner

8/10

Danmarks bedste velkomstbonus ifølge os. God app til mobilen.

Trin 1Få 600 kroner i bonus – for blot 200 kroner
Betfairs bonus er med længder Danmarks bedste. KLIK HER og få den nu. Den er på 300% – og med meget fordelagtige omsætningskrav.

Trin 2Super oplevelse på mobil og app
Hvis du foretrækker mobilen til din betting, er Betfair helt fremme i skoene med en god app og et mobilt website.

Trin 3Ekstra høje odds hver dag
Betfair kører HER dagligt med kampe, hvor de giver ekstra høje odds – helt uden krav. Det gælder forskellige sportsgrene.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

BONUS HOS BETFAIR

Velkomstbonus Detaljer
Tilbud Spil 200 kr. Få 600 kr.
Min odds 1.5
Udløbsdato 90 dage efter tilmelding

Hos Betfair er det muligt at få fingrene i Danmarks bedste bonus. Du får således 600 kroner at spille for, blot ved at indbetale 200 kroner.

Når du har foretaget indbetalingen, skal de 200 kroner omsættes én gang til mindst odds 1,50. Bagefter får du så bonussen på hele 300%.

Tilmeld er omsætningskravene de mest fordelagtige i Danmark. Din bonus skal således kun omsættes én gang til mindst odds 1,80 – herefter kan du udbetale gevinster.

18+ | Kun nye spillere | Spil 200 kr og aktivér din bonus | Omsættes 1x til odds 1,50 indenfor 90 dage | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

ODDS

Betfair er en bookmaker, der på det seneste har udviklet sig gevaldigt, når det kommer til eSport. Det er ikke længe siden, at Betfair kun udbød kampvinder- eller turneringsvinderspilmuligheder på deres eSport markeder. På nuværende tidspunkt vil du i størstedelen af tilfældene finde mange forskellige spilmuligheder på eSport-kampene. Desuden tilbyder Betfair odds på mange eSports frem for kun de fire til fem største. Du finder odds på markeder som Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends, OverWatch, StarCraft II, World of Tanks, World of Warcraft og flere til.

Desuden er Betfair i særdeleshed gode til at tilbyde liveodds på deres eSport kampe. Det vil sige, at du har adgang til flere forskellige spilmuligheder på live eSport-kampe. Det er en fordel, der trækker meget op, når man skal vælge sin eSport-bookmaker.

Hvis Betfair fortsætter i samme retning, så vil der ikke gå længe før, at Betfair kan måle sig med de største eSport-bookmakere på markedet. Hvis man sammenligner Betfair med eksempelvis Danske Spil, så vil man opleve, at Betfair endnu ikke har et lige så bredt sortiment af spilmuligheder på deres store eSport-kampe, som du eksempelvis finder hos de to andre bookmakere. Vi forventer dog, at det er noget, som Betfair arbejder på lige nu.

TILBAGEBETALING

Betfair har en virkelig imponerende tilbagebetalingsprocent på deres eSport-kampe. Helt særligt er det på hovedmarkederne, der i gennemsnit har en tilbagebetalingsprocent på ca. 94,50% eller derover. I enkelte tilfælde var få kampe oppe på over 96%, og samtidig blev der ikke fundet en eneste kamp under 94%. Det placerer Betfair som en af de danske bookmakere, der har højst odds på deres eSport-kampe. Det gælder endda på alle deres markeder, om det så er mindre markeder som eksempelvis Hearthstone og Heroes of the Storm eller store markeder som Counter-Strike: Global Offensive eller League of Legends. Du vil altså altid være sikret nogle af de bedste odds, hvis du vælger Betfair som bookmaker.

BETFAIRS MOBIL & APP

Da størstedelen af forbrugerne i høj grad er begyndt at anvende deres mobil og tablet, så er det næsten et krav for en bookmaker at have en app. Heldigvis har Betfair fulgt med på bølgen og har derfor fået lavet en meget velfungerende og overskuelig app. Betfairs app er tilgængelig både på IOS (iPhone og iPad) og Android. Det er også muligt at oprette en konto via mobil eller tablet. På den måde kan du altid have adgang til Betfairs spil, også selvom du er på farten. Der er også en mobil-version af hjemmesiden tilgængelig, hvis ikke man ønsker at downloade app’en. App’en og mobil-versionen af hjemmesiden fungerer stort set ens, men der er dog flere fordele ved at have downloadet app’en. Generelt er app’en og mobil-versionen et meget tilfredsstillende produkt.

KUNDESERVICE

Den danske kundeservice hos Betfair har åbent fra 10:00 til 18:30 hver dag. Det er muligt at tage kontakt til Betfair på tre forskellige måder. De tre metoder er telefon, e-mail og live-chat. Det danske telefonnummer er 32 71 46 61. Hvis du vil ringe til Betfair udenfor den danske åbningstid, så er det muligt at ringe til dem på deres engelske telefonlinje. Deres e-mail service har gennemsnitligt en ventetid på ca. fire timer. Hvis du gerne vil direkte i kontakt med Betfair, så er deres live-chat åben 24 timer i døgnet. Dog kan du risikere at komme i kontakt med en engelsk servicemedarbejder, hvis du ringer udenfor den danske åbningstid.

KONKLUSION

Betfair er et rigtig godt bud på en dansk eSport-bookmaker. Hos Betfair får du Danmarks bedste velkomstbonus. Du får en god platform, der er velfungerende og simpel både på computer, mobil og tablet. Betfairs udvalg af eSport kampe er helt i top. Samtidig forsøger Betfair fortsat at øge deres udvalg af spilmuligheder på deres kampe. Du har derfor rig mulighed for at sammensætte mange forskellige spilkuponer. Hos Betfair får du nogle af de bedste odds på eSport, så du skal ikke være nervøs for at blive taget ved næsen. Deres kundeservice er altid til at komme i kontakt med både på telefon, e-mail og live-chat. Du går altså aldrig galt i byen ved at vælge Betfair som din eSport bookmaker.

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SENESTE NYHEDER

Web Analytics