Bet365: Bonus + anmeldelse

Opdateret 3. januar 2017. 18+. Regler gælder.
Bet365 giver dig det suverænt største udvalg af spilmuligheder på eSport. Mange har netop Bet365 som verdens bedste bookmaker. Du op til 1.000 kroner i bonus som velkomst, når du opretter en konto.

Læs vores anmeldelse af Bet365, der scorer vores bedste karakter.

Bet365 er verdens største og bedste bookmaker.

Review af Bet365

Udvalg af eSport
Velkomstbonus
Mobil & app
Tilbud & kampagner

9/10

Bet365 er verdens største og bedste bookmaker.

Få 1.000 kroner i velkomstbonus
Bet365 giver alle nye spillere en 100% bonus. Indsætter du 200 kroner, har du altså 400 kroner at oddse for. KLIK HER og opret din konto.

Danmarks største udvalg af eSport
Ingen anden bookmaker har et større udvalg end Bet365. Find det HER på hjemmesiden under “E-Sport” i menuen.

Stream kampene direkte hos Bet365
Bet365
tilbyder live streaming fra de største turneringer og kampe. Du kan altså følge kampene OG spille på dem direkte.

BONUS HOS BET365

Hos Bet365 kan du gøre brug af en fordelagtig velkomstbonus. Den første indbetaling, du foretager dig, kan blive fordoblet. Dette er kun gældende op til 1.000 kr. Altså, hvis du vælger at indbetale 300 kr., har du nu muligheden for at få 300 kr. yderligere helt gratis ved at gøre brug af Bet365s velkomsttilbud.

Der er nogen krav, der gør sig gældende ved velkomstbonussen. Bonussen vil ikke være til at udbetale fra din konto før, at du har gennemspillet bonussens værdi tre gange. Dette skal desuden gøres ved væddemål, der har over odds 1,50. Hvis du laver et kombinationsspil skal mindst et af væddemålene være over odds 1,50 også, før det er gyldigt for din velkomstbonus.

ODDS

Bet365 tilbyder odds på mange forskellige eSport-markeder. League of Legends, Dota 2, Starcraft II, Counter-Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm, Hearthstone, Smite, Call of Duty og Halo er de største iblandt. Der tilbydes også på flere markeder end disse til tider.

Selvfølgelig er den klassiske kampvinder-spilmulighed tilgængelig på alle markeder. Bet365 bestræber sig dog på at tilbyde et stort udvalg af odds på de forskellige markeder. Fælles for størstedelen af eSports er, at kampene er bygget op omkring flere kort. En eSport-kamp er typisk spillet over mere end ét kort. Det kan sammenlignes med, hvordan et sæt fungerer i en tenniskamp. Det er en fællesnævner, der åbner mange spilmuligheder på tværs af stort set alle eSports. Derudover har Bet365 oftest også et udvalg af odds, der er unik for den enkelte eSport. Det kan være ting som antallet af drager, der bliver i dræbt i en League of Legends kamp, First Blood i en Dota 2 kamp eller hvilket hold, der vinder pistolrunden i en Counter-Strike: Global Offensive kamp.

TILBAGEBETALING

Generelt er Bet365 kendt for at være en bookmaker med en meget høj tilbagebetalingsprocent. Det samme gør sig gældende, når det kommer til eSport. Generelt befinder Bet365 sig mellem 93-95 % på deres eSport-kampe. På hovedmarkerne som Counter-Strike: Global Offensive, Dota2, StarCraft II og League of Legends vil du generelt finde de højeste odds hos Bet365, når det kommer til eSport. Selv på deres mange forskellige spilmuligheder forholder de sig for det meste på en tilbagebetalingsprocent på omkring de 95 %. I og med at Bet365 er hoppet med på eSport-bølgen før mange andre bookmakere, så føler de sig en smule mere sikre på området. Det er også grunden til, at de kan bibeholde så høj en tilbagebetalingsprocent.

BET365 PÅ MOBIL & APP

Bet365 er en bookmaker, der for meste er med på den nyeste trend. Derfor har de også udviklet en app, så man også kan oddse på farten. App’en er tilgængelig både til IOS (iPhone og iPad), Android (Både telefon og tablet) og Windows (Både telefon og tablet). Størstedelen af de markeder, der er tilgængelig på din computer, er også tilgængelig via mobil, app og tablet. En klar fordel ved Bet365s app er, at det ikke kræver NemID ved login, som det gør på computeren. Bet365 tilbyder en række af live-streams og liveodds. Dette er også tilgængeligt på din telefon eller tablet, såvel som din computer.

KUNDESERVICE

Den kundeservice, som Bet365 tilbyder, er noget af det bedste, vi har oplevet. Særligt deres livechat er velbemandet. Du kan 24 timer i døgnet henvende dig til Bet365s livechat. Det er sjældent, at det tager mere end et par minutter, før du er igennem til en kundeservicemedarbejder. De kan hjælpe dig med alt fra simple spørgsmål til mere avancerede spørgsmål, hvor de skal henvende sig på tværs af de forskellige afdelinger. Deres E-mail service er også 24 timers bemandet. Derudover har Bet365 en telefonlinje, man gratis kan ringe til. Telefonlinjen er også åben 24 timer i døgnet. Det er altså muligt at komme i kontakt med Bet365 på flere måder. Alle metoderne har døgnåbent.

KONKLUSION

Der er flere ting, der gør, at Bet365 er en eftertragtet bookmaker, når det kommer til eSport. Bet365 tilbyder en kombination af en fordelagtig velkomstbonus, et af de største – hvis ikke det største – udvalg af spilmuligheder og odds på eSport, en af de højeste gennemsnitlige tilbagebetalingsprocenter og let tilgængelighed fra alle platforme. Derudover tilbyder Bet365 en tilgængelighed i form af deres app, der er helt i top. I modsætning til flere andre bookmakere, så er Bet365s app lige så overskuelig, som deres hjemmeside på computeren. Oftest bærer bookmakernes apps præg af, at der er mange ting, der er komprimeret til mindre plads. Den følelse har du ikke på Bet365s app, der formår oat bibeholde en god overskuelighed. Bet365 er en bookmaker, der klart kan anbefales, når det kommer til eSport.

TOP 3 BETTING SIDER

Betfair 600 startbonus

SENESTE NYHEDER