Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

888sport: bonus + anmeldelse

888sport er ofte blandt bookmakerne, der tilbyder de højeste odds på favoritterne i kampene. Uanset om du er til League of Legends, CS:GO eller et tredje spil. Som ny spiller hos 888sport kan du enddda modtage op til 500 kroner i bonus, hvis du opfylder de kvalificerende betingelser.

Læs alt (godt som skidt) i vores anmeldelse af 888sport.

Topkarakter i kategorien "Tilbud & kampagner". Solid bookmaker.

Review af 888sport

Udvalg af eSport
Velkomstbonus
Mobil & app
Tilbud & kampagner

8/10

Topkarakter i kategorien "Tilbud & kampagner". Solid bookmaker.

Trin 1Få 500 kroner i velkomstbonus
888sport giver op til 500 kr. i form af et freebet, hvis du taber dit første væddemål, der er placéret sin single bet på odds 1.50 eller højere.

Trin 2Begynd at spille
Efter du har oprettet din konto HER, kan du finde alle odds i venstre side under “Odds” – “Al sport” – “E-sport”.

Trin 3Spil LIVE på eSport og få bonus hver gang
888sport
giver dig en bonus på fem kroner, hver gang du spiller LIVE for mindst 100 kroner på eSport. Minimum odds 1,50.

18+. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

BONUS HOS 888SPORT

Bonus Detaljer
Tilbud Op til 500 kr
Minimum depositum 100 kr
Bonuskode Klik her

Som så mange andre bookmakere tilbyder 888sport en velkomstbonus til deres nye spillere. Hos 888sport kan du få op til 500 kroner, hvis du taber dit første bet.

Du skal indbetale mindst 100 kr. med 888sport bonuskoden for at gøre dig kvalificeret til bonussen. Dernæst skal du foretage dit første væddemål som single bet til mindst odds 1.50. Taber du herefter dit bet, modtager du din indsats refunderet op til 500 kr. som et freebet.

Du modtager din bonus indenfor 72 timer og den er gyldig i 7 dage efter modtagelse. Vilkår gælder – læs dem alle HER.

ODDS

Som tidligere nævnt er eSport forholdsvis nyt hos 888sport. Det har både sine fordele og ulemper. På nuværende tidspunkt er det rimelig begrænset med mængden af kampe og spilmuligheder på kampene, når det kommer til eSport hos 888sport. På daglig plan følger 888sport de største ligaer og kampe inden for Dota 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft II m.m. Derudover følger 888sport stort set alle store eSport events, om det så gælder Hearthstone, Call of Duty eller en helt tredje eSport. Generelt for størstedelen af de tilbudte kampe gælder det, at de hos 888sport hovedsageligt kun tilbyder kampvinder spilmuligheden. Det er ikke et kæmpe plus, som 888sport får af os, da udvalget af spilmulighederne på eSport-kampene er meget begrænsede. Vi mener, at flere forskellige spilmuligheder på diverse kampe kan tilføje en del ekstra spænding og gevinster til kampene. Det sker til tider, at 888sport tilbyder flere forskellige spilmuligheder på den samme kamp, hvilket er et skridt i den rette retning.

TILBAGEBETALING

Et stort plus ved 888sport er dog deres tilbagebetalingsprocent på de eSport-kampe, de tilbyder odds på. Generelt forholder den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent sig på 92-94 % ved 888sports eSport-kampe. Det er både på markeder som League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global offensive, StarCraft II og flere markeder, at dette er gældende. Det er med til at veje op for 888sports begrænsede udvalg af spilmuligheder på deres eSport-kampe. Især på 888sports vinderspil, der tilbydes på de store eSport-turneringer, findes ofte nogle af de højeste odds iblandt de danske bookmakere.

888SPORTS MOBIL & APP

888sport tilbyder en velfungerende app, der er tilgængelig både på IOS og Android. Det er let at komme i gang med at bruge deres app. Du kan enten gå til App store på din apple-enhed eller Google Play på din android-enhed for at downloade 888sports app kvit og frit

888sports app fungerer flydende og hurtigt på både mobil og tablet. Det gør det muligt at oddse på dine yndlings eSport-hold, selvom du er på farten. Det er en egenskab, der betyder meget, når man skal vurdere og udvælge en bookmaker. Du har sågar både liveodds og lukkefunktion tilgængelig på din mobil eller tablet, såvel som din computer.

KUNDESERVICE

888sports kundesupport tilbyder tre forskellige måder at hjælpe på. Den første er 888sports online-hjælp. Når du trykker på online-hjælp, vil du blive videreført til en række kategorier. Det kan være alt fra spørgsmål om bonus og tilbud til tekniske problemer med din konto. Det er et godt sted at starte, da det ikke kræver en ledig kundeservicemedarbejder. Hvis du alligevel foretrækker eller har behov for hjælp fra en kundeservicemedarbejder, så er det muligt at ringe til 888sports kundesupport. Telefonerne har åbent mandag til fredag mellem 10 og 22 og lørdag til søndag mellem 10 og 18. Det er også muligt at sende en e-mail direkte til 888sports kundesupport. De samme åbningstider gør sig gældende hos deres e-mail service og telefonservice.

KONKLUSION

888sport er en bookmaker, der fortsat forsøger at udvide sit eSport betting marked. Det kan ses, at 888sport ikke har gjort sig i eSport så længe som andre bookmakere, men de er klart ved at komme efter det. De tilbyder en fordelagtig velkomstbonus, som er en af de bedste i landet. Derudover sørger de for dagligt at tilbyde odds på diverse eSport-kampe. Samtidig med dette bibeholder 888sport altid en god tilbagebetalingsprocent på deres eSport-kampe. Desuden er deres tilgængelighed på mobil og tablet helt i top. Deres app er simpel og fungerer godt. 888sport tilbyder både liveodds og lukkefunktion på deres eSport-odds, hvilket ikke er noget de fleste bookmakere kan prale af. Deres kundeservice forsøger at hjælpe deres kunder på forskellige vis for at mindske ventetider. Alt i alt er 888sport et udmærket valg som din eSport-bookmaker.

TOP 3 BETTING SIDER

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Betfair Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. LeoVegas Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Nordicbet

SENESTE NYHEDER

Web Analytics