Reklame*
888sport 1000 startbonus anmeldelse

Kommercielt indhold

888sport: bonus + anmeldelse

888sport er ofte blandt bookmakerne, der tilbyder de højeste odds på favoritterne i kampene. Uanset om du er til League of Legends, CS:GO eller et tredje spil. Som ny spiller hos 888sport får du endda op til 1.000 kroner i startbonus.

Læs alt (godt som skidt) i vores anmeldelse af 888sport.

Topkarakter i kategorien "Tilbud & kampagner". Solid bookmaker.

Review af 888sport

Udvalg af eSport
Velkomstbonus
Mobil & app
Tilbud & kampagner

8/10

Topkarakter i kategorien "Tilbud & kampagner". Solid bookmaker.

Trin 1Få 1.000 kroner i velkomstbonus
888sport disker op med en 100% bonus til dig, når du opretter en konto.

Trin 2Begynd at spille
Efter du har oprettet din konto HER, kan du finde alle odds i venstre side under “Odds” – “Al sport” – “E-sport”.

Trin 3Spil LIVE på eSport og få bonus hver gang
888sport
giver dig en bonus på fem kroner, hver gang du spiller LIVE for mindst 100 kroner på eSport. Minimum odds 1,50.

BONUS HOS 888SPORT

Som så mange andre bookmakere tilbyder 888sport en velkomstbonus til deres nye spillere. Hos 888sport kan du få fordoblet din første indbetaling på helt op til 1.000 kr. Det er en af de højeste bonusser i landet.

Du skal indbetale mellem 70 og 1.000 kr. med bonuskoden ‘100BONUS’ for at modtage bonussen. Din bonus frigøres til kontoen, så snart du har omsat din første indbetaling én gang til min. odds 1,50.

Herefter skal din bonus omsættes seks gange til min. odds 1,50 inden for 60 dage, førend en udbetaling kan foretages. Vilkår gælder – læs dem alle HER.

ODDS

Som tidligere nævnt er eSport forholdsvis nyt hos 888sport. Det har både sine fordele og ulemper. På nuværende tidspunkt er det rimelig begrænset med mængden af kampe og spilmuligheder på kampene, når det kommer til eSport hos 888sport. På daglig plan følger 888sport de største ligaer og kampe inden for Dota 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft II m.m. Derudover følger 888sport stort set alle store eSport events, om det så gælder Hearthstone, Call of Duty eller en helt tredje eSport. Generelt for størstedelen af de tilbudte kampe gælder det, at de hos 888sport hovedsageligt kun tilbyder kampvinder spilmuligheden. Det er ikke et kæmpe plus, som 888sport får af os, da udvalget af spilmulighederne på eSport-kampene er meget begrænsede. Vi mener, at flere forskellige spilmuligheder på diverse kampe kan tilføje en del ekstra spænding og gevinster til kampene. Det sker til tider, at 888sport tilbyder flere forskellige spilmuligheder på den samme kamp, hvilket er et skridt i den rette retning.

TILBAGEBETALING

Et stort plus ved 888sport er dog deres tilbagebetalingsprocent på de eSport-kampe, de tilbyder odds på. Generelt forholder den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent sig på 92-94 % ved 888sports eSport-kampe. Det er både på markeder som League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global offensive, StarCraft II og flere markeder, at dette er gældende. Det er med til at veje op for 888sports begrænsede udvalg af spilmuligheder på deres eSport-kampe. Især på 888sports vinderspil, der tilbydes på de store eSport-turneringer, findes ofte nogle af de højeste odds iblandt de danske bookmakere.

888SPORTS MOBIL & APP

888sport tilbyder en velfungerende app, der er tilgængelig både på IOS og Android. Det er let at komme i gang med at bruge deres app. Du kan enten gå til App store på din apple-enhed eller Google Play på din android-enhed for at downloade 888sports app kvit og frit

888sports app fungerer flydende og hurtigt på både mobil og tablet. Det gør det muligt at oddse på dine yndlings eSport-hold, selvom du er på farten. Det er en egenskab, der betyder meget, når man skal vurdere og udvælge en bookmaker. Du har sågar både liveodds og lukkefunktion tilgængelig på din mobil eller tablet, såvel som din computer.

KUNDESERVICE

888sports kundesupport tilbyder tre forskellige måder at hjælpe på. Den første er 888sports online-hjælp. Når du trykker på online-hjælp, vil du blive videreført til en række kategorier. Det kan være alt fra spørgsmål om bonus og tilbud til tekniske problemer med din konto. Det er et godt sted at starte, da det ikke kræver en ledig kundeservicemedarbejder. Hvis du alligevel foretrækker eller har behov for hjælp fra en kundeservicemedarbejder, så er det muligt at ringe til 888sports kundesupport. Telefonerne har åbent mandag til fredag mellem 10 og 22 og lørdag til søndag mellem 10 og 18. Det er også muligt at sende en e-mail direkte til 888sports kundesupport. De samme åbningstider gør sig gældende hos deres e-mail service og telefonservice.

KONKLUSION

888sport er en bookmaker, der fortsat forsøger at udvide sit eSport betting marked. Det kan ses, at 888sport ikke har gjort sig i eSport så længe som andre bookmakere, men de er klart ved at komme efter det. De tilbyder en fordelagtig velkomstbonus, som er en af de bedste i landet. Derudover sørger de for dagligt at tilbyde odds på diverse eSport-kampe. Samtidig med dette bibeholder 888sport altid en god tilbagebetalingsprocent på deres eSport-kampe. Desuden er deres tilgængelighed på mobil og tablet helt i top. Deres app er simpel og fungerer godt. 888sport tilbyder både liveodds og lukkefunktion på deres eSport-odds, hvilket ikke er noget de fleste bookmakere kan prale af. Deres kundeservice forsøger at hjælpe deres kunder på forskellige vis for at mindske ventetider. Alt i alt er 888sport et udmærket valg som din eSport-bookmaker.

TOP 3 BETTING SIDER

BetfairLeoVegasNordicbet

SENESTE NYHEDER

Web Analytics