Reklame*

bet365: Bonus* + anmeldelse

Opdateret 6. december 2017. *18+, regler og vilkår gælder.
eSport er et forholdsvis nyt og voksende fænomen i Danmark. Bookmakerne er så småt ved at finde ud af, at computer-sporten er kommet for at blive. Her på siden beskriver jeg – en eSport-entusiast – min oplevelse af bet365s eSport-dækning. Hos bet365 kan du få en bonus* til odds, hvis du ikke allerede har en konto.

Læs min anmeldelse af bet365. Bookmakeren scorer topkarakter.

I min optik, er bet365 den bedste bookmaker på markedet.

Review af bet365

Udvalg af eSport
Velkomstbonus*
Mobil & app
Tilbud & kampagner

9/10

I min optik, er bet365 den bedste bookmaker på markedet.

Trin 1Få en velkomstbonus*
bet365 giver alle nye spillere muligheden for at modtage en bonus*. KLIK HER og opret din konto. *18+, regler og vilkår gælder.

Trin 2Danmarks største udvalg af eSport
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at oddse på eSport hos bet365. Bookmakeren er helt up to date. Find udvalget HER på hjemmesiden under “E-Sport” i menuen.

Trin 3Stream kampene direkte hos bet365
Hos bet365 kan du både streame og spille på kampe. Jeg har gjort begge dele hos bet365 uden problemer.

BONUS* HOS BET365

Hos bet365 kan du modtage en bonus*, hvis du ikke allerede har en konto. Du får fingrene i din bonus* ved at klikke på linket herunder, oprette en konto og foretage en indbetaling.

Du skal være opmærksom på, at der gælder *18+, regler og vilkår for bonussen*, ligesom du skal være klar over, at du ikke nødvendigvis behøver at takke “ja” til velkomstbonussen*, når du opretter dig.

*18+, regler og vilkår gælder

ODDS

Oddsmulighederne hos bet365 er gode og mange. Jeg har kastet mig ud i at spille på flere forskellige eSport-sportsgrene, og bet365 har mødt mine krav og forventninger hver gang.

*18+, regler og vilkår gælder

TILBAGEBETALING

Jeg er aldrig blevet skuffet, når jeg har sammenlignet bet365’s tilbagebetaling med øvrige bookmakeres tilbagebetaling på eSport. Det er mit klare indtryk, at bet365 generelt betaler deres spillere pænt tilbage – og det indtryk er bestemt ikke blevet forringet af mit møde med bookmakerens eSport-dækning. Tværtimod!

*18+, regler og vilkår gælder

BET365 PÅ MOBIL & APP

Er du ligesom mig, har du altid din bookmaker med i lommen. bet365 har lavet en app, som jeg bruger, og den fungerer perfekt. Den minder meget om det, man møder på websitet, og den har alle de samme funktioner. Den klare fordel ved at have bet365 med i lommen, er, at man hurtigt kan fange det gode odds, inden det forsvinder. Jeg har testet bet365s app, og det fungerer både med IOS og Android. Bemærk i øvrigt, at du ikke behøver NemID, når du logger ind på app’en.

*18+, regler og vilkår gælder

KUNDESERVICE

Hvis du brænder inde med et spørgsmål til bet365, som du ikke umiddelbart kan få besvaret, så har bookmakeren en kundeservice til at tage sig af den slags. Jeg har før henvendt mig med spørgsmål til et specifikt væddemål, og jeg modtog hurtig hjælp i den forbindelse.

*18+, regler og vilkår gælder.

KONKLUSION

bet365 er den ideelle bookmaker for dig, der godt kan lide at spille på eSport. Spiludbuddet er godt, og i min optik er bet365 noget bedre med på noderne end mange af de andre bookmakere. Det er desuden en klar fordel, at bookmakerens app fungerer så godt, og at der er en flot tilbagebetaling på de fleste spil.

TOP 3 BETTING SIDER

BetfairLeoVegasNordicbet
Betfair 600 startbonus

SENESTE NYHEDER

Web Analytics